En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
canim yarin yapicam testi insallah ikimize de mujdeli haberler vermek nasip olur:KK68:

ben de sirkeli su duydum ama hic yapmadim canim o_O
bi de mendiller var makineye atiyosun renklerin karismasini onluyo ve tum renkleri kendine cekiyo sonra cikarip atiyosun

ay cok kolay manti yapma yolu buldum sipsak yaptim valla:21:
3su bardagi un
1
canim yarin yapicam testi insallah ikimize de mujdeli haberler vermek nasip olur:KK68:

ben de sirkeli su duydum ama hic yapmadim canim o_O
bi de mendiller var makineye atiyosun renklerin karismasini onluyo ve tum renkleri kendine cekiyo sonra cikarip atiyosun

ay cok kolay manti yapma yolu buldum sipsak yaptim valla:21:
3su bardagi un
1 yumurta
su
tuz
250 g kıyma
1 tane büyük boy kuru soğan
tuz
pulbiber
kolay-manti-tarifi-2.jpg

bak boyle yaptim super oldu :21::21:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-hizaya-girdi-is-basindalar.812366/page-162
bu konu mu canim?

Ay çok kolaymışya kız
En kısa zamanda yapicam Hoppa
Tesekkur ettm tatlım :KK19:
Sende pek beceriklisin yahu buraya girmeden once uzaniyom oyle keyif yapaym diye :KK48: senin yazilari gorunce gaza geliyorum :rolleyes:

Ay çok kolaymışya kız
En kısa zamanda yapicam Hoppa
Tesekkur ettm tatlım :KK19:
Sende pek beceriklisin yahu buraya girmeden once uzaniyom oyle keyif yapaym diye :KK48: senin yazilari gorunce gaza geliyorum :rolleyes:
ee iste betus bos yere kizmiyo bana senin yuzunden popom yer gormuyo diye:KK70:
Ay tatlim cok sevindiiiim..:KK68:
Rabbim inşallah hayırlısıyla kucagıza almayı nasip eylesin..:KK46::KK68::KK68:
aaamin...
sagolasin canim benim:KK68::KK68:

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 canım hayırlı olsun inşallah darısı başıma sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah
Sıra geldi bugünkü raporum
Üst kat ön terası yıkadım
Terasın kapısını pimapen cifledim camını sildim
Boş odanın camlarını, avizesini, kapısını ve yerlerini sildim
Üst kat arka terası yerlerini cifledim
Arka terasın kapısını cifledim camını sildim
Ütü odasının camını sildim
İki makine çamaşır astım katladım
Orucumu açtım mutfağı topladım
oruç oruç bugün bu kadar yapabildim

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah canın...

@Esra Beyza canım sen temizleme sakın kulağını... Sadece dışına çıkan kirleri yumuşak bi bezle sil yeter... Kulak kendi kendini temizler... Çubuk vs sokma canım.
Ama hala huysuzsa iltihap vardır onun için de dr a gitmen gerek. Antibiyotik kullanırsın..
Emzirirken veya biberonla bir şey verirken kafasını yüksek tut... Banyo yaptırırken dikkat et su kaçmasın... Senin yapacağın başka bişey yok canım.
Etraftan sut damlat vs diyen çıkarsa inanma... Şimdi her kafadan bir ses çıkan zaman:)

testi ne zaman tekrarlıyon canım yarın mı?
ay benim de göğüs uçlarım çok hassaslaştı nasıl acıyolar bişey olmuş mudur acebaa sen git ben de arkandan gelem :KK48:hayırlısı olsun :KK200:
bu arada ben o kadının yaptığını sirkeli su ile yapıyorum sıksık fıslat sil missss :KK49:
Hadi insallah sana da nasip olur bebiş :21: ben her yeri sirkeli su ile siliyorum. Cam silmek icin ise sirkeli suya birkac damla bulasik deterjani ekliyorum. Super bi karisim. :cool:

canım cetvelciler hizaya girdi iş başındalar isimli konu olmasın o :KK66:

7
işte ben de bunu duymuştum canım yani maksadım şu bu denli renk vermesini (yani yıkarken değil de üzerime giyince) önlemek baya baya işe yarıyo mu canım 1 kere yapmak yeterli gelir mi?

hayırlısıyla tatlım :KK66:
o mendilleri ben hiç duymadım yaa belki türkiyede yoktur zaten
bu arada tek bi günüm bile yok böyle hamarat ve hızlı olduğum bu ne hızzz :KK57:

Bu mendillerden yillar once almistim. Koctastandi sanirim. Buyuk marketlerde vardir. :KK69:

var canim iste bu
Dr.-Beckmann-Renk-Koruyucu-Mendil-500x500.jpg

Kızlar telden yazıyorum.
Herkes pek hamarat mis bugün.
Betul ugramamis ama kislik icin bir şey ler aldim.
beraber yapalım demisti.
fasulye,domates,kirmizi biber ve dolmalık biber aldim.
sadece domates fazla.
Digerleri az az.
yapinca tpplu yazarim.
Iyi geceler hepinize.

selaam,

bende fasulye, araka ve bamya aldım.... ama daha sadece bamyaların yarısını halledebildim. 3 poşet dolaba attım biraz da yemeklik ayırdım. Daha bir kilo daha var... Bu hafta bamya ucuzlamıştı 6 TL ye aldım.... Enginarlar 1 tl den aldım... 10 tane alıverdim.... onları nasıl buzluğa hazırlanır bilmiyorum... ama atmam lazım. diğerlerine hiç dokunmadım. Hafta sonu hasta oldum iki seksen yattım... tabe bünye alışık değil yaktık motoru sonunda...

patlıcan ve kırmızı biber de aldım ajvar sos yapçam kahvaltılık....... oyy günü 48 saate çıkarmamız lazım yetmiyor anacım yetmiyor....

bu arada dükkandakiler benden tırsmış zannımca hafta sonu yemiş içmişler ama bulaşık bırakmamışlar yerler temiz her yer temiz :)) bunlara bu gerekiyormuş.... bundan sonra görür onlar.... sıkı yönetim ilan ettim gari.... benim borum ötecek bundan sonra :))

kizlar ben bu gun bi hamaratim bi hamaratim sormayin:KK53:
iste rapor
yatak toplandi
3 makine camasir katlayip yerlestirdim
kizimin odasini
yatagini topladim
camasirlarini yerlestirdim
salonu topladim
masa ve orta sehpayi sildim
yastiklari kabarttim
balkonu sidim
mutfagi topladim
bulasiklari makineye dizdim
digerlerini elimde yikadim
ocagi
aspiratoru
masa ve sandalyeleri
tezgahi sildim
copu cikardim
beyaz esyalari sildim
buzdolabini temizledim
pencere onlerini sildim
supurge actim
yerleri sildim
wc lavabo kuveti ovdum
aynayi sildim
yerini sildim
paspasi silkeleyip serdim
manti yaptim
4 kilo domatesten menemen yaptim ocakta pisiyo
baktim 2-3 tane patlican dolapta bozulmaya yuz tutmus soyup tuzladim acisi cikinca kizarticam yanina domates biber de kizartip dolaba atarim

ooo menemen yapıldıysa sanageliim ben :)) benim her pazar kahvaltım menemendir... yemediysem bunalıma girerim :)) o yüzden bende bol bol hazırladım ama 4 kio olmamıştır... kazanla mı yaptım bacım....

Hafta sonu raporu:

- evi süpürdüm sildim komple....
- koltuk örtüleri kırlentler ne varsa yıkandı
- bütün bulaşık neyim yıkandı
- çöpler atıldı
- banyo -wc duvarları muvarları miss gibi çitilendi (asprin spreyin içine çamaşıur suyu ve az su kattım mikrop falan kalmamıştır diye umuyorum )

bunları yaparken çok hastaydım.... ama yılmadım.... sonra pazara gittim kışlıkları aldım. 1.5 kg bamya ayıkladım attım dolaba...

mutfak temiz ama yinede tezgahımı sildim misler gibi her yer....

küçük oda gene kaldı gene kaldııı.......

Bu akşam yapılcaklar....
Eve gider gitmez çöpleri atıcam
buz dolabı kontrol edilecek atılcaklar atılacak..... meyve yemem meyve alırım çözemedim şu sorunu :) al at hep ziyanlık....
patlıcanları delin fırına atarım
ardından kırmızı kapya biberleri fırına atarım
onlar olurken kuşların kafeslerini temizlerim
koltuk örtülerini sererim kırlent kılıflarını ütüleyip takarım
yastık kılıflarını ütüleyip takarım...
küçük odayla az uğraşırım

işte böyle........

Back
X