- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #24.721
senin niye r harfin yok.... çok gözüme batıyo :))
Aslında koymuştum ama bi baktım bu şekilde kayıt olmuş sora ole kaldı blmiorum duzeltilebiliyormu düzeltim yoksa canim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin niye r harfin yok.... çok gözüme batıyo :))
nereye düştüm dedim böyle bir başlığın varlığından bile haberim yoktubtlbetul cüğüm link atana kadar. ne hoşmuş herkes yapacağı işlerimi yazıyor sonra bittiğinde rapor veriliyor sanırım. valla iş sürekliliği için harika çözüm tebrikler hamarat bayanlar
![]()
valla buzluk doldu kışlık işi öylece kapandı... kavanoz olayını beceremem diye girişmiyorum....
güccük odam en son bir topliim dedim o gün bu gündür kapısını açıp bakmıyorum :))) iyice dağıtıp bıraktım...
bütün evi komple hafta sonu süpürdüm sildim klasik olarak küçük oda hariç tabe :)
bu akşam yapılcaklar;
- bir makine çamaşır yıkanacak
- kurumuş çamaşırlar katlanacak
- enginar yemeği yapılacak
- kuşlarla ilgilenilecek
- spor yapılecek
- bulaşıklar temizler yerlerine gidicek
- kirli bulaşıklar makineye
- koltuk örtüleri serilecek yıkamıştım kurumuştur zannımca
- küçük odaya azcık girsem mi acep... bakılıcek...
- mutfak tezgahı silinecek....
betül süpersin yine.bu akşam yapılcaklar;
- bir makine çamaşır yıkanacak -- YAPILDI
- kurumuş çamaşırlar katlanacak -- YAPILDI
- spor yapılecek -- YAPILDI
- bulaşıklar temizler yerlerine gidicek -- YAPILDI
- kirli bulaşıklar makineye -- YAPILDI
- koltuk örtüleri serilecek yıkamıştım kurumuştur zannımca -- YAPILDI
- mutfak tezgahı silinecek... -- YAPILDI
her yer tertemiz olmuş.Hos geldin canim :) evet burasi cok iyi geliyo banada bende bi cok is yaptim ama yazamadim esim saolsun onunla beraber buyuk temizlige giristik e baslamisken anlativereym bari...
once halilari yikamaya verdik
balkonda stor ve zebra perdeleri yikadik (7 tane)
Camlari sildim tulleri fonlari yikadim astim.
Kapilari sildik
her odayi teker teker supurduk sildik
tozunu aldik
halilar geldi onlari yazdik
Tuvaleti banyoyu ovduk
3 4 makine camasir yikandi kurutuldu
dahada var cocukla camasir bitmiyo tabi dogal olarak :) bideee bu islerin arasinda kizimla ilgilendim oyun istiyo artik bazende is yaparken yanimda durdu. :)
benim de evdeki tek kalan işim kapı.Selam kızlar ben 2 gündür evde değilim o yüzden yazamadım. Bu gece döneceğiz yarın da ızinliyim. Yarın için temizlik arkadaşı arıyorum. Kapı silmek lazım en acil bu. Sonra utu çamaşır. Onun dışında her daim var zaten yapacak şey.
cimcime doğmadan işi bitmek bilmiyor.Günaydın herkeze bulasik makinesi boşaltıldı kirliler yerlestirildi tezgah genel olarak silindi oğlum bakliyat dolabini bosaltmış oynucam diye o bosaltmisken bende sildim gene bir makine kizimin kıyafetlerini attım makineye yikaniyor aylarına renklerine göre ayırmama rağmen ne kadar çok çıkti daha 2 makine var bi taraftan ütüyede devam ütülenenler malesef mobilyalar gelmedi için sepete diziyorum![]()
günaydın canım.Selamlar,
Sabah;
- yatak toplandı
- makinedeki çamaşırlar asıldı
- kahvaltı masası toplandı
- çiçekler sulandı
Akşam yapılacaklar;
- çöpler atılacak
- kıyma kavrulacak -- azcık kalmıştı --
- fırında tavuk yapılacak
- kuşlarla ilgilenilecek banyo yapsınlar gari
- çamaşırlar kuruduysa toplanacak
- ev havalandırılacak
- küçük odayla ilgilenilecek.....
Allah sabır versin.susuzluk çok fena.Sular yok ,dünde yoktu.
Yapilacaklar;intaaaaaaar
Musallada yikarlar artik![]()
günaydın canım.
bizde iş sürkülasyonu çok yoğun olduğundan çoğu işi yaptığımı bile unutuyorum.
sen yazınca hatırladım.![]()
günaydın kızlar.
selin keşke hemen çağırsaydım ilaçlama firmasını.
kaç gündür ne kadar yoruldun boşu boşuna.
ne fena böcekmiş,arsız.
öğlen gidince evi süpürmeyi düşünüyorum kimse yokken.
bir makine çamaşır asar,bir makine de atarım.
betül süpersin yine.
her yer tertemiz olmuş.
elinize sağlık.tek başına çok zor çocuk da varsa.:)
biz de iki hafta önce eşimle storları,sineklikleri,perdeleri yıkayıp astık.
benim de evdeki tek kalan işim kapı.
kapılarda 50 tane oyma var.
normal düz olsa hemen sil.
bir de toz tutuyor o bölmeler.
cimcime doğmadan işi bitmek bilmiyor.
dolabı gelince hazrıca yerleştirisin canım.
Hos geldin canim :) evet burasi cok iyi geliyo banada bende bi cok is yaptim ama yazamadim esim saolsun onunla beraber buyuk temizlige giristik e baslamisken anlativereym bari...
once halilari yikamaya verdik
balkonda stor ve zebra perdeleri yikadik (7 tane)
Camlari sildim tulleri fonlari yikadim astim.
Kapilari sildik
her odayi teker teker supurduk sildik
tozunu aldik
halilar geldi onlari yazdik
Tuvaleti banyoyu ovduk
3 4 makine camasir yikandi kurutuldu
dahada var cocukla camasir bitmiyo tabi dogal olarak :) bideee bu islerin arasinda kizimla ilgilendim oyun istiyo artik bazende is yaparken yanimda durdu. :)
Kızlar günaydın
Sabahtan kalkıp tüm kıyafetlerini ayırdım meleğimin...
Hastaneye gideceklerin 0 ve 0-3 olanları ve beyaz olanların yani etiketlerini kestim.. 1 çuval etiket çıktıMakinaya attım şimdi çıkmasını bekliyorum.. Sonrasında 3-6 aylıkları ve 6-9 aylıkların etiketlerini kesip makinaya atıcam.. Zaten yıkama filesi yetmedi hepsine ve 3-6 ve 6-9 lar renkli genelde...
Artık nasipse yarın da hayırlısıyla ütüler hastane çantamıza yerleştiririz
Ortalığı toparlayacağım şimdi salonda yastıklar dağılmış iyice..
Şöyle bir üstünden silerim evi..
Yatakları toplayıp
Bulaşıkları yerleştirip
Buzdolabının içini Silicem bugün..
ayy ne zevkli işler :)) kolay gelsin... bebişin kıyafetlerinden bahsediyorum tabiki buzdolabı temizlemekten değil :)
Evet canım gerçekten de makinanın bitmesini bekledim .. Tek tek severek serdim
Rabbim inşallah üzerine giydirmeyi nasip etsin.. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahh![]()
İnşallah canım mis kokusunu içine çekersin inşşşşşşşşşşşşşşş... Kendim geldim gözümün önüne 18 ay oldu bizim kuzumuz ilk çamaşırları tek tek ütüledim canım kızım benim şimdi tek tek dağıtıyor çamaşırlarınıEvet canım gerçekten de makinanın bitmesini bekledim .. Tek tek severek serdim
Rabbim inşallah üzerine giydirmeyi nasip etsin.. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahh![]()
İnşallah canım mis kokusunu içine çekersin inşşşşşşşşşşşşşşş... Kendim geldim gözümün önüne 18 ay oldu bizim kuzumuz ilk çamaşırları tek tek ütüledim canım kızım benim şimdi tek tek dağıtıyor çamaşırlarını
Ben bugün mutfakla uğraştım ortalığı toparlayıp tezgahı ve dolaplarını bir güzel sildim buzdolabını dün temizledim .. Şimdi bir hasta ziyaretine gidip gelcem Akşama evi çektirip silmeyi planlıyorum yapabilirsemmm....herkese kolay gelsin
Evet canım gerçekten de makinanın bitmesini bekledim .. Tek tek severek serdim
Amin inşallahRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah