10 gündür annem kardeşlerim kuzım ve teyzem mısafırımdı cuma gunu ugurladım

gecen cumartesıde evımde 17 kişiyi agırladım yatılı nısanımız vardı ve yol cok uzaktı bende kaldık:)
yorganlar yastıklar nevresimler her yer havadaydı:))
nerde yatırdım valla yorgan serdım yerde yatırdım:)
neyse toparlama yemek camasır vs... annemler yardım etti hatta onlar yaptı ben yardım ettım dıyebılırım
ben aynı zmanda ıse gıdıp geldıgım ıcınde heryer karman çorman oldu halıyle benım duzenımı bılmedıklerı ıcın:)
cuma gnu annemlerı yolcu ettım
dırek ılk ısım buzdolabına gırısmek oldu cunku ıgrenc olmuştu fişini çektim parçalarını balkonda yıkadım kuruladım ıcını sıldım taktım yerleştırdım:) mutfak dolaplarının ıcını sıldım duzenledım hersey yerlı yerıne
dışlarınıda sıldım beyaz esyaların altını sıldım bu arada sureklı nevresım ve havlu yıkadım astım kapıların ustu koltuklar askılık ıp her yer nevresım ve havluydu:) bızle bırlıkte 8 kişi nerdeyse hergun dus aldı :)
sonra dooooooooooğru ütüye
kocaa bi sepet utu yaptım yerleştırdım yattım:)
sabah kaltım dün:)
once oğluşun odasına gırdım oyuncaklarını ayrıştırdım legolar ,peluşlar, küçük arabalar,buyuk arabalar vs.. onlarda karman çorman olmuştu
sonra nevresımını degıstırdım detaylı toz aldım
gıysı dolabının ıcını temızleım duzenledım
camını kapısını sıldım tum esyaların altlarını sıldım yerlerını sıldım cıktım
salona gırdım
yastık yuzlerını makınaya attım 1 saatlık programa kendımede zman verdım
detaylı toz aldım koltukların ve sandalyelerın mınderlerını derılerını sıldım herseyın altını sıldım supurdum bu arada mınderler cıktı onları yerlerıne taktım salondan cıktım
mutfaga gırdım esım nobetten gemıştı bu arada saat 2 oldu çay koydum
merdıvenı getırdım ardıyeden mutfak dolaplarının ustu dogalgaz boruları kombının ustunu sıldım
bulaşık makınasını yerıne yerleştırım tezgahtakı çıkanları doldurdum
kahvaltı hazırladım mola verdım tabı bu arada oğlumu doyurdum uyuttum
kahvaltıdan sonra balkonu yıkadım detaylı araba fırçasıyla
mutfagın camını kapısını sıldım sofrayı topladım ocagı sıldım
sonra doğğğğru yatak odasına bı gece once kuruyan camasırları katladım yatagın kendı alezını yıkadım ılk defa
gardolabın ıcının tozunu ustten aldım
cekmece ıclerını temızledım
camını sıldım yerlerını sıldım cıktım
arka bos odamı topladım ama sılmedım
geçtım korıdora aldım elime diş fırçasıyla cifi
fayans aralarını temızledım yaklaşık 2 saatımı aldı ama esımı yolcu ettım oglumu doyurdum ıkıde bı kalktım vs..
orasıda bıttıkten sonra gun ıcınde yıkadıgım ve kuruyan çamaşırları katladım yerleştırdım
oğlum makarna ıstedı ona bıraz makarna yaptım yedı bende kahve ıctım o sırada gunun son kapanış kahvesi
yatagın alezını yıkadıgım için koltukta yer açtım oğlumla bana bir iki sayfa kitap okudum sonra elimde uyyakalmışım sabah doğru işe:) şu an dinleniyorum:)