En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam güzel bayanlar sizi sürekli takip ediyorum ama anca fırsat bulabildim yazmaya. Bende cok useniyorum ev isi yapmaya gece yatmak istemiyorum süreklibi is çıkarıyorum kendime ama sabah kalkınca hiic bi iş yapasım gelmiyo. Zaten esim ise gittikten sonra kizimla tekrar yatıyoruz. Sonrada aksama kadar is yap. Aksama bitmiş durumda oluyorum. Bugün bende çok yoruldum artık yarın rapor ederim. :KK69:
Iyi geceler canlar :KK36:

Sabah erkenden kalkıldı kahvaltı kuruldu çocuk etüde yollandı hemen bi makine çamaşır atıldı bugün yazlık -kışlık değişimi yapılacak baza altları düzenlenecek inşallah öğlene kadar bitirmeye çalışacağım öğleden sonra mutfağa girip güzel yemekler yapmayı düşünüyorum herkesciklere kolay gelsin

Şimdiden yaptıklarımı yazayım
Bulaşık makinasını çalıştırıp yerleştirdim.
Çamaşır attım,bekliyorum bitmesini.
Balkonları yıkadım.
Nevresimi değiştirdim. Pikelerimi bazaya koydum.
Şimdi de yazlık kışlık değiştiriyorum.
Bazayı düzenleyip tekrar ütü yapıcam

kızlar çıldırıcam galiba yakında kışlıklar beni deli ediyor banyo çamaşır yığılı hava yağmurlu içerde kurumuyor sabahtan beri onlarla uğraşıyorum ev çamaşıraneye döndü ordan alıp ters yüz edip başka yere koyuyorum kurusunlar diye yok yok yok her yer çamaşır olunca başka bir iş de yapamıyorum deliriyorum ben galiba artık :( :( zaten hava kapalı olunca enerjim de çekiliyor....

Merhaba hastayım hadta:( yaptıklarımi aklımda kaldığı kadar yazayım:

Cuma

Cumartesi gelecek misafir için hazırlık yaptım
Günlük rutin işler , kahvaltı, yatsk toplama, ev toplams, wc temizleme

Cumartesi

Misafire hazırlık
Ev süpürdum, sildim
Wc banyo temizledim
Toz aldım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Misafir ağırladım

Pazar

Kahvaltı faslı
Bulaşık
3 makine çamaşır astım
Oturma odası, mutfak, antre süpürdum
Defalarca oyuncak topladım yine dağıldı
Bugün başka iş yapmiycam her yerim dökülüyor

Cuma genel temizlik yaptim. Evi topladim ,supurdum sildim. Banyoyu temizledim.
Cumartesi-pazar sabah eşimle perde yikadik cam ve balkon sildik. Camasir bulasik makinesini cekip altlarini sildik. Ogleden sonra bizimdi. :)

çok özledim buralara yazmayı bayadır giremedim bugün yaptıklarım
-evi komple süpürdüm
-mutfak baya bi temizlendi
-akşam yemeği hazırlandı
-çamaşır yıkandı toplandı asıldı
-oğlanın ödevlere yardım edildi
-bebeğin oyuncak sepeti toplantı atılacaklar atıldı
bu kadar görüşürüz :KK3::KK3::KK3:

çok özledim buralara yazmayı bayadır giremedim bugün yaptıklarım
-evi komple süpürdüm
-mutfak baya bi temizlendi
-akşam yemeği hazırlandı
-çamaşır yıkandı toplandı asıldı
-oğlanın ödevlere yardım edildi
-bebeğin oyuncak sepeti toplantı atılacaklar atıldı
bu kadar görüşürüz :KK3::KK3::KK3:

Benim de bir ara oyuncak atmam lazım ama kabus gibi geliyor :( gece oğlan uyurken yapmam lazım o işi tabi çünkü bizimki attirmaz

Benim de bir ara oyuncak atmam lazım ama kabus gibi geliyor :KK43: gece oğlan uyurken yapmam lazım o işi tabi çünkü bizimki attirmaz

Aslında alternatifini bulsak oyuncakları elden geçirmek, kırılanları atmak, daha oynanmayanlarını birine vermek güzel bir k-haftalık görev olabilir ama işte bekarlar ve çocugu olmayanlara da bir şey lazım :KK19:

Yaa ben bu hamilelikten daha simdiden cabuk yoruluyom bugun yaptiklarim
_kahvalti hazirlandi sonrasinda mutfak toparlandi
-mutfaktayken erkenden aksam yemegimi yaptim
_puaca yaptim cayin yanina
-firinin icini sildim davlumbazi sildim
_salonun perdelerini yikadim camlar cok buyuk oldugu icin 3makina yaptim
-simdi bir makina daha attim sonra onlari asacagim daha
-mutfakta cekmecelerin icini duzenledim allahtan 4cekmece:KK52:
-2makina camasir dürdüm

Aslında alternatifini bulsak oyuncakları elden geçirmek, kırılanları atmak, daha oynanmayanlarını birine vermek güzel bir k-haftalık görev olabilir ama işte bekarlar ve çocugu olmayanlara da bir şey lazım :KK19:

aynen canım çocuklu olan herkesin muhakkak bayılarak yapacağı bir ödev olur ama alternatif bir şey şart yanına

Merhaba hanımlar bugun pazar olduğu için benim rapor biraz geç oldu

DÜN YAPILANLAR

* yataklar toplandı
* kahvaltı bulasiklari yıkandi biraz ara
verdim kızımı uyuttum..
iki saat kadar uyudu maşallah.. :nazar:
O uyurken bende
* bi makine kizimin camasirlari yikandi asildi.
* banyo tuvalet lavabolar yikandi
* supurge yapildi
* balkon yikandi
Bu arada kizlar ben mavi suyu kullandim super biseymis ya boyle bisey gormedim her yer piril piril oldu. Herkese tavsiye ederim bakkal dan iki liraya aldım.

BUGÜN YAPILANLAR
Esimle beraber ggüzelce kahvaltımizi yaptık.
Esim bebisle ilgilendi bende islere koyuldum.
* sofrayi topladım
* bulasiklari yikadim
* yataklari duzelttim
baska bisey yapmadim bugun anneme gittik daha yeni grldk.
hadi yarin gorusuruz
herkese Allah rahatlik versin :))

Son düzenleme:
Benim de bir ara oyuncak atmam lazım ama kabus gibi geliyor :KK43: gece oğlan uyurken yapmam lazım o işi tabi çünkü bizimki attirmaz
benimki daha 20 aylık pek anlamadı bile ne yaptığımı o yıne sepete girdi kalanlarla oynadı arada bi yap daha rahat ben oyuncak değişimide yapıyorum sanki ona yeni geliyor

benimki daha 20 aylık pek anlamadı bile ne yaptığımı o yıne sepete girdi kalanlarla oynadı arada bi yap daha rahat ben oyuncak değişimide yapıyorum sanki ona yeni geliyor

Değişim ben de yapıyorum da hem evde tek hem bizim tarafta hem eşimin tarafında tek torun olunca her yer oyuncak doldu :( kullandıklarının haricinde iki büyük hurç oyuncak var dolap üstünde arada değiştiriyorum. o yüzden azaltmak istiyorum. sıkıldım oyuncak görmekten :) oyuncak kumbaralari var avmlerin önünde oraya atarım ayırabilirsem bir sürü çocuk sevinmis olur hem böylece

Back
X