En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Dün bayağı bi iş yapınca bugün rahatım artık.dün yazlık kışlık ayrımı bitti tuvalet banyo temizlendi ütü bitti yemekler yapıldı balkonlar yıkandı ev süpürüldü.bugün de sabah kahvaltıyı kurdum çocuklar okula hazırlandı bende onlarla çıktım okula uğradım şimdi geldim çayı ısıttım içiyorum kk da takılıyorum ev temiz çok şükür hafta sonu gezmeye gitmeyip evle uğraşınca pazRtesi sabahı temiz bir eve günaydın dedik bugün sefasını süreyim yarın burda gene bildirim yaparım

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar

bugun yapacaklarim ;
Ev dipkose supurulecek
silinecek
toz alinacak
Cekyat ortuleri yikandi serilecek
2 parca utu yapilacak
Bulasik mk bosaltilip kirliler dizilecek
m7tfak dolaplarinin disi silinecek
Yatak carsaflari degisecek
tuvalet banyo temizlenecrk
balkonlar yikanacak

Günaydın kizlar gerçi öğlen oldu ama neyse... :)
benim yapmam gereken işler
* kahvaltı yapıcaz kizimla daha :))
* makinadaki temizler yerlescek
* kirli bulasiklar dizilecek
* yataklar toplanacak
*kizimin camasirlari yikanacak
* asılacak
* mutfak dolapları silinecek
* gardırop silinecek
* kisliklar çıkacak
* aksama eşimle giyilmicekleri ayiklicaz
* camasirlar dağ gibi yığıldı onlar durulecek, yerlescek
Başka bişey gelmiyor aklıma gelirse yapar yazarım hadi bakalım hepimize kolay gelsin... :KK69:

Günaydın kızlarrr

Bir haftadır eve sadece yatmaya gelip çıktım işler alınmış başını gidiyor her yer her yerde karışmış durumda ev kapalımoldugu halde toz içinde nerden başlasam acaba daha yataktayım hava fa kapalı hiç iş yapasım yok :KK43::KK43:
benim o şekildeydi .Önce düzenledim sonra süpürmek silmek kolay oldu:KK37:

Bugün:

Kalktım:) önce mutfaktaki ıvırı zıvırı topladım eşim sağolsun dağıtıyor gece, çayı koydum çöpü boşattım, bir iki bulaşık yıkadım, kahvaltıyı hazırladım

Yatakları topladım, bizim yatağın çarşafını kılıfını değiştirdim

Evi süpürdüm

Oyuncak dağınıklığını topladım

Kahvaltı yaptık onu topladım

Oğlumu kreşe götürdüm

Yapacağım çok iş var bugün:)

Selam kızlar bende daha hic bi iş yapmadım yapasım da yok dün yazdım yapılacaklari ama onlarda yapmadım bugunde böyle olsun napem. :))
Dünkü camasirlari durcem
mutfak toplancak
yemek kuru fasulye var yanına ne yapsam acaba... pirincte bittiydi ne olurki yanına.
beyazlari havlulari attm makinaya yikaniyo bitsin onları dışarı balkona asicam hava çok güzel güneşli...kızımda uyuyo şimdi bende kahve keyfi yapıyorum.. valla sıkamıcam kendimi o olcak bu olcak amaaan evimde ne var sanki tertemiz...günlük etrafı toparliyorum zaten.. He yataklari falan topladım zaten çarşaflar değişti... Ayy kizlar gelin muhabbet edelim yaaa... :)))

Size yazdıktan sonra kalktım Yıkanan çamaşırları astım
Banyoda lavabo wc ve yerleri sildim
Mutfagı toparladım tezgahı ocağı aspratörü sildim
Mutfak camının mermerlerini sildim
Mutfak kapısını sildim
Yerlerini sildim
Cocuk odasının halısını süpürdüm kaldırdım (yıkamaya gidecek yarın)
Bazalarını çekip altlarını süpürüp sildim
Detaylı toz aldım
Yerleri sildim
2 tane çekmeceyi düzenledim 1 poşet çöp cıktı
Yatak odasının camını sildim
Tülünü yıkadım taktım
Yerlerini süpürdüm,
Komidinleri cekşp altlarını sildim yerleri sildim
Toz aldım
Holü süpürüürm
Cocuklara okuldan gelince krep yaptım
Aksamda alışverişe çıktım

Size yazdıktan sonra kalktım Yıkanan çamaşırları astım
Banyoda lavabo wc ve yerleri sildim
Mutfagı toparladım tezgahı ocağı aspratörü sildim
Mutfak camının mermerlerini sildim
Mutfak kapısını sildim
Yerlerini sildim
Cocuk odasının halısını süpürdüm kaldırdım (yıkamaya gidecek yarın)
Bazalarını çekip altlarını süpürüp sildim
Detaylı toz aldım
Yerleri sildim
2 tane çekmeceyi düzenledim 1 poşet çöp cıktı
Yatak odasının camını sildim
Tülünü yıkadım taktım
Yerlerini süpürdüm,
Komidinleri cekşp altlarını sildim yerleri sildim
Toz aldım
Holü süpürüürm
Cocuklara okuldan gelince krep yaptım
Aksamda alışverişe çıktım

Maşallah canım ellerine sağlık gule gule otur misss evinde :KK19:yarında benim temizlik günüm Allah nasip ederse :KK28:
Birde sabah erkenden kalkmayi dusunuyorum. Gerci kalkiyorum ama geri yatmasam bide :KK48:

iyi geceler kizlaaar :KK60:

Günaydın kızlar topiğinizi yeni gördüm çok beğendim aranıza katılmak istedim :)
7 buçuk aylık bi bebeğim var o yüzden işlerimi bi haftanın içine dağıtıyorum :)

Hafta sonu çamaşır ve ütü yapıyorum :)
Hafta da bir çırp süpür sil yapıyorum .iki kere de süpürgeyi açıyorum silmeden .

Boş bulduğum anda toz almak ,banyo aç yıkamak ,aynaları silmek ,mutfak dolaplarını silmek gibi işleri yapıyorum .

Tabi Hergün bulaşık var :)
Geçen hafta da cam perde kapılar ı temizleyip kışa hazırlandım :) çünkü evim sobalı ve kızım çok hareketli.onu salonda tek bırakamayacağım için genel temizliği mi bitirdim .ortalık toplamak kızımla uğraşmak onun yemeklerini hazırlamakla geçiyor günlerim :)

Günaydın kizlar :))
Hoşgeldin aramiza gulenyuzumsunsen.
Benimde bi kızım var ayin 20sinde 7 aylık oluyor. Bende bu sabah erken kalkcaktm ama kızım bütün gece uyandı durdu. Belki 10 kez hatırlamıyorum. Gözümden uyku akıyor. O hala cin gibi karıştırcak bişeyler arıyor. :rolleyes:

merhaba hanımlar uzuuuun aradan sonra aranıza katıldım gene :) bende 36 haftalık hamileyim ve pazartesi artık izne ayrılıyorum.
dün akşam işten gelip zeytinyağlı fasulye yaptım. eşim geç gelicekti bende önceki günden kalan yemeklerden yedim. ardından mutfağı toparla bulaşık yıka ardından, ayakkabılığı şöyle yalandan toparladım. giymediğim kıyafetleri ayırdım poşetledim.
yarın temizlik için yardımcı abla gelicek onunla birlikte biriken ütülerimi yapıcam. şimdilik bu kadar :)

merhaba hanımlar uzuuuun aradan sonra aranıza katıldım gene :) bende 36 haftalık hamileyim ve pazartesi artık izne ayrılıyorum.
dün akşam işten gelip zeytinyağlı fasulye yaptım. eşim geç gelicekti bende önceki günden kalan yemeklerden yedim. ardından mutfağı toparla bulaşık yıka ardından, ayakkabılığı şöyle yalandan toparladım. giymediğim kıyafetleri ayırdım poşetledim.
yarın temizlik için yardımcı abla gelicek onunla birlikte biriken ütülerimi yapıcam. şimdilik bu kadar :)

Hoşgeldin canım bende şimdi kızımı uyuttum kalkıyorum islerimi yapıyorum
sonra görüşürüz yine by by...

Günaydın kizlar :))
Hoşgeldin aramiza gulenyuzumsunsen.
Benimde bi kızım var ayin 20sinde 7 aylık oluyor. Bende bu sabah erken kalkcaktm ama kızım bütün gece uyandı durdu. Belki 10 kez hatırlamıyorum. Gözümden uyku akıyor. O hala cin gibi karıştırcak bişeyler arıyor. :rolleyes:
hosbuldum kuzucuk.
Sanki beni anlattın canım :) benim bebeğim diş çıkarıyo uyku yok geceleri gündüz de ancak 40 dk uyuyo ama enerjisine hayranın

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağına al bebeğini canım :)

Back
X