En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydınlar:)
dün evdeydim. yardımcı abla geldi. o evi baştan aşağı temizleyip perdelerimi yıkadı. bende o sırada bizim ve bebişin ütülerini yaptım. bir makine çamaşır yıkadım astım. akşam yemeğini hazırla bulaşık yıka derken akşam oldu. akşamda bebeğin biberon emzik gibi yeni alınan ıvır zıvırlarını yıkadım. bugün dün yıkadıklarımı katlayıp ütü yapmayı planlıyorum. birde bebeğin emziklerini biberonlarını sterilize edicem. Tabi birde akşam yemeğine ek birşeyler yapmam gerek :)
Herkese kolay gelsin.

Günaydın hayırlı cumalar hamarat hanımlar.Bugün tüm gün evdeyim sabah kahvaltı masasını kurup ev halkını işe ve okula gönderdikten sonra çayımı aldım ve kk da takıldım biraz şimdi ev toplamaca.Yapılacaklar tüm camlar açılıp ev havalandıralacak mutfak toplanıp ankastreler parlatılacak tuvalet ve banyoya domestos fıs fıs püskürtülecek sonra yıkanacak ev süpürülecek toz alınacak yerler bi moplanacak yataklar düzeltilecek makinaya çamaşır atılacak teras yıkanacak çocuklar gelmeden yemek hazırlanacak akşam için saray lokumu (veya sarması) hazırlanacak

merhaba kızlar.
ben geçen haftasonundan bu yana çok bitkinim.
hiç iş yapacak güçde hissetmiyorum.
bu hafta sadece çamaşırları makineye attım,yemek yaptım.
gündüz çocuklar okula gidince evde olsam yaparım belki ama akşam işten çıkınca sadece uyumak istiyorum.
yorgun olsam da içimdeki itici güç işleri yaptırıyordu.
böyle bir tuhaf oldum.:(

bugün akşam ev işlerimin bitmesi lazım.
hafta sonu evde olmayacağım.
ama hiç yapasım yok ya.
şevkim kırıldı sanki.

aynen bende pazar günü bi bahar temizliği yapayım dedim ama şöyle baştan aşağıya olsun istedim dip köşe bugün oldu daha 3.odaya ancak geçtim:KK48::KK48:sanmayınki baya uğraşıyo detaya iniyo,birer gün arayla yorulmadan yapmak istedim..şimdi oturma odasının perdesini attım makinaya camını silip balkonu yıkarım tamam,yarında koluğunu silerim yerleri süpürür toz alırım okadar..halıların hepsi yıkamaya gidecek..şevkim kırılmasın diye ara ara size uğrayıp nasıl gayretle temzlik yaptığınızı okuyorum:KK48::KK51::KK51:

merhaba kızlar.
ben geçen haftasonundan bu yana çok bitkinim.
hiç iş yapacak güçde hissetmiyorum.
bu hafta sadece çamaşırları makineye attım,yemek yaptım.
gündüz çocuklar okula gidince evde olsam yaparım belki ama akşam işten çıkınca sadece uyumak istiyorum.
yorgun olsam da içimdeki itici güç işleri yaptırıyordu.
böyle bir tuhaf oldum.:KK43:

bugün akşam ev işlerimin bitmesi lazım.
hafta sonu evde olmayacağım.
ama hiç yapasım yok ya.
şevkim kırıldı sanki.

Bide cçalışıyorsun sen zor gerçekten. Evde bana bile ufacık bişey gözüme kocaman görünüyor. Inşallah duzelirsn canım :KK49:

Merhaba kızlar hayırlı cumalar. . .
Bende bugün erken kalktım saat 9 a kadar öyle oyalandim tv izledim. Kızımda tekrar uyuduydu. Bende tv karşısında uyumuş kalmışım. Yarım saat kadar uyumusm. Sonra kahvaltı yaptım. Kızımı da doyurdm. Şimdi uyudu o da. Bende başlıyorum islere.

He bu arada dünkü yaptıklarım. .
Dün 8 30 gibi kalktım kizimla azcık oynadık. Kahvaltı yaptık. O sabah uykusuna yatınca bende bulasiklari yikadim ocağı sildim tezgahı sildim masayı sildim. Etrafı toparladım yatağı toparladım. Makinaya renklileri attim yıkandı astım. Sonra bornozlari attım yikandi astım. Bi tanede battaniye yikandi astım. Arada kuruyanlari aldım. Katladim yerleştirdim. Toz aldım. Kizim uyandı karnını doyurdum. Dolaptan milföy vardı üç adet onu çıkardım eridi kızımı aldım yanıma börek yaptım. Öyle hamarat değilim ben ama deniym dedim. Neyse akşam oldu yemek dünden hazırdı zaten sofrayi hazırladım yemek yedik bulasiklari yikadim kızım uyudu o uyurken kahve yaptim esimle beraber içtik kızm uyandı uyuttum sonra esimle beraber namaz kıldık meyve yedik derken saat 12 oldu uykumuz geldi yattik esim evde olunca çok mutlu oluyorum....:KK36:

Günaydın hayırlı cumalar hamarat hanımlar.Bugün tüm gün evdeyim sabah kahvaltı masasını kurup ev halkını işe ve okula gönderdikten sonra çayımı aldım ve kk da takıldım biraz şimdi ev toplamaca.Yapılacaklar tüm camlar açılıp ev havalandıralacak mutfak toplanıp ankastreler parlatılacak tuvalet ve banyoya domestos fıs fıs püskürtülecek sonra yıkanacak ev süpürülecek toz alınacak yerler bi moplanacak yataklar düzeltilecek makinaya çamaşır atılacak teras yıkanacak çocuklar gelmeden yemek hazırlanacak akşam için saray lokumu (veya sarması) hazırlanacak

Aynen bende supurge yapcam. Wc banyo yikicam. Silebilirsem mutfak dolaplarini silcem. Yemek yapcam. Başka bişey yok galiba olursa yazarm yine. ...
Neyse kızım uyanmadan isleri halledeyim by by hanimlaaar :KK69::KK49:

Aynen bende supurge yapcam. Wc banyo yikicam. Silebilirsem mutfak dolaplarini silcem. Yemek yapcam. Başka bişey yok galiba olursa yazarm yine. ...
Neyse kızım uyanmadan isleri halledeyim by by hanimlaaar :KK69::KK49:

Bide cçalışıyorsun sen zor gerçekten. Evde bana bile ufacık bişey gözüme kocaman görünüyor. Inşallah duzelirsn canım :KK49:
amin,sağol canım.
hava birden soğudu onun etkisimi anlamadım.
hiç bir şey yapasım yok.
ama bu akşam yapmam lazım artık.
Merhaba kızlar hayırlı cumalar. . .
Bende bugün erken kalktım saat 9 a kadar öyle oyalandim tv izledim. Kızımda tekrar uyuduydu. Bende tv karşısında uyumuş kalmışım. Yarım saat kadar uyumusm. Sonra kahvaltı yaptım. Kızımı da doyurdm. Şimdi uyudu o da. Bende başlıyorum islere.

He bu arada dünkü yaptıklarım. .
Dün 8 30 gibi kalktım kizimla azcık oynadık. Kahvaltı yaptık. O sabah uykusuna yatınca bende bulasiklari yikadim ocağı sildim tezgahı sildim masayı sildim. Etrafı toparladım yatağı toparladım. Makinaya renklileri attim yıkandı astım. Sonra bornozlari attım yikandi astım. Bi tanede battaniye yikandi astım. Arada kuruyanlari aldım. Katladim yerleştirdim. Toz aldım. Kizim uyandı karnını doyurdum. Dolaptan milföy vardı üç adet onu çıkardım eridi kızımı aldım yanıma börek yaptım. Öyle hamarat değilim ben ama deniym dedim. Neyse akşam oldu yemek dünden hazırdı zaten sofrayi hazırladım yemek yedik bulasiklari yikadim kızım uyudu o uyurken kahve yaptim esimle beraber içtik kızm uyandı uyuttum sonra esimle beraber namaz kıldık meyve yedik derken saat 12 oldu uykumuz geldi yattik esim evde olunca çok mutlu oluyorum....:KK36:
oldukça verimli ve yorucu bir gün olmuş senin için canım.:)
Allah bozmasın huzurnuzu inşaALLAH.

dagciost: 43069819 .!.:
amin,sağol canım.
hava birden soğudu onun etkisimi anlamadım.
hiç bir şey yapasım yok.
ama bu akşam yapmam lazım artık.

oldukça verimli ve yorucu bir gün olmuş senin için canım.:)
Allah bozmasın huzurnuzu inşaALLAH.

Amin cumlemizin canım. :)
Evet biraz öyle oldu da yalnız ben yine bitiremedim isleri. :KK48:
Sadece supurge yaptim bide yemek yaptim neden olmuyo bilmem yaa :KK43:

Bende sabah baktım kimse yoktu yazmadan çıktım. :)
bugün sabah esim annesiyle babasına yardım etmeye tarlaya gitti. Zeytin zamanı geldi ama bi kaç sene daha gidemem ben. Neyse bende aldım kızımı yanıma saat 10 a kadar beraber uyuduk. Sonra beraber kahvaltı yaptık. Sonra kızım oyun oynarken ben....
bulasiklari yikadim
ocağı sildim
masayı sildim
Kizim uyudu o arada
makinadaki kizimin camasirlari vardı
çalıştırdım.
Banyo yikadim
lavabo yikadim
Wc yikadim
Kızım uyandı
O yine oyun oynarken ben
Balkon yikadim
camasirlari astım
kızıma çorba yaptım icirdm
biraz islere ara verdim
şimdi bir kaç daha isim var
daha sonra tekrar uğrarim kizlar by by.. :)

Hanımlar iyi günler .kimsecikler yazmamış bugün iş yapan yok mu :)
Olmazmı tabiki de var :KK31:Bugün çoğu günüm mutfakta geçti diyebilirim evi sabah topladım süpürge yaptım mutfak balkonunu yıkadım tuvalet banyo. Domestoslandı banyonun yerleride silindi tv nin konsolun tozu alındı koltuk örtüleri silkelendi elektrik süpürgesinin filtresi ve toz haznesi yıkandı balkonda kurumaya bırakıldı sonra mutfağa geçiş yapıldı.Dün aklımdaki tatlıyı yapamadım bugün ağlayan pasta yaptım hamur mayaladım yarısıyla peynirli poğaça yarısıyla da bi tepsi pizza yaptım kuru fasulye haşladım pişirdim mutfağı tekrar tekrar topladım ve mutfakta da işim bitti artık rahatım.

Bende iki kere girdim kimseyi görmeyince geri çıktım :)
üç makine çamaşır yıkadım serdim
Kuruya nı kaldırdım :)
yemek yaptım.
evi topladım .
yatakları topladım.
ıspanaklı pasta yaptım.
Patatesli mayalı börek yaptım ilk defa :))
şimdi çay içiyorum kızım la da ilgilendim çok yordu beni :)

YUMURCAK .!.:
olmazmi tabiki var :KK31:Bugün çoğu gunum mutfakta geçti diyebilirim evi sabah topladım süpürge yaptım mutfak balkonunu yıkadım tuvalet banyo. Domestoslandı banyonun yerleride silindi tv nin konsolun tozu alındı koltuk örtüleri silkelendi elektrik süpürgesinin filtresi ve toz haznesi yıkandı balkonda kurumaya bırakıldı sonra mutfağa geçiş yapıldı.Dün aklımdaki tatlıyı yapamadım bugün ağlayan pasta yaptım hamur mayaladım yarısıyla peynirli poğaça yarısıyla da bi tepsi pizza yaptım kuru fasulye haşladım pişirdim mutfağı tekrar tekrar topladım ve mutfakta da işim bitti artık rahatım.

Bende iki kere girdim kimseyi görmeyince geri çıktım :)
üç makine çamaşır yıkadım serdim
Kuruya nı kaldırdım :)
yemek yaptım.
evi topladım .
yatakları topladım.
ıspanaklı pasta yaptım.
Patatesli mayalı börek yaptım ilk defa :))
şimdi çay içiyorum kızım la da ilgilendim çok yordu beni :)

Masallah hanimlar pek hamaratsiniz. Bende buraya yazdiktan sonra
kizimi yikadim uyuttum
koyuldum yemek yapmaya
patatesli bamyayla bulgur pilavi yaptim.
salatayı da yaptm yanina.
disarida kuruyan camasirlari topladim katladim yerlestirdim.
sonra yemek yedik bulasiklari yikadim cay demledim. Oturduk esimle tv izledik cayimizi yudumladik. Tabi bizim bucur durmuyo yerinde kipir kipir. :KK46:
Bugun baya gelistirdi kendini artik emekliyo oturuyo masallah bide bana karsidan guluveriyo....
Rabbim herkese nasip etsin insallah evladinin bu guzelliklerini gormeyi.

Hadi bakalim cumleten iyi geceler
ben artik yaticam kizlar etrafi toparliyimda by byyy....:cry:

Son düzenleme:
Back
X