En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evimi topladım bulaşıklarını yıkadım kuruladım yerlerine yerleştirdim ocağı fırını sildim kuruyan çamaşırlarım vardı onları topladım katladım yerlerine yerleştirdim ütüleri ayırdım yerleri dün silmiştim tekrar bi hemen tozlanmadan bi vileda geçtim buzluktan kıyma çıkardım patlıcanları tuzlu suya bastım karnıyarık yapıcam öğlende cuma kuranına indim bizim apartmanda şimdilik bu kadar hanımlar akşama kadar yine bişeyler yaparım herhalde

Allah kabul etsin.... benim de ocak silincek bak...

iyi ya o zaman, aşağılık kompleksine kapılmıştım bi an : ))
hayaller paris hayatlar belediye çöplüğüü :)

Yok patsy o da calsiyo ama ev islerini de sevdirdik belki koca bulur diye:)))))
Üstelik kuslari da var evde:))

bulamıyom koca... beğenmiyolar beni.... bu kilolarla olmuyo.... iç temizlikte lazım galiba anacım :)

[QUOTE="btlbetul, post: hayaller paris hayatlar belediye çöplüğüü :)
bulamıyom koca... beğenmiyolar beni.... bu kilolarla olmuyo.... iç temizlikte lazım galiba anacım :)[/QUOTE]

yok ben o kadar değilim. Az titizimde, taam ya taam hastayım temizlik konusunda off. Yani benim hayyaller mars o bakımdan yetişmiyo. Fütüristik filmlerdeki o hijyen var ya öyle bişi olsun istiyorum da olmuyo işte hem iş hem ev: ((

Patsy senin de evcil hayvanin neyim var mi:)

Var baybsi çocukken köpeğim vardı, sonra kedim, şimdi de kuşum var. Hayatta en sevmediğim şey kafeste kuş beslemektir. başıma geldi. Ama çok tatlı kerata. iki yaşında. Muhabbet kuşu. Alan akıllılar bakamamışlar. bunalıma girmiş. kanatlarını yolmuş. Allah rızası için bakar mısın dediler. Dayanamadım. Veteriner ölür artık bunlar böyle oluyo hayata küsünce dedi ama şimdi şükür iyi. Bi daha hiç uçamayacak. olmadık şekilde zarar veriş kendine.

Back
X