En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Var baybsi çocukken köpeğim vardı, sonra kedim, şimdi de kuşum var. Hayatta en sevmediğim şey kafeste kuş beslemektir. başıma geldi. Ama çok tatlı kerata. iki yaşında. Muhabbet kuşu. Alan akıllılar bakamamışlar. bunalıma girmiş. kanatlarını yolmuş. Allah rızası için bakar mısın dediler. Dayanamadım. Veteriner ölür artık bunlar böyle oluyo hayata küsünce dedi ama şimdi şükür iyi. Bi daha hiç uçamayacak. olmadık şekilde zarar veriş kendine.
Al iste betusun de muhabbet kuslari bar 2 tane:))siz ikiz olmayasiniz:)))
azi badem yağı sürmüyon inşallah :eek: çok fena tüylendiriyo
Hee ondan suruyorum patsy:)))
Doktor soyledi
3 gunde yarısını gectim zaten az kaldi bitince baskasini alirim artikin:)

Azi sen bu oğulcukları hayırlısı ile doğurduğunda bi daha da düşmezsin buralara. Kıs yoksa doğumdan canlı yayın mı yaparsın? heee bakalım bu seferde fön çekip gidebilecen mi?

Al iste betusun de muhabbet kuslari bar 2 tane:))siz ikiz olmayasiniz:)))

Hee ondan suruyorum patsy:)))
Doktor soyledi
3 gunde yarısını gectim zaten az kaldi bitince baskasini alirim artikin:)

kızım sürmee sürmeee benim kuzenin göbüşü erkek göbüşü gibi kıllı kıllı oldu. Hint yağı sür kayısı yağı sür ay badem argan falan sürme onlar çok pis tüylenme yapıyo

Azi sen bu oğulcukları hayırlısı ile doğurduğunda bi daha da düşmezsin buralara. Kıs yoksa doğumdan canlı yayın mı yaparsın? heee bakalım bu seferde fön çekip gidebilecen mi?
zaman buldugumda ugricam tabi patsi tabi bulursam :))
Bu sefer sezeryanin korkusundan fon neyim cekemem :))

kızım sürmee sürmeee benim kuzenin göbüşü erkek göbüşü gibi kıllı kıllı oldu. Hint yağı sür kayısı yağı sür ay badem argan falan sürme onlar çok pis tüylenme yapıyo
Aboo heruf begenmez beni sonra:)))
Az kaldi bitti bitecek baska yag alirim ben de

zaman buldugumda ugricam tabi patsi tabi bulursam :))
Bu sefer sezeryanin korkusundan fon neyim cekemem :))

Aboo heruf begenmez beni sonra:)))
Az kaldi bitti bitecek baska yag alirim ben de

sezeryan mı olucan niyeki? Normal doğum senin için daha sağlıkl diil mi ya?

beğenir beğenir. senin kocan senin her şekil beğenir..

Var baybsi çocukken köpeğim vardı, sonra kedim, şimdi de kuşum var. Hayatta en sevmediğim şey kafeste kuş beslemektir. başıma geldi. Ama çok tatlı kerata. iki yaşında. Muhabbet kuşu. Alan akıllılar bakamamışlar. bunalıma girmiş. kanatlarını yolmuş. Allah rızası için bakar mısın dediler. Dayanamadım. Veteriner ölür artık bunlar böyle oluyo hayata küsünce dedi ama şimdi şükür iyi. Bi daha hiç uçamayacak. olmadık şekilde zarar veriş kendine.

ayy yazııkkk.... yuh yani nasıl küstürmüşler o kadar hayvancağızı....

sezeryan mı olucan niyeki? Normal doğum senin için daha sağlıkl diil mi ya?
Çoğul gebelikte erken dogum riski oldugu icin buyuk ihtimal sezeryan dedi doktor.ama normal da ola bilir tabi.cok tirsiyorum sezeryandan
[/QUOTE]
beğenir beğenir. senin kocan senin her şekil beğenir..[/QUOTE]
O şekilde begeneceginden pek emin değilim :)))

ayy yazııkkk.... yuh yani nasıl küstürmüşler o kadar hayvancağızı....
almışlar sonra başka yerde işe başlamışlar. Bir hafta evde yoklar. Sadece hafta sonları geliyolar. bu da kafeste sessiz sedasız yemeyi içmeyi bırakmış. Kanatları kanıyordu sürekli. şimdi hem bize alıştı hem eve. kafesinin kapısı hep açık. dışarı çıkması bir aynı aldı. Ben kafeste kuş beslemeye karşıyım. her hayvanın kafeste olmasına karşıyım. insanlar böyle birşeye para verip aldıkları için işte böyle bi rant bi piyasa oluşmuş. Ben hayvanat bahçelerine de karşıyım. Saçma gereksiz kötü niyetli bir oluşum. Sırf insan zevki için bir hayvanın kafese mahkum edilmesi. Bi de çok güzel açıklamaları var." ama onlar kafes için doğada yaşayamazlar ki ölürler hemen günah" E sen getirdin insan, onu o hale....

Betus evlendirin kuşları dunur olun bari:)

yok ben çiftleştirmiycem. bunların sekiz dokuz yıl ömürleri oluyomuş. Kuşları olan bi adam ayna koymayın günah bakıp bakıp kızışmasın dedi. Kuşlar kediler köpekler gibi diilmiş. yani çifleşme zamanı gibi bişey olmuyomuş. görünce kızışıyomuş. bu yaşadığı kadar yaşasın bakarım. O kadar..

Çoğul gebelikte erken dogum riski oldugu icin buyuk ihtimal sezeryan dedi doktor.ama normal da ola bilir tabi.cok tirsiyorum sezeryandan
beğenir beğenir. senin kocan senin her şekil beğenir..[/QUOTE]
O şekilde begeneceginden pek emin değilim :)))[/QUOTE]
normal olur inşallah. Normal doğumda kadın bedenine beş yıllık yenilenme sağlayan hücresel hareket oluşuyo ya. Sezeryan olmaz inşallah..

Back
X