- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #26.021
İyi akşamlar hanımlar..
5 gündür ben griptim şimdi ben iyileştim kızım hasta oldu.
evimde günlük işlerimi elimden geldiğince yapıyordum ama yine de tam olmuyo du .
o dışarıdan gelip inceleyen gıcık insanlar dan nefret ederim bende.herkes evi ni temiz düzenli ister ama olmadığı zamanda yorum yapmamak lazım :)
Kızım hasta huzursuz uyku yok tabi.
bende bunaldım bi o danın içinde.
kızıma bi saat bakması için kayınvalide mi çağırdım ve başladım işe .
Bulaşık yıkadım.
makineye çamaşır attım.
Serdim.
kuru çamaşırları katladım.
evi süpürdüm.
4 parça ütü yaptım.
Wc yi lavabayu yıkadım.
sobayı doldurdum.külünü boşalttım.
çöpleri attım .
toz aldım.
Kızım durmayınca sobayı acele yakmaya çalıştığım için ıÜç kapımda duvarda is lekeleri vardı onları sildim.
toz aldım.
Ve şimdi işim bitti.
kızımla ilgilenmek üzere oturdum uyutmaya çalışıyorum .inşallah iyileşir hanımlar dua istiyorum sizden.minicik bedeni ateşli.gözlerinden su akıyo burnu akıyo halsiz.rabbim bütün bebekleri korusun ...
5 gündür ben griptim şimdi ben iyileştim kızım hasta oldu.
evimde günlük işlerimi elimden geldiğince yapıyordum ama yine de tam olmuyo du .
o dışarıdan gelip inceleyen gıcık insanlar dan nefret ederim bende.herkes evi ni temiz düzenli ister ama olmadığı zamanda yorum yapmamak lazım :)
Kızım hasta huzursuz uyku yok tabi.
bende bunaldım bi o danın içinde.
kızıma bi saat bakması için kayınvalide mi çağırdım ve başladım işe .
Bulaşık yıkadım.
makineye çamaşır attım.
Serdim.
kuru çamaşırları katladım.
evi süpürdüm.
4 parça ütü yaptım.
Wc yi lavabayu yıkadım.
sobayı doldurdum.külünü boşalttım.
çöpleri attım .
toz aldım.
Kızım durmayınca sobayı acele yakmaya çalıştığım için ıÜç kapımda duvarda is lekeleri vardı onları sildim.
toz aldım.
Ve şimdi işim bitti.
kızımla ilgilenmek üzere oturdum uyutmaya çalışıyorum .inşallah iyileşir hanımlar dua istiyorum sizden.minicik bedeni ateşli.gözlerinden su akıyo burnu akıyo halsiz.rabbim bütün bebekleri korusun ...