- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #26.081
aynen kuzum batarya boş şarj aleti bozuldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokk gecmis olsun.dinlen guzelce is yapilir.ins cabuk atlatirsin yorgunlugu hasta da olmazsin canim.aynen kuzum batarya boş şarj aleti bozulduokulda da çok yoğundum bugün. tüm vücudum ağrıyor. yemek bile yapamadım
şu mesajları okumak bile zor geldi inan
şimdi içeri geçip biraz daha uzanıcam. hasta oluyorum heralde hiiiiç gücüm yok
![]()
Daha ne yapican canim.ama ben hic hali cirpmam ki yazik canina.supuruyorsun guzelce temizdir temizdir icine sinsinİyi akşamlar hanımlar :) bütün gün kızımla ilgilendim ve şimdi evi süpürdüm.
yerde bi savan vardı onu yıkadım.
makine ye çamaşır attım.
bulaşık yıkadım.
çaydanlık cifledim.
sobaları doldurdum.
Mutfak tezgâhını ovdum.
çöpleri topladım attım .
Ev yi yıkadım.
başka da bişi yapamadım yerleri silmediğim ve küçük halıları çırpmadığım için evi pis gibi hissediyorum napsam da boş gibi içime sinmiyo.:) ama idare edicez artık.
şimdi kızımı banyo yaptırcam
sonra uykusuz gece bizi bekliyo :)
Cokk gecmis olsun.dinlen guzelce is yapilir.ins cabuk atlatirsin yorgunlugu hasta da olmazsin canim.
merhaba kızlar bugün geç kaldım .:)
sabah gözümü mutfakda açtım.
izmir köfte yaptım fırında.
salonu odamı ve oğlumun odasını,mutfağı topladım.
çamaşır astım,topaldım.
kanepelerin yastıklarını düzelttim.
amin canım,cümlesini.
herkes gibi geçireceğiz ne yapalım.
şartlara göre.
kasma kendini canım.
her gün cam silme planım oluyor gündüz.
akşam hiç aklıma gelmiyor nedense.:))
öyle olur canım.ben de çok iş yaparsam hafta sonu bir hafta yatasım geliyor.
geçen hafta her güne bölünce rahat oldu.
pazar ben evde yoktum.ütüleri de bu kez eşim yaptı.
ay ne mutlu oldum anlatamam.
dün benim de yemek yeme dışında işim yoktu.
bugün öğlen çamaşır asarım.
bulaşık makinseini boşaltır doldururum.
aslında banyoyu yıkayasım var ama mutfak daha önemli.
sonra zor oluyor.
hafta içi buzdolabını siline hafta sonu silmedim.
ama düzenlemem lazım.
pijama çekmecelerini elden geçirmeliyim.
her yerin temizliğini keyifle okudum
sanki ben yapıyormuşum gibi.
hatta evde olsam gibi bir imrenme de oldu.
mis gibi olmuş evin.düzenli ve planlı bir şekilde.![]()
Bende ayagimda salliyrum uyudu cok sukur ortaligi toplsyip yaticam.erjen yiyince yemegi aciktik esimle peynir zeytin ekmek atistirdik.geceler uzun oturdukca acikiyrum valla:))Uzun zamandır gece çok geç yatıyorum ya ondan sanırım canım yaa mesajı yazınca yattım uyumusum biraz şimdi daha iyiyim oglani sallıyorum uyusa da işim bitse :)) altı üstü 2 gün is yapmadım her yer her yerdeydi. Ben uyurken eşim mutfağı ve oturma odasını toparlamis üstüne de çocuğu yikamis gözlerim yaşardı resmen:) normalde yapmaz alışkın değilim. Son zamanlarda sürekli topladığım için dağınıklık rahatsız etti sanırım ama çok sevindim gözümü açıp ortalığı toplu görünce :)))
Bende ayagimda salliyrum uyudu cok sukur ortaligi toplsyip yaticam.erjen yiyince yemegi aciktik esimle peynir zeytin ekmek atistirdik.geceler uzun oturdukca acikiyrum valla:))
Ellerine saglik esinin ne guzel ortaligi topkamasi heleki cocugu banyo yaptirnasi muthis masallah diyrum
imreniyrum siz calisuyrsunuz diycem de bende calisirken ayniydi esim daginikliyla yuk olmasinda yarfimci olmasi hayal zaten....nasip diyrum
Selam kızlar bugün erkenciyim
Sabah bir makine camasir astım kahvaltı masasini topladim
Dun aksam süpürme silme yaltigim için bugün is yok oyuzden actim gardirobu önünde ütümü yaptim biten yerine yerleşti
Aksam yemeği içinde ütümü yaparken corbam pişti
Ortaligi toplayip evden ciktim simdi derse giriyorum
İçim rahat çok şükür
Sizlere kolay gelsin
Oh miss...evet canim yayla ya da yogurt corbasi...ben ev yapimi yogurttan yapiyrum cok da guzel oluyr yarmayla (asurelik bugday).çocuk uyuyunca ben de kalktım. önce oturma odasını koltuk yastık vs düzelttim
banyoyu toparladım makinede çamaşırlar vardı onları çıkartıp astım. kurumuş olanları katladım.
taze fasulye ayıkladım pişirdim. brokoli haşladım. siz o kadar yoğurt çorbası deyince ben de pişirdim. (bu arada yoğurt çorbasından kastınız yayla çorbası dimi ben öyle anladım da:) )
tezgahı toparladım. bitki çayımı içiyorum. yarın öğlen için yanıma yoğurt ve müsli hazırlayıp yatıcam birazdan.
Daha ne yapican canim.ama ben hic hali cirpmam ki yazik canina.supuruyorsun guzelce temizdir temizdir icine sinsin
Uzun zamandır gece çok geç yatıyorum ya ondan sanırım canım yaa mesajı yazınca yattım uyumusum biraz şimdi daha iyiyim oglani sallıyorum uyusa da işim bitse :)) altı üstü 2 gün is yapmadım her yer her yerdeydi. Ben uyurken eşim mutfağı ve oturma odasını toparlamis üstüne de çocuğu yikamis gözlerim yaşardı resmen:) normalde yapmaz alışkın değilim. Son zamanlarda sürekli topladığım için dağınıklık rahatsız etti sanırım ama çok sevindim gözümü açıp ortalığı toplu görünce :)))
evde olsam yapmama emin ol.Bende senin su sabah sabah yemek yapmana hastayım yaa ben bi cayı bilir zor demlerken sen yemek yapıyorsun bravo tebrik ediyorum gerçekten kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun?
tüm işleri halletmişsin ne güzel.Bugun neler yaptım
Sabah cocuklara kahvaltı hazırladım
Onları okula gönderdim
Kahvaltı masasını topladım
Aksamdan kalanları makineye attım
Yatakları topladım
Ortalığı topladım
Arkadasa kahvaltıya gittim
Dönüşte markete uğradım sebze aldım
Gelince biri zeytinyağlı biri de sıcak yemek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tezgahı topladım
Kuruyan çamaşırları topladım
Klozeti çamasır suyuyla temizledim
Cocuklar gelince onları doyurdum
Oğlanı yıkadım
Pencerelerin önünü sildim
Kapıları sildim
Dış kapıyı sildim
Yatak odasının avşzesini sildim
Aksam bulaşığını makineye dizdim
dinlenip yine işlerini yapmışsın canım.çocuk uyuyunca ben de kalktım. önce oturma odasını koltuk yastık vs düzelttim
banyoyu toparladım makinede çamaşırlar vardı onları çıkartıp astım. kurumuş olanları katladım.
taze fasulye ayıkladım pişirdim. brokoli haşladım. siz o kadar yoğurt çorbası deyince ben de pişirdim. (bu arada yoğurt çorbasından kastınız yayla çorbası dimi ben öyle anladım da:) )
tezgahı toparladım. bitki çayımı içiyorum. yarın öğlen için yanıma yoğurt ve müsli hazırlayıp yatıcam birazdan.
eve gelince kafan da bedenin de rahat eder.:)Selam kızlar bugün erkenciyim
Sabah bir makine camasir astım kahvaltı masasini topladim
Dun aksam süpürme silme yaltigim için bugün is yok oyuzden actim gardirobu önünde ütümü yaptim biten yerine yerleşti
Aksam yemeği içinde ütümü yaparken corbam pişti
Ortaligi toplayip evden ciktim simdi derse giriyorum
İçim rahat çok şükür
Sizlere kolay gelsin
ben de yoğurdumu kendim yaparım.Oh miss...evet canim yayla ya da yogurt corbasi...ben ev yapimi yogurttan yapiyrum cok da guzel oluyr yarmayla (asurelik bugday).
Öyle ya geldim yeni miss rahatça çayımı içip çorbamin yanına çiçek pişirmeyi düşünüyorumOhh ne güzel geri döndüğünde evini mis gibi bulacaksın
Her gun her gun olmuyo aynen ya bunye dayanmiyo biz her ne kadar istesek de...iyi etmissinöğlen gidince yapacakalrım:
yataklari ve odaları toplama.
banyoyu yıkama.
evi havalandırma.
makineye çamaşır atma.
yazdıklarımın sadece havalandırma şıkkını yaptım.:)
dünden kalma bir yorgunluk var üzerimde.
kahvaltı sofrasını toplayıp,çamaşırları içeri aldım.
akşam için sebzeli et haşlama koydum ocağa.
mutfağı topladım.
tvyi açıp yemek yedim kalan kısa sürede.
bugün dinlenme günüm olacak gibi.:)