En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın dün yaptiklarim;
Kahvaltı hazirlarken hemen b.makinesini çalıştırdım
Yikananları bosaltip kirlileri dizdim
Yatak odasinin tülünü söküp makineye attım caminin şöyle bir tozunu aldım herseyi çekip altlarını silip süpürdüm gardolabin içlerine kadar tozlarini aldım
Aynı şekilde oğlumun odasıda temizlendi
Bugün gene kaldım yerden devam ediyorum.

Günaydın dün yaptiklarim;
Kahvaltı hazirlarken hemen b.makinesini çalıştırdım
Yikananları bosaltip kirlileri dizdim
Yatak odasinin tülünü söküp makineye attım caminin şöyle bir tozunu aldım herseyi çekip altlarını silip süpürdüm gardolabin içlerine kadar tozlarini aldım
Aynı şekilde oğlumun odasıda temizlendi
Bugün gene kaldım yerden devam ediyorum.
günaydın canım.
maaşALLAH normal hayatına dönmeye başlamışsın.
içine sinerek yapınca rahatlıyor insan.:)

günaydın kızlar hepinizin yaptıklarını okudum.
ellerinize sağlık.:)

dün öğlen evi süpürmüştüm.
klozet,lavaboyu fırçaladım.banyonun yerlerini süpürüp,sildim.
evi havalandırdım.

akşam geç gittim eve.yemeğim vardı.yemek ye,topla.

sabah yemek yaptım bugüne.
ocağı,tezgahı,bulaşık makinesi ve dolpa altı fayansları sildim.
tezgahta yıkananları kaldırdım.
bulaşıkları makineye koydum.
elde yıkanacakları yıkadım,kaldırdım.
yatağımı topladım.
evi havalandırdım.

akşama ütü ve katlanacak çamaşırlar var.

BU SAATE KADAR YAPTIKLARIM
1-Ortalık toplamak
2-Yatağı toplamak
3- Bulaşık makinesi çalıştırmak ve boşaltmak
4- Çamaşır makinesi çalıştırmak
5-Kahvaltı hazırlamak ve masayı kaldırmak
6-Mutfak camlarını ve kapısını silmek
7- Mutfak yerleri süpürmek ve silmek
8-Mutfak sandalyelerini silmek
9- Ütü yapmak
10- Elde yıkanması gerekenleri yıkamak ve kaldırmak

YAPACAKLARIM
1-Wc ve banyo temizlemek
2- Çamaşırları toplamak ve makineden çıkanları asmak
3- 1 makine daha yıkamak
4- puding yapmak:)

BU SAATE KADAR YAPTIKLARIM
1-Ortalık toplamak
2-Yatağı toplamak
3- Bulaşık makinesi çalıştırmak ve boşaltmak
4- Çamaşır makinesi çalıştırmak
5-Kahvaltı hazırlamak ve masayı kaldırmak
6-Mutfak camlarını ve kapısını silmek
7- Mutfak yerleri süpürmek ve silmek
8-Mutfak sandalyelerini silmek
9- Ütü yapmak
10- Elde yıkanması gerekenleri yıkamak ve kaldırmak

YAPACAKLARIM
1-Wc ve banyo temizlemek
2- Çamaşırları toplamak ve makineden çıkanları asmak
3- 1 makine daha yıkamak
4- puding yapmak:)
Allah kolaylık versin bacım o_O:KK53:o_O

Sabah kalktım çayı koydum kahvaltı hazırladım çocukları okula eşimi ile gönderdim .herkes gittikten sonra evi havalandırdım ortalığı topladım masayı kaldırdım mutfağı derledim toparladım.mutfak ve salonun camlarını sildim çok kirli değillerdi çabuk bitti.alt katı süpürdüm sildim.yukarı katları sadece sildim toz aldım yatakları düzelttim.Banyo ve tuvalet i hallettim .bide bu işleri yaparken yemeğimi ocağa koydum yemek te pişti şimdi birde çay koydum anca işletim bitti.artık oturucam

Çok sağolasın canım benim :)

Normalde çalışıyorum da bu 4 gün izinliyim o yüzden temizliğin dibine vuracağım :)

Bi de grubumuz var sen de gel katıl istersen her hafta görevlerimiz var ya da odamız

mesela bu hafta mutfak ile başladık :21:
Temizlik mi yapıyorsunuz, ayy valla ne iyi olur. Benim evinde ihtiyacı var. Hangi grup? Hemen geleyim, hiç değilse yapmak icin günü güne attığım onca işimi de yapmış olurum :KK73:

cnntrm cnntrm arkadas vardi bir zamanlar:) uzun uzun raporunu okurduk:)
Yerini alayim uzuuun bir rapor olmasa da....
mutfağı topladim
yatak odası oturma odasi muthis daginikti topladim
Ev süpürdüm
sildim
banyo yikadim
Yemek yaptim bezelyeli patetes yemegi ve bulgur pilavı yaptim
çamaşır yikandi astim
Havuçlu kremali kek yaptim kv ye yarin icin misafire
dagilan mutfagi tekrar topladim bul.makinasıni bosalttim kirlileri dizdim.
toz aldim
oturma odasıni topladim ki ufaklik gunde kac kez oyuncak sepetini tum bosaltiyo
vee biraz oturup okumalarımi yapip yaticam inş.

cnntrm cnntrm arkadas vardi bir zamanlar:) uzun uzun raporunu okurduk:)
Yerini alayim uzuuun bir rapor olmasa da....
mutfağı topladim
yatak odası oturma odasi muthis daginikti topladim
Ev süpürdüm
sildim
banyo yikadim
Yemek yaptim bezelyeli patetes yemegi ve bulgur pilavı yaptim
çamaşır yikandi astim
Havuçlu kremali kek yaptim kv ye yarin icin misafire
dagilan mutfagi tekrar topladim bul.makinasıni bosalttim kirlileri dizdim.
toz aldim
oturma odasıni topladim ki ufaklik gunde kac kez oyuncak sepetini tum bosaltiyo
vee biraz oturup okumalarımi yapip yaticam inş.

Ellerin dert görmesin arkadaşım ben bir süredir saldim cayira Mevlam kayira modunda takılıyorum :) tukenmislik sendromu yaşıyorum sanırım :( sürekli uykum var ama uyuyamiyorum da kendimden geçtim resmen :( bu hafta annemler bende ek olarak oğlan hasta. Atesliydi pazartesi akşamından beri. Dün gece onca ilaca rağmen 38in altına dusuremedik. Gece 3te yattım sabah kalkıp yine ise gittim :( sizi okumakla yetiniyorum. En yakın zamanda aranıza dönücem inşallah biraz iş yapabilirsem...

Ellerin dert görmesin arkadaşım ben bir süredir saldim cayira Mevlam kayira modunda takılıyorum :) tukenmislik sendromu yaşıyorum sanırım :KK43: sürekli uykum var ama uyuyamiyorum da kendimden geçtim resmen :KK43: bu hafta annemler bende ek olarak oğlan hasta. Atesliydi pazartesi akşamından beri. Dün gece onca ilaca rağmen 38in altına dusuremedik. Gece 3te yattım sabah kalkıp yine ise gittim :KK43: sizi okumakla yetiniyorum. En yakın zamanda aranıza dönücem inşallah biraz iş yapabilirsem...
Cokk ge c mis olsun canim kuzuya...oyle dusunme hep is hep is olucak degil ya normal arada koyvermen.uykusuz ise gitmek zordur....anne ogul toparlanin donersin aramiza ins.Allah yardimcin olsun canim.

Duha22 Duha22 teşekkür ederim canım inşallah çabuk iyileşir. Onun iyileşmesi yine kolay da benim psikoloji alt üst. Bakalım ben ne zaman toparlıycam. Allah hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak zor iş :(

Ellerin dert görmesin arkadaşım ben bir süredir saldim cayira Mevlam kayira modunda takılıyorum :) tukenmislik sendromu yaşıyorum sanırım :KK43: sürekli uykum var ama uyuyamiyorum da kendimden geçtim resmen :KK43: bu hafta annemler bende ek olarak oğlan hasta. Atesliydi pazartesi akşamından beri. Dün gece onca ilaca rağmen 38in altına dusuremedik. Gece 3te yattım sabah kalkıp yine ise gittim :KK43: sizi okumakla yetiniyorum. En yakın zamanda aranıza dönücem inşallah biraz iş yapabilirsem...
geçmiş olsun canım. bende farkettim yokluğunu ama ben de de öyle oluyo nefes bile almayı unutacak kadar harıl harıl iş yapınca bi zaman sonra tükenmişlik sendromuna giriyorsun ister istemez çünkü bi sonu yok dön dolaş yine en başa dönüyorsun.Bide senin hastan var çok normal uykusuzluk da çok zor bu dönemde herşeyi boşvereceksin.sağlık olsun dönüşün muhteşem olucak :KK9::21::KK31::KK52:

geçmiş olsun canım. bende farkettim yokluğunu ama ben de de öyle oluyo nefes bile almayı unutacak kadar harıl harıl iş yapınca bi zaman sonra tükenmişlik sendromuna giriyorsun ister istemez çünkü bi sonu yok dön dolaş yine en başa dönüyorsun.Bide senin hastan var çok normal uykusuzluk da çok zor bu dönemde herşeyi boşvereceksin.sağlık olsun dönüşün muhteşem olucak :KK9::21::KK31::KK52:

merhaba kızlar.
dün akşam hiç bir şey yapmadım.sabah baya yorulmuştum çünki.
sadece çamaşırları katladım.

öğlen gidince katlı çamaşırları yerleştirdim.
sağda solda çocukalrın kıayfetlerini topladım.
kendi yatağımı,küçüğün ve oğlumun yatağını düzelttim.
salonu topladım.
mutfakda bir kaç bulaşık vardı makineye koyup çalıştırdım.
evi havalandırdım.
akşama bir şey yapar mıyım bilemiyorum.
bu ara yorgunum.
sabahları yorulunca akşama enerjim kalmıyor.

Back
X