En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
geçmiş olsun canım. bende farkettim yokluğunu ama ben de de öyle oluyo nefes bile almayı unutacak kadar harıl harıl iş yapınca bi zaman sonra tükenmişlik sendromuna giriyorsun ister istemez çünkü bi sonu yok dön dolaş yine en başa dönüyorsun.Bide senin hastan var çok normal uykusuzluk da çok zor bu dönemde herşeyi boşvereceksin.sağlık olsun dönüşün muhteşem olucak :KK9::21::KK31::KK52:

Sahalara bir donebilsem dönüşüm muhteşem olmak zorunda zaten :KK70: ev aldı başını gidiyor

Sabah günlük rutin işlerimi yaptım. ortalık toplanınca yerleri şöyle bi sildim dünden sildiğim için bi üzerinden geçmek yetti.lavaboları cifledim aynaları sildim.ütüm vardı yaptım.kıyafetleri ve ütülenenleri dolaplara yerleştirdim.bulaşık makinesi boşalttım yerleştirdim.yine kirli çamaşır sepeti doldu ama artık yarın makineye atarım.öğlen akşama misafir geleceğini öğrendim yemeğe buzluktan hamsi çıkardım temizledim hamsili pilav hazırladım.masamı hazırladım şimdi de misafirlerimi bekliyorum .

Dün kahvaltidan sonra hemen mutfagi topladim ardindan salon perdesini makineye attım camini sildim dip köşe her yerini silip süpürdüm koltukların yerlerini degistrdim yıkamadan gelen halimi serdim arayı mutfagi sildim süpürdüm halılarını serdim yemek felan derken banyo ve kapilarim kaldı bugünde mutfak topla bir makine çamaşır misafirlik derken braz dinlendim yarinda artık banyomu kapilarimi hallederim

B
Kizlar gunaydin. Bana acilinden bir program yapin da bugun temizlik var ona gore uygulayayim.
Bugün damlacikolata damlacikolata ve sizden bsşka kimse iş yapmamış .ben de bugün sabah evi hızlıca topladım cuma Kuran'ı vardı apartman da oraya gittim geldim 1 saat daha işbysptım evi tertemiz bırakıp çocukları okuldan alıp dişçiye götürdüm alışveriş yaptık eve döndük saat 6 oldu yemek hazırla ye kaldır mutfağı topla anca gün bitti işte cnntrm cnntrm bügünde sahalara dönmemiş kuzucuk15 kuzucuk15 ortalarda gözükmüyor dagci dagci uzun uzun yazardı havalar soğudu onunda enerjisi düştü sanırsam bendeniz de bir haftadır misafir ağırlıyorum yarında yatılı misafirim olucak hadi bakalım hayırlısı .Yalnız misafir sğırlayonca ev hep toplu oluyor bunu anladım

Ve rapor... (sabah 10:00 - akşam 19:00)

Yatak odası kapalı balkonu cam önlerini sildim
Güneşliklerini yıkayıp ütüledim astım.
yüklük açıkta olan battaniye yorganları poşetledim.
Balkonun yerini sildim.
Yatak odası perdesini yıkayıp astım.
Bazanın içini süpürüp, düzenledim.
Uyku setinin yorganı hariç parçalarını yıkayıp astım.
Yatağı süpürdüm.
Gardrobun üstünü sildim.
avizeyi sildim.
Yerini süpürüp sildim. Şöyle bir tozunu aldım.

çocuk odasındaki şifonyer ve bebek karyolasını çekip yerini süpürüp sildim.
camı temizdi.
halısını kaldırdım.
odanın şeklini ufaktan değiştirdim.

ikinci küçük odanın halısını kaldırdım.
yerini süpürüp sildim.
toz aldım.
Camı temizdi.
Balkonunu, Balkondaki masayı yıkadım.
sandalyeleri sildim.

holü ve koridorun halılarını kaldırıp süpürüp sildim.
Tabloların tozunu aldım.
Portmantoyu çekip altını sildim.
aynasını sildim.

mutfağı süpürüp sildim.
tezgahı temizledim.
temizleri makineden çıkarıp, kirlileri yerleştirdim.
perdesini yıkayıp astım.

mutfak balkonunun (oturma odası olarak kullanıyoruz) halısını ve koltuklarını süpürdüm.
koltuk örtülerini, kız içi yere serdiğimiz yorganı silkeledim.
koltuk örtülerini serdim.
12 kanat cam balkon camlarını sildim.
Balkonun yerini sildim.

Ekstralar
1 yastık, 3 mont, 1 makine renkli çamaşır yıkanıp, asıldı.

Yapılacaklar
mutfak dolapları silinecek
Salonun camları silinecek
tüm oda kapıları silinecek
toz alınacak yerler var.
Ve banyo...

Aylardır kalpazanlığın sonu ÖLÜRCESİNE YORGUNLUK...

B

Bugün damlacikolata damlacikolata ve sizden bsşka kimse iş yapmamış .ben de bugün sabah evi hızlıca topladım cuma Kuran'ı vardı apartman da oraya gittim geldim 1 saat daha işbysptım evi tertemiz bırakıp çocukları okuldan alıp dişçiye götürdüm alışveriş yaptık eve döndük saat 6 oldu yemek hazırla ye kaldır mutfağı topla anca gün bitti işte cnntrm cnntrm bügünde sahalara dönmemiş kuzucuk15 kuzucuk15 ortalarda gözükmüyor dagci dagci uzun uzun yazardı havalar soğudu onunda enerjisi düştü sanırsam bendeniz de bir haftadır misafir ağırlıyorum yarında yatılı misafirim olucak hadi bakalım hayırlısı .Yalnız misafir sğırlayonca ev hep toplu oluyor bunu anladım

yarın inşallah kuzum :) gerçi annem sağolsun evimi genel hatlarıyla temizleyip öyle gitmiş :KK36:

Ve rapor... (sabah 10:00 - akşam 19:00)

Yatak odası kapalı balkonu cam önlerini sildim
Güneşliklerini yıkayıp ütüledim astım.
yüklük açıkta olan battaniye yorganları poşetledim.
Balkonun yerini sildim.
Yatak odası perdesini yıkayıp astım.
Bazanın içini süpürüp, düzenledim.
Uyku setinin yorganı hariç parçalarını yıkayıp astım.
Yatağı süpürdüm.
Gardrobun üstünü sildim.
avizeyi sildim.
Yerini süpürüp sildim. Şöyle bir tozunu aldım.

çocuk odasındaki şifonyer ve bebek karyolasını çekip yerini süpürüp sildim.
camı temizdi.
halısını kaldırdım.
odanın şeklini ufaktan değiştirdim.

ikinci küçük odanın halısını kaldırdım.
yerini süpürüp sildim.
toz aldım.
Camı temizdi.
Balkonunu, Balkondaki masayı yıkadım.
sandalyeleri sildim.

holü ve koridorun halılarını kaldırıp süpürüp sildim.
Tabloların tozunu aldım.
Portmantoyu çekip altını sildim.
aynasını sildim.

mutfağı süpürüp sildim.
tezgahı temizledim.
temizleri makineden çıkarıp, kirlileri yerleştirdim.
perdesini yıkayıp astım.

mutfak balkonunun (oturma odası olarak kullanıyoruz) halısını ve koltuklarını süpürdüm.
koltuk örtülerini, kız içi yere serdiğimiz yorganı silkeledim.
koltuk örtülerini serdim.
12 kanat cam balkon camlarını sildim.
Balkonun yerini sildim.

Ekstralar
1 yastık, 3 mont, 1 makine renkli çamaşır yıkanıp, asıldı.

Yapılacaklar
mutfak dolapları silinecek
Salonun camları silinecek
tüm oda kapıları silinecek
toz alınacak yerler var.
Ve banyo...

Aylardır kalpazanlığın sonu ÖLÜRCESİNE YORGUNLUK...

wuuhuuuuuu bu ne yahuu öldürmüşsün kendini resmen. ama sağlam iş çıkarmışsın ellerine sağlık

selam kızlar :) bu saate kadar kahvaltı harici bir şey yapmadım. şimdi çocuğu uyutmaya gidiyorum. o uyuyunca ne yapabilirsem artık bakalım :) ama uzun veya kısa (ki muhtemelen kısa olacak) bir rapor vereyim artık bugün yeter değil mi yattığım :)))

Hanımlar iyi akşamlar Bu günler de bende bi iş isteksizliği var ki anlatamam topiğe bile girmiyorum canım ister de yapmam diye ne olacak halim bilmiyorum.yemek bulaşık çamaşır bebek soba dışında bi iş yapmıyorum fena haldeyim valla ama canım istemiyor kızım beni çok yoruyo :(

Ellerin dert görmesin arkadaşım ben bir süredir saldim cayira Mevlam kayira modunda takılıyorum :) tukenmislik sendromu yaşıyorum sanırım :KK43: sürekli uykum var ama uyuyamiyorum da kendimden geçtim resmen :KK43: bu hafta annemler bende ek olarak oğlan hasta. Atesliydi pazartesi akşamından beri. Dün gece onca ilaca rağmen 38in altına dusuremedik. Gece 3te yattım sabah kalkıp yine ise gittim :KK43: sizi okumakla yetiniyorum. En yakın zamanda aranıza dönücem inşallah biraz iş yapabilirsem...
Valla mesajınız beni anlattı sanki bende tükenmişlik sendromundayım sanırım

Back
X