- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #27.001
Hamileyim diye mi soruyorsaniz. Su an da birsey yok. Adetm biteli bir kac gun oldu.![]()
Ben de gecikti sandım o yüzden sormustum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyim diye mi soruyorsaniz. Su an da birsey yok. Adetm biteli bir kac gun oldu.![]()
Yok adetim normalden kisa surunce hani hep duydugumuz üstüne görme olabilr mi die dusunddum sonra vazgectimm. Ama izin gunumuzde bir test alip denicem yinedeBen de gecikti sandım o yüzden sormustum![]()
çok deil aslında ama ev küçük yaaEşya coksa öyle oluyor
Mutfak tezgahını boşaltma ile başla ise![]()
Bu saatte burda birileri varmıdır bilemedim ama akıla ihtiyacım var kızlar yarın memlekete gideceğim ama heryer heryerde toplamadan da gidemem çünkü 1 ay kadar orda kalıcam eşim 1 hafta sonra dönecek nerden nasıl başladam bilemiyorum((
Biri gelse bana yapsa hic halim yok valla kahvalti bile önüme getirecek kişiye muhtacım:/oda oda dağınıklığı topla. en az dağınık odandan başla çabuk bitsin. Geçen bi arkadaşa yazmıştım. eğer temizlik yapacaksan sen de öyle yapabilirsin.
en az dağınık odana gir süpürgeni aç yanına da iki kova su al, biri ile yer sil diğeri ile toz al. çek kapısını...
yıkanacakları da topla önden. at makinaya, temizlik yaparken bi makine çamaşır yıkansın ve as, gelince toplarsın :)
mutfağın bulaşığını da makineye doldur çalıştır temizlik yaparken o da yıkansın, bitince hemen yerine yerleştiriverirsin.
neden ki? hasta mısın?Biri gelse bana yapsa hic halim yok valla kahvalti bile önüme getirecek kişiye muhtacım:/
Allah kolaylık versin.Biri gelse bana yapsa hic halim yok valla kahvalti bile önüme getirecek kişiye muhtacım:/
Evet hic yemiyorum acim resmen canim hicbisey istemiyorAllah kolaylık versin.
bulantıların var galiba.
tek başına olmak çok zor.![]()
Hamileyimneden ki? hasta mısın?
ben de ilk de çok perişan aylar yaşadım.Evet hic yemiyorum acim resmen canim hicbisey istemiyor![]()
Valla sabahtan açım..hiç yiyesim yok.tok evin aç kedisi oldum ne yenir bilemiyorum.caydan sutten tiksiniyorum yogurt yiyince cikariyorum yagli yiyince midem yaniyor ben ne yicem bilmiyorum cubuk krakere talim 1 haftadir folic asitide atmiyorim midem almiyor ne yapicam cok kararsizimben de ilk de çok perişan aylar yaşadım.
hamileliğin en berbat kısmı.
ama çoğu gitmiş canım.
12-14den sonra hafifler.
yemek yemek ne büyük nimetmiş diyor insan.
Hamileyim![]()
Tesekkur ederim ama hiç zorluk yaşamamışsin halimden anlaman imkansız malesef:/valla koskoca takvimi de görmedim :)
bu günlerini gülerek hatırlayacaksın. çok güzel şeyler ve de ilk bebeğinse...
sen yine de zorla kahvaltı etmeye bak, temizliği boşver zaten ha deyince geçiveriyor.
benim de 11 aylık kızım var. hiç zorluk yaşamadım hamileliğimde ama yine de sizi çok iyi anlıyorum.
Sıkın dişinizi güzel günler yakında.
Tesekkur ederim ama hiç zorluk yaşamamışsin halimden anlaman imkansız malesef:/
Hehe tesekkurler:)Anlıyorum, ama anladığımı anlatamıyorum :) Neyse sen yine de sık dişini, sonu mutlu...