En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bugun boş günüm. Ama boş kalmak mumkun mu.

1. Mutfak toplanacak, temizlenecek.
2. Corba ve yemek yapilacak.
3. Okul işlerim var. Evraklar hazirlanacak (en sevmedigim ).
4. Ev toparlanip supurulup silinecek. Wc banyo temizlenecek.

Biri boş gün mü dedi? :mad:

Bugün hava çok güzel dışarısı 18 derece lodosun etkisi ile.sabah kalktım kahvaltı hazırladım topladım kombiyi kapattım camları üstten bi tık açtım yürüyüşe gittim sahile geldim hemen bi makine çamaşır attım terasımı yıkadım küçük halılarımı terasa attım güzel bi kova su hazırladım bizim ve çocukların yatak odalarını topladım derledim yerlerini süpürdüm dağınıklıkları topladım yerlerini elimle sildim halılarını yaydım tekrar süpürdüm .şimdi de banyo ve salon mutfakk temizliğine başlıycam az dinleneyim dedim .

Hava bi kaç gündür yağmurlu ve çok soğuk insanın hiç iş yapası gelmiyor
Kahvaltı yapıldı
Sararan çay bardakları hipolu suda bekletildi
Çamaşırlar yıkandı
Tuvalet aynasındaki makyaj eşyaları temizlenip ayıklandı
Evraklar faturalar ayıklandı dosyalandı
Bulaşık yıkandı evye ciflendi
Gardrop ve kiler düzenlemesi kaldı çok geniş bi gardrobumuz ve bazamız olmasına rağmen giysileri sığdıramıyorum 3 poşet giyilmeyenleri ayıkladım ihtiyaç sahiplerine verdim hala sığmıyor sizinkiler sığıyor mu tek dert benim mi
Bi de kıslıkları baza altına hurç içinde koyuyorum yaza kadar tuhaf kokuyor

merhabalar
dunden yapilanlar,
Kahvalti hazirlandi
mutfak toplandi.bul.makinası bosaltildi
mercimek çorbası biber dolması yapildi akşma
ev süprüldü
camasir yikandi asildi
daginiklik toplandi
bugun
ayni sekilde
mutfak toplandi.silindi masa tezgah vs
kurutan çamaşırlar katlandi yerleşti
yikansnlar asildi
ev süprüldü
toz alindi
Kavurga yaptim( dogal kuruyemis).akşamdan bugdaylari islatmistim mecburen yaptim yoksa cok yoruldum.
ancak gundelik mecburu isleri yapiyrum kac gundur oglum da ben de hastayiz bugun daha kötüyüm bogaxim yaniyo halsizim.
yemek dunden kalanlar yeter bi salata tamam.

Hayırlı akşamlar hanımlar uzun zamandan beri yazmıyorum şimdi aranızdayım.ve bugün çok yorgunum .
dün 12 kişi misafirim vardı ve çok geç haberim oldu geleceklerinden .
O gün de kıZım da gece uyumamış öğlen 12 ye kadar uyumuştum .
Kahvaltı yapıp bulaşık makinesine bulaşık ları attım.
Çamaşır attım makine ye.
süt kaynattım ki misafir geleceği haberi geldi saat 3 de.başladım işe.

sobaları doldurdum.
küllerini boşaltım
evi süpürdüm.
ocağa hoşaf yapmak için su koydum.ve yaptım.
yoğurt mayaladım.
yerleri sildim.
bi yandan kızıma bakıyorum tabi.
sonra aynaları silip.çok detaylı olmadan toz aldım.
wc yi lavaboyu yıkadım.
Kızıma yemek yaptım yedirdim uyuttum.

saat 4 buçuk oldu.
bulaşık makinesini dizdim.

Mercimek çorbası Yaptım.
Alabalık yıkadım onları fırına sürdüm.
pirinç pilavı yaptım.
salata malzemelerini yıkadım.
salata yaptım.

Çıkan bulaşık ları elde yıkayıp yerleştirdim.
sobayı yaktım.hazırlandım ki misafir geldi.
Yemek servis faslı bitince bulaşığı makineye attım.
tepsileri temizledim
çay meyve derken misafir gitti.
tekrar bulaşık makinesini dizdim.
evin dağınıklığını topladım.
meyve çay bulaşığını yıkadım elde.
Fırını ocağı sildim
Çamaşırı serdim.
wc yi yıkadım .
Çöpleri attım ve yattım.

Bugün de eve süpürge tuttum kahvaltı bulaşık tan başka da bi iş yapmadım.
şimdi çoook yorgunum.çocukla iş yapmak gerçekten zor :)

Beni en çok yemek hazırlamakta yapılan soğan-biber-domates doğrama işi bıktırıyor... İlk mesajdaki kavanozda saklama yöntemini deneyeceğim ama bir kilo soğanı ince ince doğramak da gözümde büyüyor:)

Hayırlı akşamlar hanımlar uzun zamandan beri yazmıyorum şimdi aranızdayım.ve bugün çok yorgunum .
dün 12 kişi misafirim vardı ve çok geç haberim oldu geleceklerinden .
O gün de kıZım da gece uyumamış öğlen 12 ye kadar uyumuştum .
Kahvaltı yapıp bulaşık makinesine bulaşık ları attım.
Çamaşır attım makine ye.
süt kaynattım ki misafir geleceği haberi geldi saat 3 de.başladım işe.

sobaları doldurdum.
küllerini boşaltım
evi süpürdüm.
ocağa hoşaf yapmak için su koydum.ve yaptım.
yoğurt mayaladım.
yerleri sildim.
bi yandan kızıma bakıyorum tabi.
sonra aynaları silip.çok detaylı olmadan toz aldım.
wc yi lavaboyu yıkadım.
Kızıma yemek yaptım yedirdim uyuttum.

saat 4 buçuk oldu.
bulaşık makinesini dizdim.

Mercimek çorbası Yaptım.
Alabalık yıkadım onları fırına sürdüm.
pirinç pilavı yaptım.
salata malzemelerini yıkadım.
salata yaptım.

Çıkan bulaşık ları elde yıkayıp yerleştirdim.
sobayı yaktım.hazırlandım ki misafir geldi.
Yemek servis faslı bitince bulaşığı makineye attım.
tepsileri temizledim
çay meyve derken misafir gitti.
tekrar bulaşık makinesini dizdim.
evin dağınıklığını topladım.
meyve çay bulaşığını yıkadım elde.
Fırını ocağı sildim
Çamaşırı serdim.
wc yi yıkadım .
Çöpleri attım ve yattım.

Bugün de eve süpürge tuttum kahvaltı bulaşık tan başka da bi iş yapmadım.
şimdi çoook yorgunum.çocukla iş yapmak gerçekten zor :)
Masallah canim cok iyi yetistirmissin isleri gec saatte ogrenip bir de cocukla....ellerine saglik

Beni en çok yemek hazırlamakta yapılan soğan-biber-domates doğrama işi bıktırıyor... İlk mesajdaki kavanozda saklama yöntemini deneyeceğim ama bir kilo soğanı ince ince doğramak da gözümde büyüyor:)
Robotunuz varsa soganlari cekebilirsiniz.kisir iç pilavi vs haxirkarken bol sogan gerektigi icin hep robotta cekerim hatta maydanoz vs de atarim birlikte.

Bugün günümün çoğu mutfakta geçti sayılır.Uzun zamandır buzdolabını çekip altını silmemiştim.yerini silip buzdolabını da iç dış bi güzel sildim .bütün raflarını çıkarıp yıkadım kuruladım.kahvsltılık bölümünü meyve sebze bölümünü tekrar yerleştirdim bütün magnetleri çıkardım .pek bi ferah ferah oldu içi dışı.sonra komple baharatlıklarımı tek tek sildim .içlerini yeniledim .mutfak lavabosunun giderlerini açtım temizledim (bunu artık en azından ayda bir mutlaka yapmam gerektiğine karar verdim ).dolapların içini dışını sildim en üst taraflarını da cifleyip temiz bezle iki üç defa sildim .bunlar bayağı vaktimi aldı yalnız.ankastrekerimi de sildim bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım.mutfsk balkonu nu da detaylı yıkayıp tertemiz yaptım.teresa çıktım saksılarıma çiçek ektim.topraklarını havalandırdım suladım sonra komple de terası yıkadım .artık gerçekten yoruldum .bu günlük bu kadar olsun .tabi bunları yaparken mutfağın yerlerini de komple sildim süpürdüm ayrıca derz aralarının kararan yerlerini çamaşır suyuyla bekletip sildim salonu falan da süpürdüm yatakları düzelttim evin merdivenleri de bi su geçtim .bide makineye çamaşı attım yıkanıyor şu ama çok yoruldum :KK14::KK76::KK16:

Son düzenleme:
Bugün günümün çoğu mutfakta geçti sayılır.Uzun zamandır buzdolabını çekip altını silmemiştim.yerini silip buzdolabını da iç dış bi güzel sildim .bütün raflarını çıkarıp yıkadım kuruladım.kahvsltılık bölümünü meyve sebze bölümünü tekrar yerleştirdim bütün magnetleri çıkardım .pek bi ferah ferah oldu içi dışı.sonra komple baharatlıklarımı tek tek sildim .içlerini yeniledim .mutfak lavabosunun giderlerini açtım temizledim (bunu artık en azından ayda bir mutlaka yapmam gerektiğine karar verdim ).dolapların içini dışını sildim en üst taraflarını da cifleyip temiz bezle iki üç defa sildim .bunlar bayağı vaktimi aldı yalnız.ankastrekerimi de sildim bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım.mutfsk balkonu nu da detaylı yıkayıp tertemiz yaptım.teresa çıktım saksılarıma çiçek ektim.topraklarını havalandırdım suladım sonra komple de terası yıkadım .artık gerçekten yoruldum .bu günlük bu kadar olsun .tabi bunları yaparken mutfağın yerlerini de komple sildim süpürdüm ayrıca derz aralarının kararan yerlerini çamaşır suyuyla bekletip sildim salonu falan da süpürdüm yatakları düzelttim evin merdivenleri de bi su geçtim .bide makineye çamaşı attım yıkanıyor şu ama çok yoruldum :KK14::KK76::KK16:
Ooo masallah mis mutfagini gule gule kirlet...yorulmussundur tabi bu kadar işe

Robotunuz varsa soganlari cekebilirsiniz.kisir iç pilavi vs haxirkarken bol sogan gerektigi icin hep robotta cekerim hatta maydanoz vs de atarim birlikte.
Benim robot çok sulandırıyor, tupper ın super şefini veya elektrikli dört bıçaklı bi doğrayıcı almayı düşünüyorum... Tavsiyelere açığım :)

Günaydın kızlar...
Hafta sonu çok yoruldum cocuk görmeye kaynanama misafir geldi evi süpürüp sil toz al koltukların halıların altı kaldır çek bide üstüne misafir onun üstüne durmadan ağlayan 2 cocuk çok yoruldum:KK43: dünde kendi evimde; 3 makine çamaşır yıkayıp serdim salonu ayağa kaldırdım süpür sil toz al arayı aynı şekilde hallettim cocukların banyosu felan derken zaman kalamadı bugünde odaları banyoyu ve wcyi halletmeyi düşünüyorum ama hava kapalı ve yapasım gelmior:KK43:

Günaydın kızlar
Teknik bi arızadan dolayo giremedim 1 haftadır ama işte geldim burdayım raporumla :)
Sabah kalktım 6 da makinaya öamaşır attım bi kaç ütü vardı onları hallettim kahvaltı haZırladım eşimi yolladım oğlumu yedirdim lavaboları wc leri cifledim mutfağı topladım ocak dırın sildim bul mak çalıştırdım evi komple aüpürdüm camları acıp havalandırdım salonun toZunu aldım yatakları topladım heryeri sildim şimdi işim bitti oturdum yemek yapmam lazım ama ne yapacağımı hala bulamadım

Back
X