En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benim robot çok sulandırıyor, tupper ın super şefini veya elektrikli dört bıçaklı bi doğrayıcı almayı düşünüyorum... Tavsiyelere açığım :)

Super sefden hic memnun degilim. Ipi bozulmustu ,servise gönderdim. Yenisi geldi. Yine ipi bozuldu. :KK34:

Başka markalarin tavsiyelerini ben de bekliyorum. :)

Dün yaptıklarım:

Kahvaltı faslı
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini açtım
Çamaşır yıkandi asıldı
Önceki kuruyanlar yerleştirildi
Bütün evi süpürdüm sildim
Oturma odasındaki koltukları çekip altlarıni sildim halısını da kaldırdim altını sildim
Mutfağı da ayni şekilde yaptım
Yemeğim vardı çocuklara yedirdim kendim tost yedim
Bulaşık makinesini boşalttım
Çöpü boşallttım
Marketten gelenleri yerleştirdim
Çocuklara banyo yaptırdım, kendimde
Öncesinde banyoyu temizledim içime sinmedi ayrıntılı temizlik şart
Aklimda kalanlar bunlar

Bugün yaptıklarım:
Yatakları topladım
Wc temizledim
Banyodaki wc deki çöpü boşallttım

Ütü yapıcam
Yemek yapıcam
Çamaşır yerleştiricem

Günaydın kızlar
Teknik bi arızadan dolayo giremedim 1 haftadır ama işte geldim burdayım raporumla :)
Sabah kalktım 6 da makinaya öamaşır attım bi kaç ütü vardı onları hallettim kahvaltı haZırladım eşimi yolladım oğlumu yedirdim lavaboları wc leri cifledim mutfağı topladım ocak dırın sildim bul mak çalıştırdım evi komple aüpürdüm camları acıp havalandırdım salonun toZunu aldım yatakları topladım heryeri sildim şimdi işim bitti oturdum yemek yapmam lazım ama ne yapacağımı hala bulamadım
Masallah ya saat 11.00 isim bitti diyorsun bi dunya da yapmissin....10.00dan once kahvakti yaptigim nadirdir erken kalksam da esimi bekliyrum haliyle isim hic bitmiyir ufak tefek de olsa.

Masallah ya saat 11.00 isim bitti diyorsun bi dunya da yapmissin....10.00dan once kahvakti yaptigim nadirdir erken kalksam da esimi bekliyrum haliyle isim hic bitmiyir ufak tefek de olsa.
Eşim 8 de işe gidiyor mecburen kahvaltıyı erken hazırlıyorum bide oğlum sabahları çok erken kalkıyoree bende tabi sabahları kahvaltı saatine kadar oğlum çizgi film falan izliyor o arada bimçok ıvor zıvor iş yapabiliyorum süreklilik oluşumca insan alılıyor öğleden aonra hiç bi işim kalmıyor genelde oğlumla ilgileniyorum o zamanda

Eşim 8 de işe gidiyor mecburen kahvaltıyı erken hazırlıyorum bide oğlum sabahları çok erken kalkıyoree bende tabi sabahları kahvaltı saatine kadar oğlum çizgi film falan izliyor o arada bimçok ıvor zıvor iş yapabiliyorum süreklilik oluşumca insan alılıyor öğleden aonra hiç bi işim kalmıyor genelde oğlumla ilgileniyorum o zamanda
Ne guzel masallah....esim ogke namazinda ise gittigi icin ve tabi uykucu o yuzden ancak 10.00-10.30 da kahvakti yapiyruz....hep imrenmisimdir ile erken kalkip boyle islerini halledenlere:))

Duha22 Duha22 eşim evde olması bütün işleri aksatıyor zaten benimde eşim hafta sonu 2 gün evde mutfak toplamaktan yemek yapmaktan başka hiç bir iş yapamıyorum hafta sonları
Eşin evdeykende sabahları bi kaç işini halledebilirsin çamaşır atılıp serilenilir yada toplanabilir mesele
Ben eşim evden çıkmadan yatakları toplamış oluyorum bile

Kahvalti Hazirladim yaptik.makina beyazlari attim,
yatak odasına gectim mutdagi toplamadan;
Nevresimimizi degistim daginikligi topladim
halıları fircaladim( eflalimin tekniğiyle ben hep silerdim kil tuy rengini kararttikca) boyle daha iyi oluyrmus.supurdum baza alti filan.
Sira diger odalar da göçüyo abartisiz.mutfak duruyo.silinecek gunlerdir dipkose yapamiyrdum hastaydım.
yapinca yazarim insaallah:)
Is yapicaklara kolay gele...

halıları fircaladim( eflalimin tekniğiyle ben hep silerdim kil tuy rengini kararttikca) boyle daha iyi oluyrmus.supurdum baza alti filan.
Sira diger odalar da göçüyo abartisiz.mutfak duruyo.silinecek gunlerdir dipkose yapamiyrdum hastaydım.
nasıl fırçaladın canım

Bende her zaman olmasa bile hafta da bi fırçalarım saçı falan topluyo bide tüyleri kabarıyor sonra da süpürgeyle süpürüyorum .

Duha22 Duha22 eşim evde olması bütün işleri aksatıyor zaten benimde eşim hafta sonu 2 gün evde mutfak toplamaktan yemek yapmaktan başka hiç bir iş yapamıyorum hafta sonları
Eşin evdeykende sabahları bi kaç işini halledebilirsin çamaşır atılıp serilenilir yada toplanabilir mesele
Ben eşim evden çıkmadan yatakları toplamış oluyorum bile
Beninde isine geliyo galiba baba ogul uyuyo ben de uyuyrym...ogkysla biz kaljarsak dedigin gibi camasir daginiklik vs hallefiyrum.

Nornal Hak fircasiyla surdum elimle toz kil zaten toplaniyo fircaya ve halinin etrafina.sonra supurgenin ucunu cikarip cektiriyrum ucunu takiyrum tejrar supuryrum valla ancak temiz oluyo bi de acik renk halilarim ozellikle oturma odasi
hımm bende farklı bir yöntem sanmıştım:)

Kızlar geçen haftalarda elektirikli aüpürgemden memnun olmadığımı yeni almak istediğimi söylemiştim tavsiyeler üzerine fakir clyde aldım böyle bişey yok halı için özel döner başlıklı ucu var süper bişeymiş bende önceden fırçalıyordum ama artık gerek kalmadı halının kılı tüğü ne varsa topluyor ve tüğlerini kabartıyor ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum

Bu gün çok çalıştım ben sanırım hemen bi rapor geçeyim
Sabah kalk mutfak telaşını hallettikten sonra balkonları yıkadım makinaya çamaşır attım serdim oğlumun dolaplarını düzenledim havalandırdım peluş oyuncaklarını makinaya attım nevresimlerini değiştirdim camını sildim(perdelerim zebra yıkanmıyor ) tozunu aldım odasının aüpürdüm halısını sildim parkeleri kapısını sildim kanepesini sildim ve bitti.
Ayakkabı dolabını sildim örtülerini değiştirdim düzenledim dış kapıyı sildim
Oğluma kurabiye yaptım akşam için yemek hazırladım ve bu günü kapattım:)

Nornal Hak fircasiyla surdum elimle toz kil zaten toplaniyo fircaya ve halinin etrafina.sonra supurgenin ucunu cikarip cektiriyrum ucunu takiyrum tejrar supuryrum valla ancak temiz oluyo bi de acik renk halilarim ozellikle oturma odasi
hali fircasimi benim hali ne kadar silersem sileyim temiz olmuyo alimin durumu bu
20160112_175152.webp

Selam arkadaslar nasılsınız bayadır uğrayamıyorum topiğe bir bakıyım dedim kim var kim yok BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor az kalmıştır Allah sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin canım yaaaa özlemişim gelmişken bir rapor veriyim

Sabah cocukları okula gönderdikten sonra ütülerimi yaptım
Yerlerine yerleştirdim
1 makine çamasır yıkandı astım
Yatakları topladım
Tüm evi süpürdüm, ortalığı topladım
Yarın evde badana başlayacak onun için evden çıkacak eşyaları ayırdım
Mutfagı topladım Ocak fırın aspiratörü sildim

acik bende robor vereyim sizin kadar becerikli degilim ama simdi dun otuma odasini sildim supurdum elle silindi vilada ile degil yani,
ondan sonra mutfak elle silindi supuruldu hol elle silindi supuruldu mutfagin ocak silindi klorakla her tarafi sildim.
bugun on bolkon silindi superuldu her tarafin tozu alindi benim in pimapen esyalar falan var onlarin tozunu aldim s
simdi banyoyu tip tepel siliyom tusokabini iyice kolorakladim biraz beklesin taha yapcaklarim var

zaten bu acik renk alilar beni mahvetti

Iki gundur yazanadim o surede hep is yaptim.
sali
Tum ev supruldu oturma odasi halisi fircalandi
silindi yerler
Wc banyo yikandi
toz alindi
camasir yikandi asildi iki makina
bisjuvili yas pasta yaptim arkadslar icin
mutfak dolaplari ocak masa ayrintili ç.suyu yagcizle silindi
carsamba
erjen kalktim
kurutan camasirlar,nevresimler katladim yerlestirdim
hamur yogurdum
bul.makinasini bosalttim
patates yikadim haslanmasi icin ocaga koydum
kahvalti hazirladim
ortaligi topladim
toz aldim
supurdum
terlemistim dus aldim
mutfagi topladim
arkadaslar geldi
beraber katmer yaptik yedik:)
Uc erkek afacanla cok yoruldum ama guzel gecti gunumuz:)
Bugun
kahvalti sonrasi mutfagi topladim
Supurdum kucuk sulurgeyle
yazmalarimi igne oyasi elimde yikadim 25-30 tane astim
tabi oglumda islandi yikarken uyandi yanimda olunca...ve oglumu da yikadim
aksam da utu yapicam ins epey birikti hic ekim varmiyr sevmiyrum...neyse ki utum alndi yeni yaparim ins bundan sonra:KK48:

Selam arkadaslar nasılsınız bayadır uğrayamıyorum topiğe bir bakıyım dedim kim var kim yok BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor az kalmıştır Allah sağlıkcakla kucağına almayı nasip etsin canım yaaaa özlemişim gelmişken bir rapor veriyim

Sabah cocukları okula gönderdikten sonra ütülerimi yaptım
Yerlerine yerleştirdim
1 makine çamasır yıkandı astım
Yatakları topladım
Tüm evi süpürdüm, ortalığı topladım
Yarın evde badana başlayacak onun için evden çıkacak eşyaları ayırdım
Mutfagı topladım Ocak fırın aspiratörü sildim
Merhaba abla
Evet sonlara yaklaşıyoruz cok şükür
Çok korkuyorum ama sezeryandan:)
26 haftamda agrilarim oldu nst de sanci cikti nidilat kullanmaya basladim
Sukur simdi 29 haftalik olduk
34u bi görsem
Bu arada kendi evimde degilim doktor baska sehirde oldugu icin buraya geldim hastaneye yetisemem diye

Back
X