- 9 Ocak 2015
- 19.901
- 82.692
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #27.461
Napıyonuz gaciler
ben teyze olcam çok sevindirik oldum
bugün bebekd kurabiye yapam diyorum midesi bulanıyor ablamım kuru şeyler iyo geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsinNapıyonuz gacilerben teyze olcam çok sevindirik oldum
bugün bebekd kurabiye yapam diyorum midesi bulanıyor ablamım kuru şeyler iyo geliyor
Amin allah razı olsunHayırlı olsun allah tamamına erdirsin![]()
öğlen maraton gibi hızlı ve heyecanlı oluyor.
Zaten senin temizlik yapışına hayranım öğlen tatilinde bile temizlik yapıyorsun maşallah
Sanırım uzun çalışıyorsun o yorgunluk üstüne bide gelip buzdolabı vs silcen maşallah valla şapka çıkartılacak kadınsın![]()
senin de maratonun süpermiş.Ben ne yapıyorum biliyo musunuz, kvalide baktığı için bizim kıza, eşim kv'yi eve götürürken bizim kızı da hava alsın diye yanına alıyo ve ben motoru takıyorum. hemen her yeri süpürüp halıların çoğunu kaldırıyorum. bir tek oturma odası kalıyor (çünkü kız gelince oynuyor yerde.). bir posta hangi kategorideki çamaşırlar çoksa onları makineye atıyorum. mutfak dağınıksa hemen bulaşıklar makineye bi posta çalıştırıyorum. tezgahı toplayıp, yemek masasını hazırlıyorum hoop eşim geliyor kızla.
yemek yiyoruz. ve sadece tabaklar lavaboya konulup oyun oynamaya gidiyoruz. kız uyuyunca ben de cuma yorgunluğundan bir nebze olsun arınmışsam mutfak tezgahını tekrar toplayıp, temiz bulaşıkları yerleştiriyorum yerlerine.
çamaşırları asıp yatıyorum.
kalanlar ctesi / pazar'a... :)
Hay Allah da bu gardropları kahretsin!![]()
k.validem kurutmuş ama annem de yapardı küçükken.fasulye mi kavurcann taze fasulyenin kurutulmuşunu muu kız sen nerelisinn![]()
hayırlı olsun canım.Napıyonuz gacilerben teyze olcam çok sevindirik oldum
Malesefki sadece haftasonları yapabiliyorum.Sürekli bu tempoda yapıyorsan evin hep derli toplu olur cnm ne güzel .
İşin ucunu bi bırakırsan toplaması daha zor oluyor![]()
senin de maratonun süpermiş.
o arada nasıl yaptığını anlamazsın bile.
süper bir yöntem bence.:)
Maşallah haftaiçi yapamadığının acısını da haftasonu çıkarıyorsunMalesefki sadece haftasonları yapabiliyorum.![]()
Maşallah haftaiçi yapamadığının acısını da haftasonu çıkarıyorsun
Eşin yardım etmiyor mu sen bu kadar uzun çalışıyorsun etmesi gerek![]()
Allah kolaylıklar versin .Yapmazsam eve girmek istemiyorum sonra.
Her erkek ne kadar yapıyorsa işte. Yardım et dersem ediyo kendince.
kıyafetini toplasa yetecek.
Yaptığını beğenmiyorum yine yapıyorum ardından.
günaydın kızlar,ömutlu,huzurlu bir haftamız olur inşaALLAH.
hafta içi kendimi zorluyorum galiba fena değilim ama iki hafta sonunda da seriliyorum.
hiç iş yapasım olmuyor ya da kendimi iyi hissedersem yapıyorum.
dün geç kalktım biraz dinlenmiş hissettim.
çayı koydum.
ıspanak almış eşim c.tesi.
onu doğrayıp suya koydum.
tava böreği yaptım.
kahvaltıyı ev halkıyla hazırladık.
balkonu sildim.kahvaltıdan sonra da süpürüp sildim.
sonra yorgunluk çöktü tabi.
biraz dinlenince akşama yemek yaptım.
çamaşır astım,katladım.
küçüğü yıkadım yatmadan.
banyoyu perşembeden bu yana yıkayacağım güya hala bekliyor.
çocuklar banyo yapsın c.tesi sabah yıkarım diyordum ama o gün hiç halim yoktu.
dün de zaten yorucuydu.
kısmet bugüne artık.:))
evet öyle oldu kendimi toplayıncaya kadar pasaklı takılırım.:)eneee sen tembel olmuşun :))) senin hiç yarına kaldı dedidiğini görmemiştim :))) ayyy bütün imajın sarsıldı şu an gözümde :)))) şaka şaka....
evet öyle oldu kendimi toplayıncaya kadar pasaklı takılırım.:)
eve zor gittim çok bitkindim.
ama mecburen banyoyu yıkadım.bulaşıkları makineye koydum.
çamaşır astım.
kendimi dinlemesem akşam süpürürüm de evde vakit genişse yorgunluğum aklıma geliyor.