En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
1 çamaşırlar asılcak (asıldı bile :p )
2 bulaşıklar yıkancak mutfak toplancak
3 yatak odası darmaduman orası toplancak
4 yerler silincek
5 banyoya bi el atılcak

11 buçuğa kadar bitirmem lazım sonra dinlenip yemek yapıcam :KK70:
ama ben yerleri zaten yarım saatte siliyorum bel ağrısından dinlene dinlene :KK70:

En Büyük KKsıraya koyarmısnız benim yapcaklarımı tecrubeli hatunlarEn Büyük KK

önce mutfak işini yapardım
yatak odasını toplardım.
en son yerler ve banyo

bende dün toparladım evi bugün süpürüp toz alıcam
yatak odasına devam edicem toplamaya :)

Dün evi bayağı bi temiz bırakıp yatınca sabah da dağılmamış bi eve uyandık haliyle.kahvaltı sonrası kirlileri makineye yerleştirip tezgahı topladım sildim .ankastre Ocak davlumbaz fırın üçlüsünü detayli temizledim.yağçöz sıktım önce öyle beklettim sonra cifledim duruladım baya bi uğraştım.tertenlz oldu en sonda camsillede silince siyah cam zaten pırıl pırıl oldu .sonra yukarı yatak odalarına çıktım camlarını açtım çekmece içlerini düzenledim küpe kolye gibi incik cıncıkları tek tek elden geçirdim.takı askılığını Yeniden düzenledim.çorap çsmaşır çekmeceleri yeniden düzenlendi.ben bunları yaparken kızım da kendş odasını sildi süpürdü tozunu aldı .oğlumun odasını da şöyle elden geçirince komple yukarı süpürüp sildim banyo temizdi sadece klozeti domestoslamıştım .şimdl sadece salonun süpürülmesi kaldı.ütülerimi de ysptım onlarda bitti.şimdş bi çay içeyim salon süpürülecek yemek yspılacak

haftasonu ev süpürüp silindi..
tozlar alındı..
camlar silindi
balkonlar yıkandı..
kapılar silindi..

bin şükür tertemiz oldu evcazım :)

düzenimiz de iyi..

bugün bu haftalık eşim ve benim iş kıyafeti ütülemem gerek o kadar :)

bu sabahta öğlen arası eve gittiğim için yemeklerimi yaptım..
mercimek çorbası
türlü yemeği
pilav :)

oh mis..

Sanırım bide çocuklar durmuyor onlar durmayinca hiç yapmak gelmiyor içimden
çocukla iş yapmaya çalışmak çok yıpratıcı oluyor,haklısın canım.
Dün evi bayağı bi temiz bırakıp yatınca sabah da dağılmamış bi eve uyandık haliyle.kahvaltı sonrası kirlileri makineye yerleştirip tezgahı topladım sildim .ankastre Ocak davlumbaz fırın üçlüsünü detayli temizledim.yağçöz sıktım önce öyle beklettim sonra cifledim duruladım baya bi uğraştım.tertenlz oldu en sonda camsillede silince siyah cam zaten pırıl pırıl oldu .sonra yukarı yatak odalarına çıktım camlarını açtım çekmece içlerini düzenledim küpe kolye gibi incik cıncıkları tek tek elden geçirdim.takı askılığını Yeniden düzenledim.çorap çsmaşır çekmeceleri yeniden düzenlendi.ben bunları yaparken kızım da kendş odasını sildi süpürdü tozunu aldı .oğlumun odasını da şöyle elden geçirince komple yukarı süpürüp sildim banyo temizdi sadece klozeti domestoslamıştım .şimdl sadece salonun süpürülmesi kaldı.ütülerimi de ysptım onlarda bitti.şimdş bi çay içeyim salon süpürülecek yemek yspılacak
bahar sana da gelmiş.:))

ben de kiler dolabını boşaltıp yerleştirdim.örtülerini değiştirdim.
çocukların oadalarında ıvır zıvır,kalem vs. düzenledim.
oyuncakalrı ayıkladım.
kızın kaç yaşında canım?

haftasonu ev süpürüp silindi..
tozlar alındı..
camlar silindi
balkonlar yıkandı..
kapılar silindi..

bin şükür tertemiz oldu evcazım :)

düzenimiz de iyi..

bugün bu haftalık eşim ve benim iş kıyafeti ütülemem gerek o kadar :)

bu sabahta öğlen arası eve gittiğim için yemeklerimi yaptım..
mercimek çorbası
türlü yemeği
pilav :)

oh mis..
merhaba canım hoşgeldin.
çalışıyorsun galinba.
benim gibi öğlen iş yapmışsın.:)

hamile halinle nasıl cam sildin?
dikkat et.

çocukla iş yapmaya çalışmak çok yıpratıcı oluyor,haklısın canım.

bahar sana da gelmiş.:))

ben de kiler dolabını boşaltıp yerleştirdim.örtülerini değiştirdim.
çocukların oadalarında ıvır zıvır,kalem vs. düzenledim.
oyuncakalrı ayıkladım.
kızın kaç yaşında canım?

merhaba canım hoşgeldin.
çalışıyorsun galinba.
benim gibi öğlen iş yapmışsın.:)

hamile halinle nasıl cam sildin?
dikkat et.

evet kuzum çalışıyorum :)
camları ortak siliyoruz eşimle :)
ama bu hafta cidden yoruldum..özellikle kapı silerken eğilip kalktığımdan baldırlarım ağrıyor..

Hayırlı geceler arkadslar
hazır is yapnisken yazayim dedim;
Eve gelir gelmez öğleyin
wc banyo lavabolar yikadim,banyo tavanini yikadim kuf olmuştu...yerleri de camasir suyuyla beklemeye biraktim
Mutfagi topladim
cocuk odasinda epey döküntü vardi; esim yeni pc alinca onceki pc ve kutulari, yatak odanın balkonu kapali kiler olarak kullaniyrum orayi bir guzel düzledim oraya koydum.
salonu topladim
kuruyan camasirlar katladim yerlestirdim
evi süpürdüm
sildim
mutfak balkonu süpürdüm,sildim
fırıni cektim altini yanlarini süpürdüm,sildim
Wc banyoyu duruladim tekrar
aksam yemegi sonrasi mutfagi topladim
firini yag çözle sildim
kek yaptim.uzerine krema yaptim,yarin misafirlere
az once de heryerin tozunu aldim
Bahaneyle guzelce temizledim...yarin aksam sohbet var bizde onun gayretine... ev mis oldu cok şükür

Kk'nin becerikli hatunlari hepiniz en gün ay din☺ ben pek yazmasamda ar ara sizi takipteyim.tecrubelerinize güvenerek birşey danismak istiyorum.simdi patateslri hasladim.yifkayi sigara böreği gibi ssarip firinda pişirsem buzluga koysam nsil olur .problem olmaz dgl mi?

Hayırlı geceler arkadslar
hazır is yapnisken yazayim dedim;
Eve gelir gelmez öğleyin
wc banyo lavabolar yikadim,banyo tavanini yikadim kuf olmuştu...yerleri de camasir suyuyla beklemeye biraktim
Mutfagi topladim
cocuk odasinda epey döküntü vardi; esim yeni pc alinca onceki pc ve kutulari, yatak odanın balkonu kapali kiler olarak kullaniyrum orayi bir guzel düzledim oraya koydum.
salonu topladim
kuruyan camasirlar katladim yerlestirdim
evi süpürdüm
sildim
mutfak balkonu süpürdüm,sildim
fırıni cektim altini yanlarini süpürdüm,sildim
Wc banyoyu duruladim tekrar
aksam yemegi sonrasi mutfagi topladim
firini yag çözle sildim
kek yaptim.uzerine krema yaptim,yarin misafirlere
az once de heryerin tozunu aldim
Bahaneyle guzelce temizledim...yarin aksam sohbet var bizde onun gayretine... ev mis oldu cok şükür
nerelerdesin canım?
maaşALLAH her yer mis gibi olmuş.
benim o kadar çok işiim var ki.
dün akşam hiç halim yoktu öyle kaldı her yer her yerde.
Kk'nin becerikli hatunlari hepiniz en gün ay din☺ ben pek yazmasamda ar ara sizi takipteyim.tecrubelerinize güvenerek birşey danismak istiyorum.simdi patateslri hasladim.yifkayi sigara böreği gibi ssarip firinda pişirsem buzluga koysam nsil olur .problem olmaz dgl mi?
bir şey olmaz ama sabah sormuşsun.geç gördüm.

nerelerdesin canım?
maaşALLAH her yer mis gibi olmuş.
benim o kadar çok işiim var ki.
dün akşam hiç halim yoktu öyle kaldı her yer her yerde.

bir şey olmaz ama sabah sormuşsun.geç gördüm.
Buralardayim da is yapmadigimdan yazamiyrum.rutin seyler extra dan bisey yapmiyrum.dun yaptim uzun aradan sonra baya belli oldu ama ihtiyaci varmis garibim evimin:)...bugun de mutfak dolabi yuzeylerini, masa sandelye camadir suyuyla sonra sirkeyle temizledim.camasir buladik sonraki islerle gunum gecti...aksam boy boy 10 cocuk vardi yorgunluktan bittim.
calismaya baskayinca iyice zorlsti is yapmam ufaklik ilgi istiyr.idare edecek kadar yapiyrum....ama icimden oyle guzel bahar temizligi yapmak geciyor ki.buyuk yuk ustumde

Back
X