- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #27.541
Kandiliniz mübarek olsun kk nın en becerikli en hamarat kadınları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde canımKandiliniz mübarek olsun kk nın en becerikli en hamarat kadınları
Kisir döngü gibi isler dönüp dönüp is ypiyorum :-/bebeklı olup da söyle rahaat rahat ısını yapabılen var mı ya? Inanın ıs yetıssın dıye bı haftalık yemek lıstesı hazırlıyorum bugün ne pısırsem gırdabına gırmeyeyım dıye
Bende calismiyorum yalnizim da yardim edenim yok malesef yetismiyor. Keske esin anlayışlı olsa bu konuda. Madem titiz senin yetisemedigin yerde o yapsin.olmuyor olmuyor ne yapsam neyı tutsam elumde kalıyor. Sabah 6 da kalkıyorum ve cok affedersınız yüzümü yıkamadan vvc yı yıkıyorum. Kocam cok tıtız ve bu konuda tahamülsüzbı gün tezgahta kap kacak görse ögrencı evıne döndü ev ev olmaktan cıktı dıye söylenıyor. Cıddı cıddı cok sıkıntıdyım calısmıyorum ama yıne de yetısemıyorum . Elınde uygulanabılır bır programı olan yazsın lütffen..
aynen bende yalnızım canım. Keske anlyıslı olsa dedıgın gıbı. Yapmaz kı.. Sabah erken gıdıp gec gelıyor ben kızımı uyuttuktan sonra. Gün ıcınde de öglenlerı evde ıste. Bana yardım etmeye vaktı yokkı ama söylenmeye cok :) bebege yarım saat baksa bana yetecek aslında öglenlerı ama onda da eve geldım dınlenmeye der.. Der de der...Bende calismiyorum yalnizim da yardim edenim yok malesef yetismiyor. Keske esin anlayışlı olsa bu konuda. Madem titiz senin yetisemedigin yerde o yapsin.
O da cok biliyormus yahu. Olan sana olur isteaynen bende yalnızım canım. Keske anlyıslı olsa dedıgın gıbı. Yapmaz kı.. Sabah erken gıdıp gec gelıyor ben kızımı uyuttuktan sonra. Gün ıcınde de öglenlerı evde ıste. Bana yardım etmeye vaktı yokkı ama söylenmeye cok :) bebege yarım saat baksa bana yetecek aslında öglenlerı ama onda da eve geldım dınlenmeye der.. Der de der...
ben de tam bu dönemdeyım ıste. Her sey yoluna gırecek ınsallahO da cok biliyormus yahu. Olan sana olur istesinirlerim yiprandi bi ara benim
sonra sonra duzeldim. Yanlizsan yetisilmiyor ya.
ben de tam bu dönemdeyım ıste. Her sey yoluna gırecek ınsallahO da cok biliyormus yahu. Olan sana olur istesinirlerim yiprandi bi ara benim
sonra sonra duzeldim. Yanlizsan yetisilmiyor ya.
Bebegin kac aylik? Ben careyi toptan temizlik yapip sonrasinda isleri ertelememekte buldum. Hergun supuruyorum. Mutfakta isimi hemen yapip silip temizleyip cikiyorum. Isleri ertelemiyorum. Camasir yikandi mi hemen katlayip kaldiriyorum en gec ertesi gun utusunu yapiyorum. Oglum uyuyunca gece bile yaptigim oldu.ben de tam bu dönemdeyım ıste. Her sey yoluna gırecek ınsallah
7 aylık. Ertelememeye calısıyorum geceden camasır ve bulasık mak. Calıstırıyorum. Kalkr kalkmaz lavabo bnyo temızlıyor kahvaltı hazırlarken bulasık mak bosaltıp yerlestırıyorum. Bebegım 6 da kalkıyor ve 9-10 arsı en fzla 1 saat uyuyor. 1 saat uyursa o gün pek cok ıs bıtıyor. O yarım sat 1 saat arasında ev ıcı / mutfak toplama camasır asma/katlama yerlestırme/yemek hangısı yetısırse oluyor. Cünkü hala gazı var erken uyanıyor. Ögleden sonrada süpürme sılme toz alma yemek ve sabahtan artan ıslerle gün bıtıyor. Geelerı halım kalırsa ütü olap sılme derzlerle ugrasma gıbı ısler ıste. Yanı blkkon yıkmk cam sılmek cok zor, hayal gıbı oluyorBebegin kac aylik? Ben careyi toptan temizlik yapip sonrasinda isleri ertelememekte buldum. Hergun supuruyorum. Mutfakta isimi hemen yapip silip temizleyip cikiyorum. Isleri ertelemiyorum. Camasir yikandi mi hemen katlayip kaldiriyorum en gec ertesi gun utusunu yapiyorum. Oglum uyuyunca gece bile yaptigim oldu.
günaydın kızlar tuvaletinizi her sabah nasıl temızlıyorsunuz ? hr sabah klozeti siliyomusun mesela ?
7 aylık. Ertelememeye calısıyorum geceden camasır ve bulasık mak. Calıstırıyorum. Kalkr kalkmaz lavabo bnyo temızlıyor kahvaltı hazırlarken bulasık mak bosaltıp yerlestırıyorum. Bebegım 6 da kalkıyor ve 9-10 arsı en fzla 1 saat uyuyor. 1 saat uyursa o gün pek cok ıs bıtıyor. O yarım sat 1 saat arasında ev ıcı / mutfak toplama camasır asma/katlama yerlestırme/yemek hangısı yetısırse oluyor. Cünkü hala gazı var erken uyanıyor. Ögleden sonrada süpürme sılme toz alma yemek ve sabahtan artan ıslerle gün bıtıyor. Geelerı halım kalırsa ütü olap sılme derzlerle ugrasma gıbı ısler ıste. Yanı blkkon yıkmk cam sılmek cok zor, hayal gıbı oluyor
Ah be canmım işin gerçekten zormuş ne desem bilemedim şimdi.çok aşırı titizmiş eşiniz.inşallah herşet yoluna girer.İnsan arada nefes almak ister herşeyi bir kenara atarak.hep iş hep iş olmaz ki.olmuyor olmuyor ne yapsam neyı tutsam elumde kalıyor. Sabah 6 da kalkıyorum ve cok affedersınız yüzümü yıkamadan vvc yı yıkıyorum. Kocam cok tıtız ve bu konuda tahamülsüzbı gün tezgahta kap kacak görse ögrencı evıne döndü ev ev olmaktan cıktı dıye söylenıyor. Cıddı cıddı cok sıkıntıdyım calısmıyorum ama yıne de yetısemıyorum . Elınde uygulanabılır bır programı olan yazsın lütffen..