- 8 Aralık 2011
- 45.743
- 166.615
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #27.721
Azerim özledim seni nasıl gidiyor bebişlerle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakın bir akraban varsa yada annen kardesin gelebilecek durumdaysa bir günlüğüne gelsin eminim o bile çok farkeder.imkanın varsa yarım günlüğüne yardımcı bile alablirsinArkadaslar ben hamileyim düsük tehlikem var yatmam gerekiyr iki haftadir hic ic ypmiyrm ew cok kotu oldu nasl yApabilirim piratik icime sinmiyr boyle
Arkadaslar ben hamileyim düsük tehlikem var yatmam gerekiyr iki haftadir hic ic ypmiyrm ew cok kotu oldu nasl yApabilirim piratik icime sinmiyr boyle
Arkadaslar ben hamileyim düsük tehlikem var yatmam gerekiyr iki haftadir hic ic ypmiyrm ew cok kotu oldu nasl yApabilirim piratik icime sinmiyr boyle
Maşallah canım tebrikler 1 günde müthiş performansdün full iş yaptım.ev tertemiz oldu.
-halılar kaldırılıp silkelendi
-yerler silinip serildi.
-yatak odası tüm baza altı ve dolap döküldü.yazlık kışlık ayrıldı.
-3 defa kısa programda olmak üzere 5 makine çamaşır yıkandı.
-tuvalet banyo duşakabin misler gibi yapıldı
-yatak odası komple silindi.bi tane fazlalık bile bırakılmadı sağda solda.
-giyilmeyecek kıyafetler ihtiyaç sahipleri için ayrıldı.
-çoçukların odası yazlık kışlık yapılmıştı çekmeceleri düzenlendi atılacaklar atıldı.
-çok büyük bir çöp ortaya çıktı onlar atıldı balkonlar yıkandı.
-mutfak dolapları ankastreler dolap üstleri komple detaylı silindi.
-dış kapı evin kapıları silindi
haliyle bendenizde yoruldu pratik bir yemek hazırlayıp yenildi.akşam oturulup çay eşliğinde survivor izlendi.
sabah kalktım tertemiz ev kahvaltı hazırlandı yenildi şimdi az kk gezineyim sonra yaparım bişeyler daha.yarın ve perşembe oğlumun teog sınavları var bir dua da siz ederseniz allah razı olsun derim.![]()
Sen böyle yazdıkça kendimi çok kötü hissediyorumdün full iş yaptım.ev tertemiz oldu.
-halılar kaldırılıp silkelendi
-yerler silinip serildi.
-yatak odası tüm baza altı ve dolap döküldü.yazlık kışlık ayrıldı.
-3 defa kısa programda olmak üzere 5 makine çamaşır yıkandı.
-tuvalet banyo duşakabin misler gibi yapıldı
-yatak odası komple silindi.bi tane fazlalık bile bırakılmadı sağda solda.
-giyilmeyecek kıyafetler ihtiyaç sahipleri için ayrıldı.
-çoçukların odası yazlık kışlık yapılmıştı çekmeceleri düzenlendi atılacaklar atıldı.
-çok büyük bir çöp ortaya çıktı onlar atıldı balkonlar yıkandı.
-mutfak dolapları ankastreler dolap üstleri komple detaylı silindi.
-dış kapı evin kapıları silindi
haliyle bendenizde yoruldu pratik bir yemek hazırlayıp yenildi.akşam oturulup çay eşliğinde survivor izlendi.
sabah kalktım tertemiz ev kahvaltı hazırlandı yenildi şimdi az kk gezineyim sonra yaparım bişeyler daha.yarın ve perşembe oğlumun teog sınavları var bir dua da siz ederseniz allah razı olsun derim.![]()
ah canım ya kıyamamSen böyle yazdıkça kendimi çok kötü hissediyorumyine de yaz sen akıllanırım belki
![]()
ah canım ya kıyamamgünler uzun artık yaparsın sıkma canını