- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #27.781
Teşekkür ederimHayirli olsun ikiz hem zor hem cok guzel...saglicakla kucaginiza alin ins.

Ya eminim zor olacak ama şimdiden onları düşündükçe içim huzurla doluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHayirli olsun ikiz hem zor hem cok guzel...saglicakla kucaginiza alin ins.
İnşallah çabuk büyür cnm ya
Herkesin bahar temizliği bitti mi yaaa![]()
Bugün başlıyorum ben artık
Allah sağlık sıhhatle büyümelerini nasip etsin canım.:)
Bende yatak odamın dolaplarını bitirdim kışlıklar kalktı şimdi banyosunu temizlicembirazcık rüzgar var cam balkon kaldı yine
çekmece içlerine devam edeyim ben
haftaya bol bol silinirim :)
Bende yatak odamın dolaplarını bitirdim kışlıklar kalktı şimdi banyosunu temizlicem
Hadi bakalım kolay gele bize:)benimde az kaldı
mutfagın cekmecelerine bakıcam
belki fırını ovarım :)
Hadi bekliyoruzOyy oyy cidden ev işleriyle başım dertte yavçok yorgunum çoook ama çoookk
ana işler var ev dağınık,pis
hadi kalk feraceli kalkişler bitince bildirim yaparım
canım geçmiş olsun akşam eşin makineleri yerlerştirise sen de oturduğun yerden sebze ayıklama olayını falan yaparsan ev accayip rahatlar..Arkadaslar ben hamileyim düsük tehlikem var yatmam gerekiyr iki haftadir hic ic ypmiyrm ew cok kotu oldu nasl yApabilirim piratik icime sinmiyr boyle
Güzel olmuşkomşum var anlaştım onunla haftada 2 saatbana temizliğe geliyor ben de tutuyorum ucundan 20 tl ye ona da rahat bana da yol derdi yok bir kahveye diye kaçıveiyor bana sonra da akhve içiyoruz ohh