En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben calıstım ıcın hepsını ızın gunume sıgdra bılıom zaten hafta bı kesın dıp kose ypıom oyuzden hıcbırını sevmıom cıle gıbı gelıo ama hepsınıde guzel yaprım xd

benım evi b.k götürüyoo :spor: gece eşim ben uyurken uykumdan uyandırdı şu temizlik işine el at bi artık iyi hissediyosan dedı :D o sersemlıkle gülmüşüm nıye guluyon dıyo bıde :D 2günlük şehir dısına cıktı kardesım bende kalcak deli gbi temızlık yapalım dıyorum akşamları ama kısmet gaz lazım :D

benım evi b.k götürüyoo :spor: gece eşim ben uyurken uykumdan uyandırdı şu temizlik işine el at bi artık iyi hissediyosan dedı :KK70: o sersemlıkle gülmüşüm nıye guluyon dıyo bıde :KK70: 2günlük şehir dısına cıktı kardesım bende kalcak deli gbi temızlık yapalım dıyorum akşamları ama kısmet gaz lazım :KK70:

bana 20 kişi gelse ancak biter 1 haftada... :KK70::KK70:

benım evi b.k götürüyoo :spor: gece eşim ben uyurken uykumdan uyandırdı şu temizlik işine el at bi artık iyi hissediyosan dedı :KK70: o sersemlıkle gülmüşüm nıye guluyon dıyo bıde :KK70: 2günlük şehir dısına cıktı kardesım bende kalcak deli gbi temızlık yapalım dıyorum akşamları ama kısmet gaz lazım :KK70:

ben dün balkondan basladım oh mis
tabi su tasırken zorlandım.
bugünde devam edicem işlere
önemli olan baslamaktı :)

tecrubeli ablalarr bana bi temızlık lıstesı yapar mısınızz ? 2 aksamımız var 1+1 ev amerikan mutfak 2kişi yapcaz evi b.k götürüyo amaa :( ben 6 aylık evlıyım kardesım 15 yasında bı ararya gelıp napcagımızı sasırıyok :D yardımedinn

bizde sadece akşamları yapabılcez kız bıde okula gdıyo 1-2 saat yardım etse en azından agırları kaldırsa yukarıya uzansa yeter bana 1+1 ev inş bitrcez 2 akşamımınz var :KK70: bana bi liste lazımmm

1+1 mi? :temizlik::halay::halay::halay:

benim 3+1 olan evimi büyük balkonu ve yatak odası balkonunu kapatarak 5+1 yaptım. iyi halt ettim. her yer depo gibi kullanıldığından her yerin kendine has dağınıklığı var...

olsun geçecek bu günler de... Sen hamilesin tatlım tadını çıkar.

1+1 mi? :temizlik::halay::halay::halay:

benim 3+1 olan evimi büyük balkonu ve yatak odası balkonunu kapatarak 5+1 yaptım. iyi halt ettim. her yer depo gibi kullanıldığından her yerin kendine has dağınıklığı var...

olsun geçecek bu günler de... Sen hamilesin tatlım tadını çıkar.
pis bi evde tat cıkmıyo valla :D köpüşüm var temızlık cok zor oluyodu zaten hamılelıkte ıyıce saldım :( bi liste yapıversen sen bana koca evş temızlıyosan baya tecrubelısın :D

ben başlasam kardeşim devam eder de ikimizde başlayamıyoruz ama cok berbat halde ev yardımcı alıyım dıyorum pisliğimden utanıyorum o derece

Canım bu haftalarda normal böyle ev işlerini yapamaman
bende felaket ötesiydim
bulaşık çamaşır yığılırdı
sonradan toparladım durumu
annem yardıma gelecekmiş
bugün baya iş yaparım

tecrubeli ablalarr bana bi temızlık lıstesı yapar mısınızz ? 2 aksamımız var 1+1 ev amerikan mutfak 2kişi yapcaz evi b.k götürüyo amaa :KK43: ben 6 aylık evlıyım kardesım 15 yasında bı ararya gelıp napcagımızı sasırıyok :KK70: yardımedinn

önce dağınıklığı toplayın
bulaşık çamaşır işlerini halledin
yıkanması-silinmesi gerekenleri yaparsın tül perde halı koltuk dolap gibi
camlar kapılar silersiniz
süpür toz al
en son wc-banyo
bitti :)

pis bi evde tat cıkmıyo valla :KK70: köpüşüm var temızlık cok zor oluyodu zaten hamılelıkte ıyıce saldım :KK43: bi liste yapıversen sen bana koca evş temızlıyosan baya tecrubelısın :KK70:

Hahahahah :KK70: Bizde tecrübe pislikten yana :KK70::KK70:

Valla evin ne durumda, eşyan vs bilmiyorum ki.
Ben benim yaptıklarımı yazayım.

genel temizlikte, çok derinlere girmeden yaptıklarım:
benim makineler sürekli çalışır temizlik yaparken. çamaşır ve bulaşık :)
balkon temiz olsun çamaşırları oraya asarım. halıları kaldırıp başka balkondan silkelerim.
Dağınıklık toplarım.
Yatağımı düzeltir kirlileri banyoya / makineye atarım. (gerekirse nevresim değiştiririm)
Mutfak tezgahını toparlar, silerim. Ocak vs ovarım.
2 kova su hazırlarım. (biri ev silmek diğeri toz almak için.)
süpüre süpüre odaları, siler toz alırım. .
halıları sererim. çekerim kapılarını
Tuvalet banyoyu yıkarım. lavaboları ovarım.

Eğer ki büyük temizlik varsa.
Perdeler yıkanırken camlar silinir.
Kapılar silinir.
Mutfak dolapları ciflenir.
Koltuklar silinir.
Avizeler silinir.

Duvar silmem. Halı silmem (yıkatırım).

Unuttuklarım da vardır illaki...

Böyle işte.:işsiz:

Canım bu haftalarda normal böyle ev işlerini yapamaman
bende felaket ötesiydim
bulaşık çamaşır yığılırdı
sonradan toparladım durumu
annem yardıma gelecekmiş
bugün baya iş yaparım
ya ben utanıyorum annemden falan :( kapı çalcak dıye ödüm kopuyo :( 1 saate başlıcaz kardesımle bakalım

Hahahahah :KK70: Bizde tecrübe pislikten yana :KK70::KK70:

Valla evin ne durumda, eşyan vs bilmiyorum ki.
Ben benim yaptıklarımı yazayım.

genel temizlikte, çok derinlere girmeden yaptıklarım:
benim makineler sürekli çalışır temizlik yaparken. çamaşır ve bulaşık :)
balkon temiz olsun çamaşırları oraya asarım. halıları kaldırıp başka balkondan silkelerim.
Dağınıklık toplarım.
Yatağımı düzeltir kirlileri banyoya / makineye atarım. (gerekirse nevresim değiştiririm)
Mutfak tezgahını toparlar, silerim. Ocak vs ovarım.
2 kova su hazırlarım. (biri ev silmek diğeri toz almak için.)
süpüre süpüre odaları, siler toz alırım. .
halıları sererim. çekerim kapılarını
Tuvalet banyoyu yıkarım. lavaboları ovarım.

Eğer ki büyük temizlik varsa.
Perdeler yıkanırken camlar silinir.
Kapılar silinir.
Mutfak dolapları ciflenir.
Koltuklar silinir.
Avizeler silinir.

Duvar silmem. Halı silmem (yıkatırım).

Unuttuklarım da vardır illaki...

Böyle işte.:işsiz:

büyük temizlik lazım ama nerdeee :D üstten bi yapalım bi pisliğimizi atalım da yardımcı alıyım bari :D
mutfak dolaplarım silincek
duşakabin berbat oldu malum kireç sökücü falan kullanamıyorum ya kardesıme öğretcem becerirse ona yaptırcam bakalım :D nevresim değiştir kirlileri topla banyo tuvalet yıka evi süpür sil toz al off off

biz başladık temizliğeee :D
yatak odası toplandı
nevresim değişti
camı silindi
gardrop elden geçti aynası dışı silindi
süpürüldü
koridor düzenlendi süpürüldü
banyo baştan aşağı yıkandı
duşakabin temizlendi
boş deterjan şampuan kutuları atıldı :D
klozet lavobo ovuldu
:D
şimdi yatak odası ve koridor silincek sonra banyo kuruyunca yerlestirilcek sonra yemek molasııı :D
bitek amerikan mutfaklı salonum ve küçücük balkonum kaldı :D
yemekten sonra da
bulasıklar yıkancak
ocak aspiratör fayanslar silincek
masanın üstü silincek veee tüm mutfak eşyaları masanın üstüne alıncakk
mutfak dolapları silincek yerleşcek :D
sonra ortalığı süpür sil toz al tooop bittii :D ben yarın ayağa kalkamıcam kardeşimde okulda uyuklucak sonra :D ama ev mis olcakk :D

biz başladık temizliğeee :KK70:
yatak odası toplandı
nevresim değişti
camı silindi
gardrop elden geçti aynası dışı silindi
süpürüldü
koridor düzenlendi süpürüldü
banyo baştan aşağı yıkandı
duşakabin temizlendi
boş deterjan şampuan kutuları atıldı :KK70:
klozet lavobo ovuldu
:KK70:
şimdi yatak odası ve koridor silincek sonra banyo kuruyunca yerlestirilcek sonra yemek molasııı :KK70:
bitek amerikan mutfaklı salonum ve küçücük balkonum kaldı :KK70:
yemekten sonra da
bulasıklar yıkancak
ocak aspiratör fayanslar silincek
masanın üstü silincek veee tüm mutfak eşyaları masanın üstüne alıncakk
mutfak dolapları silincek yerleşcek :KK70:
sonra ortalığı süpür sil toz al tooop bittii :KK70: ben yarın ayağa kalkamıcam kardeşimde okulda uyuklucak sonra :KK70: ama ev mis olcakk :KK70:

Keşke bi kız kardeşim de olsa...

Sadece iç pilav yaptım. Ana yemeğim vardı.

Mutfak topladım.
bulaşık makinesi dolduruldu. Boşaltıldı.
spor yapıldı. (Mahalle yanarken......) atasözüne benzedi benim iş :) evi ... götürüyo ben spor derdinde...
çamaşır yıkandı asılacak :(

Back
X