- 25 Temmuz 2013
- 8.108
- 17.436
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #27.961
bende çamaşır sermeyi çok severim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardım eder inşalah bende çok iş var ama yapacak kimse yokbenım yarın kuzenım gelıcek ev berbat durumda napcam bılmıyorum![]()
aynenallah yardım eder inşalah bende çok iş var ama yapacak kimse yok
çamaşır katlam bulaşık makinaya koyacam namaz kılacam sabahları işileimizi yazalım çok iyi olur beni için cocuk varmıaynenbide midem bulanıyo
yapılcak ne işlerin var yazsana bende yazıyım bırbırımıze fıkır verelım şunu önce yap bunu sonra yap ya da şöyle yaparsan kolay olur gbi
köpüş var :) cocuk gbi zaten farkı yok :) bide hamileyimçamaşır katlam bulaşık makinaya koyacam namaz kılacam sabahları işileimizi yazalım çok iyi olur beni için cocuk varmı
allah kucagın almak nasip etsin köbüş ne merak etimbenim mutfağı baştan aşağı halletmem lazım. banyo da öyle.
sonra bütün ev süpürüp silince ama onu akşama saklayım dıyorum eşim yardım eder belkiya da ben süpürüyim o gelınce silsin :)
balkon yıkancak
toz alıncak
kuruyan çamşırlar toplanıp yerlescek
bide markete gidilcek onun için kardeşimi beklıyorum köpeği evde yanlız bırakamıyorum da
köpeğim oğlum o benimm :) cinsi pitbull canım onu sordun galiba.allah kucagın almak nasip etsin köbüş ne merak etim
bulaşıkları makınaya koy namazını kıl sonra otur katla camasırlarını canım :) makına durunca da onları yerleştırırsın senın işin azmış :)köpüş var :) cocuk gbi zaten farkı yok :) bide hamileyim![]()
var hemde altı tane ikisi evli iki torun var üç tane evde biri ünvetede okuyorköpeğim oğlum o benimm :) cinsi pitbull canım onu sordun galiba.
amin sağol canım senın var mı cocuk
maşşallah :) kusura bakla canım falan dedım ama 21 yaşındayım benvar hemde altı tane ikisi evli iki torun var üç tane evde biri ünvetede okuyor
kaçmış hepsi pasaklılarönce mutvagı topla ya bide bişi senden ve benden başka kimse yok