- 25 Temmuz 2013
- 8.108
- 17.436
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #28.001
hava bozdu gene çocuk odası biti yorganlar yerine büyük havluları yıkadım bulaşık dizdim nevresimeri atım yıkanıyor bir balkon yıkadım bende üç balkon var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

biz neden çaya gidemiyoruz çünkü iş çokİşler bitti .ev derli toplu .ben gezmeye kaçar .malum Pazartesi Ramazan son son arkadaşlarla takılmaca çay kahve keyfi yapmaca.
Sabahları erken kalkarım.erken kalkan yol alır canım.sabahtan bi işe koyuldum mu bide evin çok dağılmasına fırsat vermessem iş bitiyo öğleye doğru .böylece öğleden sonra bana kalıyobiz neden çaya gidemiyoruz çünkü iş çok
sende kaç çocuk var bende şu an üç normalde altı iki kızım evli digeri ünüveste okuyor dışarıda ben biraz rahatsızım bana çok misafir gelir hepsi çünkü burdalarSabahları erken kalkarım.erken kalkan yol alır canım.sabahtan bi işe koyuldum mu bide evin çok dağılmasına fırsat vermessem iş bitiyo öğleye doğru .böylece öğleden sonra bana kalıyo

Elektrk gitse iyi de sular kesilince bnde baya sinirleniyorumsular kesildi ne yapacam şimdi bana her zaman böyle olur![]()
hoşgeldin çok iyi oldu ya bişi söylicem ama nazıl olur acaba günlük bildirim yapalı birde iş ödevi vereli havtalık birimiz verelim bari sohbet etmiş oluruzSelam kizlaaarrr
Ben de dahil olayim mi sizeeee
Sanirim azicik da oldum galiba
hiç sorma demin geldi işi yapacamElektrk gitse iyi de sular kesilince bnde baya sinirleniyorum
hoşgeldin çok iyi oldu ya bişi söylicem ama nazıl olur acaba günlük bildirim yapalı birde iş ödevi vereli havtalık birimiz verelim bari sohbet etmiş oluruz![]()
tamambekliyomBugun neler yaptigimi kendi sayfamda yazmistim kopyala yapistir yapim bari