cmt eve yürüyerek gittim,evi toparladım,2 makina çamaşır yıkandı balkonu yıkadum çamaşırları astım,önce avizeleri sonra kapıları en sonda camları sildim,kıyafetlerimizi giydik eşim geldi ve kayseriye gittik,annemlerde yattık sabahta köye gittik,kavun-karpuz-patates-nohut-fasulye ektik akşam 8 gibi eve geldik, çamaşırları topladım,oğlumu banyo yaptırdım bende duşa girdim ve yattım,pzt sabah çocuklarla kahvaltı yaptık,evi toparladım,oğlumun ve benim nevresimleri değiştirdim.2 makina çamaşır yıkandı balkona astım,3 haftadır kanepe ve baza altlarını süpürmüyordum,bütün odaların halılarını süpürüp kaldırdım,kanepe-baza-masa ne varsa kaldırdım altlarını süpürdüm sildi,toz aldım,halılarını serdim,normalde her odaya yarım saat en fazla 45 dk sürede yapıyordum ama uzun zamandır süpürmeyince işim çok uzun sürdü.banyo-wc-balkon yıkadım.akşama yemek yaptım,patates haşladım patatesli börek yaptım birazını pişirdim,2 tepsilikte dondurucuya koydum ramazanda lazım olur diye.yemek yedikte sonra mutfağı toparladım,bulaşıkları makinyaa dizdim,makina bitince boşalttım yerleştirdim.Balkondaki çamaşırları topladım,yerleştirdim,ütülenecekleri ütüledim,ütü masasını kaldırmadan kanepede sızmışım.Kızım doğdu doğalı 2 yıldır hiç bukadar güzel uyumamıştım,yorulunca nasıl uyuduğumu bilemedim.Kızımın gece kalktığını 1 kere hatırlıyorum,kalkmadımı kalktıda duymadımmı hiç anlamadım.Bugünde sabah kalan börekle çorba ısıttım onları yedik bulaşıkları makinaya dizdim yatakları topladım evden çıktık,akşama iş yapamayacağım çünkü nöbetim var