- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #33.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım yönlendiririm :))))Zipzip senin takimi bana yonlendir tig gibi yaparim ev isleriyle![]()
Seni de bekleren zipla zipla gelOlur canım yönlendiririm :))))
Kmsl Hnd bulmus burayı zaten
Kirmizi pabuc da gelir bundan sonra
Minik Duduklu Tencere de benim takımda
Daha destek kuvvet getiririm canım :)))
Gelirim canım her zaman zıpzıp yaparakSeni de bekleren zipla zipla gel![]()
Evli degilsin galiba dimi canimGelirim canım her zaman zıpzıp yaparak![]()
Evet canım evli değilim :)Evli degilsin galiba dimi canim![]()
Ev islerini kim yapar peki annen mi sen mi?Evet canım evli değilim :)
İş mi cikartiorsun bizeKizlar bahar temizliginde yapmam gerekenleri aksam listeleyip yazicam buraya belki isinize yarar
Cogunu annem yapıyor ama yardım ederim canim :))Ev islerini kim yapar peki annen mi sen mi?![]()
İs cikarmama gerek var mi kanki bebeli evin isi bitmez zatiİş mi cikartiorsun bize![]()
Yarismalara katilarak ara sira yemek de yap sevinsin kadincagizCogunu annem yapıyor ama yardım ederim canim :))
Ama yemek konusu dısında![]()
Şuan katlanacak çamaşır var makina tekrar çalıştırılacak yemek yok ben konu açmaya çalışıyorum cefakar anaİs cikarmama gerek var mi kanki bebeli evin isi bitmez zati![]()
Zaten tatlı yaptım ya cook sasırdı hemde cokk begendi misafir gelince yaparsın diyorduYarismalara katilarak ara sira yemek de yap sevinsin kadincagiz![]()
Şuan katlanacak çamaşır var makina tekrar çalıştırılacak yemek yok ben konu açmaya çalışıyorum cefakar ana![]()