- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Evet... Çok güzel anlamışsınız. Eşim ile tek sorunum bu. Tembel, dağınık ve bir o kadar da her şeyi kadından bekleyen biri. Bu sebepten çok kavgalar ettik ama ulaşamadık. Kaç kez bu sebepten ayrılmayı düşündüm ama olmuyorMesele ev işi değil, sorun sizde de değil. Sorun yontulmamış eşinizde. Ev işlerinin sizin göreviniz olmadığını, ucundan tutması gerektiğini nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde beynine sokmalısınız.
Maalesefeş desteği olmadan zor. hem dağıtsın hemde dağınık olduğunda söylensin.
SormayınErkeklerin evde kalmasi zaten bir kabus.bu calismayi cikarandan Allah razi olsun.
Küçük bir bebekle ev işleri kendine vakit ayırmak zor oluyor gerçekten. Ne kadar küçük bebeğin bilniyorum ya yürüyüp oynuyorsa gündüz dahil edebildiğin işler de onu da dahil edebilirsin.Benim de 18 aylık bir oğlum var mesela toz alırken falan ona da bir bez veriyorum kendi çapında o da siliyor akşamları uyuyunca en azından bir yarım saat bir çay koyup kendim oturuyorum öyle yapabilirsin.Çok şükür büyük bir derdim yok ama artık daralmaya başladım. Her gün ev işleri beni boğuyor. Eşim çok dağınık. Oğlum küçük ve her yeri kurcalıyor. Eşim hiç destek olmuyor ve eşim şu an iki ay evde. O evdeyken ev hiç toplu olmuyor sanki. Bir de dağınık olunca söyleniyor. Temizlediğim ev en fazla 3-4 saat sonra eski haline geliyorartık bıktım. Kendime zaman ayırmak meditasyon, ibadet yapmak rahatlamak istiyorum. Şiir yazmak, yazı yazmak, duygularımi aktarmak . Müzik dinleyip duygulanım deşarj olmak... Kitap okumak... Kendimi geliştirmek için videolar, filmler izlemek istiyorum ama her günüm boş geçiyor üstümde bı uğursuzluk var anlamadım gitti lütfen bana bir şey söyleyin acaba sorun bende mi?
Sesli güldüm buna yaaErkeklerin evde kalmasi zaten bir kabus.bu calismayi cikarandan Allah razi olsun.
Eşiniz size yardımcı olmalı hatta ne yardımı kendi dağınıklığını toplamalı. Ama işte ha deyince olmaz alışkanlıklar kolay değişmiyor
Evin işi bitmez kendine zaman ayırmak istiyorsan biraz bırak dağınık kalsın moduna geç.
Bu şekilde çok zor gerçekten de Allah yardımcınız olsun bende çocuk yok evimde küçük ona rağmen bazen yorgun bitkin olunca eşim kalkar yemek yapar veya sofra toplarken falan yardımcı olur sizin için daha zor cocuklaYatak odasında giysilerini hep yere atıyor. Banyoyu her gün ıslatıp şu yapıyor her yeridediğiniz gibi sadece dağınık bırakmasın bana yardım etmesin zaten. Evlenince anladım eşinin evde ev işine yardimci olması ne büyük nimetmis. Keşke bu açıdan onu ölçüp tartabilseydim, hiç bu açıdan düşünmedim
Küçük bir bebekle ev işleri kendine vakit ayırmak zor oluyor gerçekten. Ne kadar küçük bebeğin bilniyorum ya yürüyüp oynuyorsa gündüz dahil edebildiğin işler de onu da dahil edebilirsin.Benim de 18 aylık bir oğlum var mesela toz alırken falan ona da bir bez veriyorum kendi çapında o da siliyor akşamları uyuyunca en azından bir yarım saat bir çay koyup kendim oturuyorum öyle yapabilirsin.
Ya hem dağıt hemde laf deeBu seferde konsantre olamıyorumve eşim çok anlayışsız bu konuda kalın kafalı. Çalışmıyorum diye herşeyi benim vazifem olarak görüyor.
Çok şükür büyük bir derdim yok ama artık daralmaya başladım. Her gün ev işleri beni boğuyor. Eşim çok dağınık. Oğlum küçük ve her yeri kurcalıyor. Eşim hiç destek olmuyor ve eşim şu an iki ay evde. O evdeyken ev hiç toplu olmuyor sanki. Bir de dağınık olunca söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?