- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Yalniz olmamak sahane.Bende de var bu kafa hatta aynı böyleyim , doktora yapmıyorum yalnız (öyle haklı bir mazeretim bile yok)iki çocuğun yorgunluğu ve uykusuzluğuyla saldım. Yemek iki çeşit değil ama, çünkü çocuklar...
Vallaha mıBizim evde evi süpürmek erkek işidir mesela. Evi mok götürse elime almam süpürgeyi. Neredeyse 10 gün oldu adam akıllı süpürmedi evi. Bugün gelmiş çok kirlenmiş ev yarın temizlik yapalım diyor, tamam yapalım dedim. O yapmazsa ben yapmam çünkü biliyor.
Siz de eşinize görevler tanımlayın o yapmadığı sürece elinizi sürmeyin. Belki işe yarar.
Yere attığı kıyafetlerle banyoyu silin, orda bırakın.Yatak odasında giysilerini hep yere atıyor. Banyoyu her gün ıslatıp şu yapıyor her yeridediğiniz gibi sadece dağınık bırakmasın bana yardım etmesin zaten. Evlenince anladım eşinin evde ev işine yardimci olması ne büyük nimetmis. Keşke bu açıdan onu ölçüp tartabilseydim, hiç bu açıdan düşünmedim
Yatak odasında giysilerini hep yere atıyor. Banyoyu her gün ıslatıp şu yapıyor her yeridediğiniz gibi sadece dağınık bırakmasın bana yardım etmesin zaten. Evlenince anladım eşinin evde ev işine yardimci olması ne büyük nimetmis. Keşke bu açıdan onu ölçüp tartabilseydim, hiç bu açıdan düşünmedim
Ahhh nerdee.. Elinde telefon borsa, siyaset, spor... arkadaşlarıyla maça, çaya gider. Ben bı yere çıkalım desem bahane bulurçocukla hiiiic oynamaz. Oğlum matematiğe çok hevesli. Çıkarma toplama işlemi öğrenmek istiyor. İlgilen biraz diyorum isim var deyip kaçıyor her seferinde
Yatak odanızı ve çocuk odasını temizleyip kapılarını kilitleyin sadece salon ve banyo kullanılsın mutfak sizin elinizde su içildikten sonra bardak hemen kaldırılsa vs vs dağınık gözükmez. Çocuğum yok ama eşim bir salonda otururdu bir yatak odasında ben çareyi böyle buldum sabahları yatak odasını güzel toparlayıp kapatıyordum girmek nyasak sonra sonra onuda alıştırdım temizliğe iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum havlupanda havlu yamuk olsa bile laf yapıyor kolay olmadı ama bu aşamaya getirmekÇok şükür büyük bir derdim yok ama artık daralmaya başladım. Her gün ev işleri beni boğuyor. Eşim çok dağınık. Oğlum küçük ve her yeri kurcalıyor. Eşim hiç destek olmuyor ve eşim şu an iki ay evde. O evdeyken ev hiç toplu olmuyor sanki. Bir de dağınık olunca söyleniyor. Temizlediğim ev en fazla 3-4 saat sonra eski haline geliyorartık bıktım. Kendime zaman ayırmak meditasyon, ibadet yapmak rahatlamak istiyorum. Şiir yazmak, yazı yazmak, duygularımi aktarmak . Müzik dinleyip duygulanım deşarj olmak... Kitap okumak... Kendimi geliştirmek için videolar, filmler izlemek istiyorum ama her günüm boş geçiyor üstümde bı uğursuzluk var anlamadım gitti lütfen bana bir şey söyleyin acaba sorun bende mi?
Yardımcı olmayacaksa size bir Yardımcı tutsun ya hayret bisiy. En az haftada 1 düzenli şekilde temizlikçi sart sanki.Maalesef
sabahları yatak odasını güzel toparlayıp kapatıyordum girmek nyasak sonra sonra onuda alıştırdım temizliğe
Sizde istediğiniz gibi yaparsınız biz bu şekilde gayet memnunuz bu arada hiç cici gelin örtüm olmadı nasıl bir örtü oluyor anlatsanıza ayrıca o olsa bile ne bu alaycı tavır örtüyüde mi size sorarak seçicez boş muhabbet için yazanları anlamıyorum ya konuyla ilgili fikrin varsa yaz yoksa yorum yapanlara niye cevap veriyosun çok mu canın sıkılıyoriyi de bu evler yaşamak için değil mi
yani kendi evimde o odaya girmek yasak burası kilitli nasıl bir yaşam o
biz mi eşyalara eşyalar mı bize hizmet ediyor
aklıma esip yatak odasında uzanamayacaksam kilitli bulacaksam ilk söyleyeceğim cümle asla toplama hiçbir yeri bırak dağınık kalsın olurdu galiba
yani adam yatak odasını nasıl dağıtabilir ki
içtiğini komidine koyar, giysileri yatağın üstüne atar
bir de cici gelin evi yatak örtüsünün üstüne yatar da kırışır
cidden çok zor bir yaşam, kısıtlanma
Sizde istediğiniz gibi yaparsınız biz bu şekilde gayet memnunuz bu arada hiç cici gelin örtüm olmadı nasıl bir örtü oluyor anlatsanıza ayrıca o olsa bile ne bu alaycı tavır örtüyüde mi size sorarak seçicez boş muhabbet için yazanları anlamıyorum ya konuyla ilgili fikrin varsa yaz yoksa yorum yapanlara niye cevap veriyosun çok mu canın sıkılıyor
Siz kendi evinizi nasıl kullanmak isterseniz kullanın biz bu şekilde çok rahatız sizin yatak odanızı kilitlemişim gibi davranmayın ayrıca iyi okuyun ben odamı kapatıyorum dedim kapıyı kilitlemiyorum konu sahibinin çocukları olduğu için yerinde durmazlar yine açarlar diye kilitle dedim. Ben evimde herşeyin yerli yerinde nizami olmasını istiyorum. Benim evim benim hayatım dedikten sonra bence size yorum yapmak düşmezburası da bir forum
yani sizden alıntı yapıp fikrimi yazma imkanı var, hatta istediğim konuyu takip edip her yoruma da kendi görüşümü yazma imkanı dahi var
sadece genel bir yorum yazdım
eşyaya neden hizmet edelim evler yaşamak için var diye
eşyalarımız asker gibi dursa, sizin deyiminizle havlupanda yamuk duran havludan dahi rahatsız olsak (eşiniz gibi) yaşamımız daha zor olur diye düşündüm
eşyaları bizim hayatımızı kolaylaştırsın diye alıyoruz kullanmak için, ama odaların kapısını kilitlemek, buraya girilmesin demek bana cidden çok şaşırtıcı geldiği için yazmıştım
bu arada foruma da canım sıkıldığı için giriyorum
ben bir çok kişinin de bu nedenle girdiğini düşünüyorum
ama tabii soru soranlara hatta daha sonra konuyu okuyacak kişilere de görüşümü iletiyorum ki belki bir kişinin "aaa bu da olabilir mi" diye düşüncesine bir etkim olur diye yazıyorum
alaydan öte şaşkınlıkla yazılmıştı cümlelerim de, "cici gelin evi" tabirini de genelde kullanıyoruz sizi neden rahatsız etti onu da anlayamadım, pembik gelin evi gibi bir tabir işte
oda cidden nasıl dağılabilir o yazdıklarım dışında
ben bu herhangi bir yerde bardak olmasının hatta paket, tabak olmasının neden sorun edildiğini de anlayamıyorum
siz bunu yazdınız size yatak odasında adam nasıl bir dağınıklık yapabilir bunu tahayyül edemediğim için de sordum
Siz kendi evinizi nasıl kullanmak isterseniz kullanın biz bu şekilde çok rahatız sizin yatak odanızı kilitlemişim gibi davranmayın ayrıca iyi okuyun ben odamı kapatıyorum dedim kapıyı kilitlemiyorum konu sahibinin çocukları olduğu için yerinde durmazlar yine açarlar diye kilitle dedim. Ben evimde herşeyin yerli yerinde nizami olmasını istiyorum. Benim evim benim hayatım dedikten sonra bence size yorum yapmak düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?