- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Çocukla hiç ilgilenmiyor hemen cizgifilm açıyor çocuğa. Ben evden Tv yi sattım çocuk ekrana maruZ kalmasin diye sayesinde fazlaca maruz kaldıO da haklı onun da ihtiyacı oyun. Eşiniz burada biraz destek olmalı toplu görmek istiyorsa en azından siz iş yaparken o çocukla ilgilenmeli bir de dağıtmamalı tabi. Benim eşim de aynı dağınıktır söylene söylene yaptırıyorum bazen bazen kendim yapıyorum şimdilik iyi kötü kalkıyorum altından ama daha sonraları nasıl olur bilemiyorum
Onları yapıyor ama herşeyi kurcalıyor döküyor. Benim en büyük sorunum eşimOyuncaklarını toplayabilir
Yediği tabağı mutfağa koyabilir.
Şöyle söyleyeyim. Sürekli abdest alıyor. Dolaplar ve yerdeki paspaslar hep su oluyor. Duşakabin de al diyorum lavaboda alıp her yeri su yapıyor
Eşinizin dağıttığını neden topluyorsunuz ? Dün eşim üst üste meyve soda ve çay isteyince gözümü gözüme dikip kalkıp neden kendin almıyorsun sürekli bişey isteme diye “akıllı ol” bakışı attım. Eşinizin sorumluluklarına karışmayın.Çok şükür büyük bir derdim yok ama artık daralmaya başladım. Her gün ev işleri beni boğuyor. Eşim çok dağınık. Oğlum küçük ve her yeri kurcalıyor. Eşim hiç destek olmuyor ve eşim şu an iki ay evde. O evdeyken ev hiç toplu olmuyor sanki. Bir de dağınık olunca söyleniyor. Temizlediğim ev en fazla 3-4 saat sonra eski haline geliyorartık bıktım. Kendime zaman ayırmak meditasyon, ibadet yapmak rahatlamak istiyorum. Şiir yazmak, yazı yazmak, duygularımi aktarmak . Müzik dinleyip duygulanım deşarj olmak... Kitap okumak... Kendimi geliştirmek için videolar, filmler izlemek istiyorum ama her günüm boş geçiyor üstümde bı uğursuzluk var anlamadım gitti lütfen bana bir şey söyleyin acaba sorun bende mi?
Eşimle ilgili tek sorunum ev işlerine yardım etmemesi demiştiniz yukarıda ama sizin daha ciddi problemleriniz var ilgi eksikliği, umursamama gibiAhhh nerdee.. Elinde telefon borsa, siyaset, spor... arkadaşlarıyla maça, çaya gider. Ben bı yere çıkalım desem bahane bulurçocukla hiiiic oynamaz. Oğlum matematiğe çok hevesli. Çıkarma toplama işlemi öğrenmek istiyor. İlgilen biraz diyorum isim var deyip kaçıyor her seferinde
Daginikliktan kasit nedir ki mesela bazı evler mobilyaci gibi ruh yok içinde.Çok şükür büyük bir derdim yok ama artık daralmaya başladım. Her gün ev işleri beni boğuyor. Eşim çok dağınık. Oğlum küçük ve her yeri kurcalıyor. Eşim hiç destek olmuyor ve eşim şu an iki ay evde. O evdeyken ev hiç toplu olmuyor sanki. Bir de dağınık olunca söyleniyor. Temizlediğim ev en fazla 3-4 saat sonra eski haline geliyorartık bıktım. Kendime zaman ayırmak meditasyon, ibadet yapmak rahatlamak istiyorum. Şiir yazmak, yazı yazmak, duygularımi aktarmak . Müzik dinleyip duygulanım deşarj olmak... Kitap okumak... Kendimi geliştirmek için videolar, filmler izlemek istiyorum ama her günüm boş geçiyor üstümde bı uğursuzluk var anlamadım gitti lütfen bana bir şey söyleyin acaba sorun bende mi?
Madem yapmıyor ev dağınık diye konuşmasın da!Mesele ev işi değil, sorun sizde de değil. Sorun yontulmamış eşinizde. Ev işlerinin sizin göreviniz olmadığını, ucundan tutması gerektiğini nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde beynine sokmalısınız.
Benim eşim de evlendigimiz ilk yıl mükemmeldi herşeyi birlikte yapardık. Ne zaman çocuk oldu benimki her işi bana bıraktı. Çocuğuma bakmak için işe ara verdim 2 yıl ama çocuktan çok eşimin işine geldi. Sonra işe başladım sabah 6 da evden çıkıp akşam 19:30 giriyordum ama eşimin yaptığı tek şey bulaşık makinasıni bosaltmaktı. Defalarca konuştum hiç oralı olmadı. Ben de ona hiç sormadan işi bir gecede bıraktım ve ev islerinden de tamamen elimi çektim. Günlerce evde yemek olmadı en son çocuğa giydirecek kıyafet kalmadı ve bir gün baktım ki kocacım çamaşırları makinaya atıyor:)Evet... Çok güzel anlamışsınız. Eşim ile tek sorunum bu. Tembel, dağınık ve bir o kadar da her şeyi kadından bekleyen biri. Bu sebepten çok kavgalar ettik ama ulaşamadık. Kaç kez bu sebepten ayrılmayı düşündüm ama olmuyoryontamadim bu adamı bir türlü
Aslında ben çok dağınık biriydim evlenince eşim ile çok kavgalar oldu. Daginigim diye. Aslında onun dağınıklığıni toplamiyorum diye dağınık oluyordum çoğunlukla. Yani dağıtıyorlar ben toplamayinca bana iş keser... Evde kavga olmasın diye toplu olmayı alışkanlık haline getrdim SanrmTamam eşinizin yardım etmemesi dağınıklığı konusunda haklısınız ama siz de hiç salmıyorsunuz gibi geldi bana.sürekli ev temiz olsun diye kendinizi paralıyor gibi bi haliniz var. Size hiç yardımı olmayan üstelik evi dağıtmaktan çekinmeyen birinin ev hakkındaki eleştirilerini neden bu kadar takıyorsunuz
Yalnız değilsin bin beterim diyorum. Bıktım usandım. Eşim değil de çocuklar ve genel olarak ev idaresilütfen bana bir şey söyleyin acaba sorun bende mi?
Bende de var bu kafa hatta aynı böyleyim , doktora yapmıyorum yalnız (öyle haklı bir mazeretim bile yok)Ev isi yapmıyorum. Cidden bunu tum samimiyetimle söylüyorum.
Hic cam kapi falan filan silmiyorum. Durumum uygun olursa abla geliyor. Olmazsa silmiyorum.
Halilari yıkamaya veriyorum.
Robot aldim hergun calistiriyorum.
Yemek yapıyorum ama maksimum 2 cesit.
Camasirlari cok birikmeden yıkıyorum. Esimin gomlek ve pantolonları disinda hic birseyi ASLA ütülemem. (Onlarida bazen ben ütülemem. Abla varsa o. Cok nadiren esim) camasirlari kıyafet askilarina asarak.kuruturum. bunu bence ben buldum.
Sonra fazla esyayi gözüm olsa atarim. Asla acimam (ceremesini bazen cekiyorum)
Ama ders çalışıyorum. 2 cocukla doktora hedefim var inşallah. Hayatta zevk aldığımız seyi yapmalıyız. Esiniz söylendiğinde duymazsaniz ya bir sure sonra ausacak yada kalkip kendisi yapacak.
Ortalikta döküntü olacak herseyi atin. :) yok edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?