- 11 Aralık 2018
- 41.530
- 258.055
- 598
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Bizim evde evi süpürmek erkek işidir mesela. Evi mok götürse elime almam süpürgeyi. Neredeyse 10 gün oldu adam akıllı süpürmedi evi. Bugün gelmiş çok kirlenmiş ev yarın temizlik yapalım diyor, tamam yapalım dedim. O yapmazsa ben yapmam çünkü biliyor.Evet... Çok güzel anlamışsınız. Eşim ile tek sorunum bu. Tembel, dağınık ve bir o kadar da her şeyi kadından bekleyen biri. Bu sebepten çok kavgalar ettik ama ulaşamadık. Kaç kez bu sebepten ayrılmayı düşündüm ama olmuyoryontamadim bu adamı bir türlü
Asla yardımcı olmaz. Ben hastayken mutfağa girse kavga eder benle. Mutfakta bu kadar tabak bardağa ne gerek var vs diye eksik arayıp kavga edecek yer arar. Eşinizi öpun başınıza koyunBu şekilde çok zor gerçekten de Allah yardımcınız olsun bende çocuk yok evimde küçük ona rağmen bazen yorgun bitkin olunca eşim kalkar yemek yapar veya sofra toplarken falan yardımcı olur sizin için daha zor cocuklakonussaniz yardımcı olmaz mı acaba
Yatak odasında giysilerini hep yere atıyor. Banyoyu her gün ıslatıp şu yapıyor her yeridediğiniz gibi sadece dağınık bırakmasın bana yardım etmesin zaten. Evlenince anladım eşinin evde ev işine yardimci olması ne büyük nimetmis. Keşke bu açıdan onu ölçüp tartabilseydim, hiç bu açıdan düşünmedim
O da haklı onun da ihtiyacı oyun. Eşiniz burada biraz destek olmalı toplu görmek istiyorsa en azından siz iş yaparken o çocukla ilgilenmeli bir de dağıtmamalı tabi. Benim eşim de aynı dağınıktır söylene söylene yaptırıyorum bazen bazen kendim yapıyorum şimdilik iyi kötü kalkıyorum altından ama daha sonraları nasıl olur bilemiyorumOğlum büyük 4 buçuk yaşında ama çok huysuz. Benle yatıp benle kalkıyor sürekli oyun oynamak istyor. Evde yardım etsin diye görev verince iki yapıp oyuna çeviriyor isim daha da bitmiyor bu defa. Küçükken daha zordu şükür şimdi büyüdü ama çok dağıtıyor evi
Kusura bakmayın da tam öküzmuşAsla yardımcı olmaz. Ben hastayken mutfağa girse kavga eder benle. Mutfakta bu kadar tabak bardağa ne gerek var vs diye eksik arayıp kavga edecek yer arar. Eşinizi öpun başınıza koyun
Ahhh nerdee.. Elinde telefon borsa, siyaset, spor... arkadaşlarıyla maça, çaya gider. Ben bı yere çıkalım desem bahane bulurnedir bu dağınıklık diye söylendiği
mutfak tezgahının üstünde bulaşıklar var
çalışma odamda fincanlar
yatak odasında yatağın üstünde birkaç giysi var ne var diye girip bakmadım bile
eşim kalkıp pijamalarını çıkarmış, ev kıyafetlerini de çıkarmış, işe giderken bir iki kıyafet de denemiş, sonra onları da ortada bırakıp gitmiştir
akşam yatacağımız zaman toplar
nedir bu ortalığı dağıtması
iki ay tatil ise eşiniz öğretmen
yani öğretmen adam evde nasıl bir dağınıklık yapar ki
hazır evde çocuk da var onunla ilgilensin siz de kendinize zaman ayırın
gerekirse saatli olsun bu durum sen saat 3 e kadar çocuğa bak ben de 5 e kadar bakarım gibi günü bölüşün
bardağa tabağa dağınıklık diyorsa kendi eli ayağı olduğunu da hatırlatın
bir de hissettirin yani bir gün sabah çıkın akşam gelin ve hem çocuğa bakıp hem de günlük rutini yapsın sadece toplamasa da olur
bir hissetsin o ev nasıl dönüyor
Anneler ve toplum beraber yapıyor.Ben çalışıyorum normalde , ama bebeğim için ücretsiz izin aldım . Evde iş yapmak be kadar zormuş onu anladım . Eşim yardım etmezse çok zor olurdu . Erkekleri böyle öküz anneleri mi yapıyor acaba
Tek maaslayiz. Oğlumun bozmayacagini bilsem takside girip almk istyorum ama tek derdim süpürge değil. Banyoyu sürekli su yapıyor eşim. Banyo hiç temiz durmuyorMaddi durumunuz nasil
Esiniz yardım etmiyor anlasilan
Robot süpürge alsaniz ve arada yardımcı tutsanız işiniz hafifler.
Tabi en güzeli eş desteği.
Ahhh nerdee.. Elinde telefon borsa, siyaset, spor... arkadaşlarıyla maça, çaya gider. Ben bı yere çıkalım desem bahane bulurçocukla hiiiic oynamaz. Oğlum matematiğe çok hevesli. Çıkarma toplama işlemi öğrenmek istiyor. İlgilen biraz diyorum isim var deyip kaçıyor her seferinde
Oyuzden yardım etmeliTek maaslayiz. Oğlumun bozmayacagini bilsem takside girip almk istyorum ama tek derdim süpürge değil. Banyoyu sürekli su yapıyor eşim. Banyo hiç temiz durmuyorsürekli camasr giysi değişiyor günde camasr hiç bitmiyor. Sermesi katlamalı.
Sulu banyo devamlı zordur . İnşaallah eşiniz insafa gelir . Gerçekten ev hayatı daha zor iş hayatındanTek maaslayiz. Oğlumun bozmayacagini bilsem takside girip almk istyorum ama tek derdim süpürge değil. Banyoyu sürekli su yapıyor eşim. Banyo hiç temiz durmuyorsürekli camasr giysi değişiyor günde camasr hiç bitmiyor. Sermesi katlamalı.
Şöyle söyleyeyim. Sürekli abdest alıyor. Dolaplar ve yerdeki paspaslar hep su oluyor. Duşakabin de al diyorum lavaboda alıp her yeri su yapıyoreee atarsa bir daha lazım olunca da alır oradan giyer
koca adam giysileri yere atıyorsa ömür boyu kalır giysiler
yukarıda da yazdım benim eşim de dağınık bırakıyor diye ama yatakta onlar gece de yatmak için toplamak zorunda
banyoyu ıslatıp bırakıyor demişsiniz de ıslanırsa kurur siz duş yapınca bir de banyoyu mu kuruluyorsunuz
Sulu banyo devamlı zordur . İnşaallah eşiniz insafa gelir . Gerçekten ev hayatı daha zor iş hayatından
Bir tane oğlum var 4 buçuk yaşında. Göre. Veriyorum ama zor yapiyor bazen daha da bozuyor işimi zora sokuyorOyuzden yardım etmeli
Çocuklar kaç yaşında
Onlara da görev verseniz keşke
Oyuncaklarını toplayabilirBir tane oğlum var 4 buçuk yaşında. Göre. Veriyorum ama zor yapiyor bazen daha da bozuyor işimi zora sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?