- 5 Nisan 2023
- 71
- 33
- 3
- 39
- Konu Sahibi uzakdiyarlar7
-
Öyle bir şey yok.öyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
Kelin ilacı olsa başına surermis.öyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
Kendinize ev dışında uğraşlar bulun, belki daha çekilebilir olur.öyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
teşekkür ederim tavaiyeleriniz içinÇok az eşya, küçük ve kolay temizlenebilir halılar, her gün temizlik rutiniyle çözersiniz. Sorun tozsa bir robot süpürge bir de çekim gücü kuvvetli alerji süpürge edinin, kurutma makinesi alın; yazın pencere açıkken sineklik kullanın. Her gün açık yerleri moplayın. Tozu minimuma indirir.
dip kose temizlik cam vs icin butce yetiyorsa yardimci alin ayda birde olsa. Islerinizide bir rutine koyun. Aksam heryeri toplayip duzeltin. Sabahda hizlica sirasiyla islerinizi yapın. Benim mesela suan islerim bitti oruc olmasaydim islerimi bitirip kahve icmek buyuk bi keyif. Yada her isi erkendem bitirip disari cikmak vs. Rutin olusturunca is zor gelmiyor.öyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
1. Haftada 2-3 defa eve yardımcı alacaksınızöyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
Rica ederim. Ivırı zıvırı gereksizi atmakla; lazım olacak kullanılmayanları hurçlarla kaldırmaya bakın önce. Belli bir düzen oturttuktan sonra geri kalanı kolay oluyor. Evde kalabalık hiç yok, akşam eve gidince dikey süpürgeyle her yeri alıp bir mop atacağım mesela, 15 dakikamı alır. Hiç hâlim yoksa robot açıyorum.teşekkür ederim tavaiyeleriniz için
Evet az eşya çok huzurya şimdi kahvaltı yaptımmev tozlu Allahım durduk yere toz yağıyor her yere.acaba minimum eşya mı gerekli evlere? o zaman temizlemek kolay olur?
Aynı gün de heryeri temizlemek hata meselâ yatak odası çocuk odası iki banyo bir gün oturma odası salon ertesi gün mutfak genelde hep toplu olur haftada bir gün cam ile balkona ayırırım her sabah tuvaleti yıkarım 4 çocuğun olduğu bir ev olmasına rağmen topludur evim fazla eşya yok onun da etkisi varöyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
valla benim içinde öyle bugüne kadarf pek yapmadım hep kaçtım. çalışma hayatı hep daha güzel geldi benim için. şuan kafama göre yapıyorum ama evlenirsem nasıl olur bilmiyorum.öyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
Çok taktir ettim sizi. Bunları yapacak enerjiyi motivasyonu nerden biliyorsunuzAz eşya,sıfır halı,dağılanı anında toplamak ve sabah erken kalkıp işleri bir an önce bitirmek. Başka formül bilmiyorum valla,varsa yazıversin Allah rızası için
Sabah 5te ayaktayım,yemeği ocağa koyarım,evi silerim baştan aşağı. Kahvaltı 6da hazır,çamaşır varsa katlarım,ütüleri her seferinde bitiririm. Sadece salonda bir tek halım var,gerisi hep açıkta evin. Çok az eşyam var, minimumla çok mutluyum. Evim asla dağınık olmaz,sadece çocuklu misafirim varsa dağılabilir.
Silme suyuna beyaz sirke koyarım. Deterjan kullanmam. Sadece tuvalet banyoya çamaşır suyu kullanırım. Tüm işler bitirir işe öyle giderim. Akşam geldiğimde ev tertemiz bekler beni. Bunu yapmazsam hayatta yetişmez.
kesinlikle az eşya. net. ay bi ara biblolar vs doldurmuştum eve ama öyle görselli yer biblosu fln da değil incik cincik. aman Allahım nasıl toz tutuyor onlar. kıyafetin bile fazlası zarar o kadar söyliyim size. şimdi tv ünitem bile yok yeni evimde. olabildiğince her şeyi azaltıyorum. evimde kedi olmasına rağmen aşırı aşırı toz durumum yok. eşya azaltmaya bakın. bir de temizliği sevmek lazım ya. ben sırf temiz kokunca haz alıyorum diye canım sıkıldıkça perde yıkayıp asıyorum (tabi güzel bi süpürge-toz alımı sonrası). ve çok keyifli geliyor bana ev temizlemek. biraz da sevmeye de bağlı yaniöyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?