Ev işlerinden nefret ediyorum anlatamam size bana boşa zaman geçiriyormuşum gibi geliyor bana bir taktik verir misiniz?

Akşamları kaçta yatıyorsunuz. Bir şöyle becerikli hatun olamadım

aynı zamanda çalışan biriyseniz helal olsun valla bunları her gün yapamam heralde banyo tuvalet çok yoruyor beni yemek yapmayı seviyorum sadece tatlı dalan uğraşmayı ama mutfayğı banyoyu toparlamak ölüm geliyor

Az esya olacak ev kuçük olacak. O zaman
ya şimdi kahvaltı yaptımmev tozlu Allahım durduk yere toz yağıyor her yere.acaba minimum eşya mı gerekli evlere? o zaman temizlemek kolay olur?
Daha pratik oluyor. Ev buyüyüp eşya arttikça zorlasıyor. Kiyafet bile giyeceğin kadar olacak.

Evinizde oturma odası olarak kullanabileceğiniz bir oda varsa orada oturun. Ben salondaydım, 14 aylık da bir bebem var, inanılmaz dağılıyo tozlanıyo. Oturma odasına geçtim geçeli rahatladım. Minicik alan dağılsa bile toplamam çok az zaman alıyo. Her gün de bir süpürge açıyorum misss.

öyle bir şey deyin veya söyleyin ki ev işlerini yapmak benim için işkence olmaktan çıksın?Ayrıca benim gibi olan var mı ?ya yap yap yine aynı yine aynı bıktım usandım.
Ben çok seviyorum ev işlerini. haftasonlari hele erkenden evi piril piril yapip sonra tüm pencereleri açip havalandirip, sonra da guzel bir oda kokusu sıkıp guzelce çay keyfi yapmak gibisi yok benim için) yoğun çalişan biri olsam da evi daginik tutmam. Fazla efor da sarfetmem. Mesela aldigimi yerine birakirim. Fazla kirli biriktirmem. Tabi gunlerce bulaşik birikirse insan üşenir nefret eder. Hem daginik ev insani daha sinirli, daha kararsiz biri yapar. Insan gozu pislik gordugu yerde beyni guzel ve huzurlu çalişmaz. Mesela ders çalişirken uzeri ivir zivirla dolu masada mi aklinizda daha iyi kalir ya temiz ve guzel bir ortamda çalişinca mi? Tabiki ferahlik ve temizlik insanin iç huzurunu buyuk olçude temin eder. siz onlara iş gibi bakmayin. Yaşadiginiz yeri guzelleşdirmek gibi duşunun. Bir dizi açarim dinleye dinleye yaparim. Evde cok fazla ivir zivir olunca tabiki insan bikiyor. Hepsinin tozunu al yerini ayarla falan. Az eşya ve duzen herşeyi kolaylaşdiriyor.

Jane Eyre misin sen, her gün 5 te nasi kalkiyosun

Ben evlerin çok kolay toz tutmasına çok şaşırıyorum. Böyle fenalık geliyor ev süpürürken. Hele temizlik sonrası bulaşık çıkınca, yerde saç teli görünce sinirden çatlıyorum.

vallahi büyük helal olsun darısı da başıma diyorum.. ama kafaya koydum bu yaz erken kalkmaya alıştırıcam kendimi

herkes robot süpürge demiş de evim çok büyük değil ve çocuklar var halı kullanıyorum küçük de değil kullanışlı mıdır acaba robot süpürge
yüzde bir milyon kullanışlı hem de.. eşim bir sene ısrar etti almam için ay yok ne gerek var süpürürüm bana çok bir şey katmaz ki diyordum halt etmişimevimde hem eski usul halılar hemde yeni halılar da var 1,5 senedir normal süpürgemi 6 kez ancak açmışımdır. iyi ki almışım vallahi.

Benim için ev işleri en güzel aktivitelerden biri cook seviyorum. Erken uyanirim eşim gider kahvemi içer evi toparlarim düzenli birakirsan cok iş olmuyor. 1 2 saatte temizlik herşey bitiyor kalan tüm zaman benimdir. Huzur icinde kendime vakit ayırıyorum

Her cumartesi bütün mutfak dolaplarıni bosaltip siliyo musun?

Her cumartesi böyle temizlik yapıp neden kendinizi yoruyorsunuz?

Helal olsun size,

Her cumartesi böyle temizlik yapıp neden kendinizi yoruyorsunuz?
aksine hiç yorulmuyorum ki.. camlar toz almak kadar kolay çünkü pislenmiyor akıtmak için ekstra uğraşmıyorum zaten şimdi yeni nesil bezler kurulamaya gerek bıraktırmıyor. evimde vitrin vs olmadığından sadece yatak odasının konsolunun tozunu alıyorum. silme süpürme işi zaten robotta. ütü desen gömlekler hariç yapmıyorum kurutma makinası yetiyor. mutfağın da kapaklarını her hafta silerim zaten dolaplarım küçüktür çok yok, dolapların içini de bulaşık makinesine bardak tabakları attığım baktığım zaman boşta kalan yerlere şöyle bez gezdiririm bitti gitti öyle misafirlere ayrı günlüğe ayrı takımlarım ıvır zıvırlarım da yoktur bir tane takımım var en güzeli kendimce tabi yetiyor. yorulacak birşey yok gibi ya. haftaiçi çalışıyorum ve işten sonra haftanın 3/4 günü spora gidiyorum cumartesi tüm işleri halledip pazar günü eşimle vakit geçiriyorum bir yerde de mecburum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…