- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Gündelikçi alacaksin haftada 1 kez . Yetmiyorsa iki kez . Kendini de parcalamayaksın. Sen evin kadini, cocugun annesisin. Hizmetci degilsin. Eşin önce bunu idrak etsin. Elli kere yazdim burada su adamlara bu kadar yüz vermeyin djye. O kadar sikayetciyse kendi yapsın. Boşanacakmış bir demerhaba hanımlar. ben 3 yıllık evliyim. ve evlendiğimden beri ev işlerine düzenli bir şekilde yetişemiyorum. çalışıyorum. akşam evde olmam 6 buçuğu buluyor.doğru düzgün evde yemek pişmiyor, ütüler dağ gibi oluyor, kirli sepeti doluyor, ev dağınıklık içinde. 1buçuk yaşında oğlum var. ve ben işten gelince onunla ilgilenmek istiyorum. iş yapmak içimden gelmiyor. genel olarak mutsuz ruh halinde bir insanım. eşimle artık kavgalar eder haldeyiz. boşanmak istediğini söylüyor. benim çok rahat olduğumu, çocuk bakımı konusunda güveni olmadığını söylüyor. lütfen bana çözüm önerlerinde bulunun kızlar. yoksa evliliğim bitecek bu sebeple...neyi nasıl bir düzene koyabilirim
Köle kısmına kesinlikle katılıyorum. Yardım kismina ise kismen. Ben evde 4 erkekle yasiyorum. Bastan koydum tavrımı. Yardim falan degil bu kendi islerini kendileri görecekler. Kirliler sepete atilacak, sofra kurulacak, yemek birlikte yapılacak, camasirliktan ucarak dolaba girmiyor o camasirlar. Insaniz biz ya herkes ustune duseni yapacak. Kimse kusura bakmasin. Zaten calisiyorum el mecbur yapiyorlar.eşinizde o zaman ev işlerine yardımcı olsun kadınsınız diye ev işi yapmak zorunda değilsiniz. siz evi süpürüyorsanız o da yemek işini halletsin veya bulaşık,ütü işlerine yardım etsin bir zahmet. ataerkil toplum yapısında kadınlar köle olarak görülüyor malesef.
Ya yardimci ol ya da haftada iki kere twmizlige evi toplamaya utuye yardimci gelsin diyebilirsin. 14 aylik kuzum var. Haftada iki kere temizlige kadin geliyor. Gerektiginde esimden yardim istiyorum. Her seye yetisme zorunlulugumuz yok. Biz de insaniz. Kendimize vakit ayirmaya ihtiyacimiz var.merhaba hanımlar. ben 3 yıllık evliyim. ve evlendiğimden beri ev işlerine düzenli bir şekilde yetişemiyorum. çalışıyorum. akşam evde olmam 6 buçuğu buluyor.doğru düzgün evde yemek pişmiyor, ütüler dağ gibi oluyor, kirli sepeti doluyor, ev dağınıklık içinde. 1buçuk yaşında oğlum var. ve ben işten gelince onunla ilgilenmek istiyorum. iş yapmak içimden gelmiyor. genel olarak mutsuz ruh halinde bir insanım. eşimle artık kavgalar eder haldeyiz. boşanmak istediğini söylüyor. benim çok rahat olduğumu, çocuk bakımı konusunda güveni olmadığını söylüyor. lütfen bana çözüm önerlerinde bulunun kızlar. yoksa evliliğim bitecek bu sebeple...neyi nasıl bir düzene koyabilirim
merhaba hanımlar. ben 3 yıllık evliyim. ve evlendiğimden beri ev işlerine düzenli bir şekilde yetişemiyorum. çalışıyorum. akşam evde olmam 6 buçuğu buluyor.doğru düzgün evde yemek pişmiyor, ütüler dağ gibi oluyor, kirli sepeti doluyor, ev dağınıklık içinde. 1buçuk yaşında oğlum var. ve ben işten gelince onunla ilgilenmek istiyorum. iş yapmak içimden gelmiyor. genel olarak mutsuz ruh halinde bir insanım. eşimle artık kavgalar eder haldeyiz. boşanmak istediğini söylüyor. benim çok rahat olduğumu, çocuk bakımı konusunda güveni olmadığını söylüyor. lütfen bana çözüm önerlerinde bulunun kızlar. yoksa evliliğim bitecek bu sebeple...neyi nasıl bir düzene koyabilirim
Aynen bunları yazmaya geldim. Sen yazmışsın zaten benim yerime aynen katılıyorum.Kocanız da ev işlerine yetişemiyorum diye hayıflanıyor mu? İşlerin ucundan tutuyor mu? İkiniz de çalışmanıza rağmen ütü, çamaşır, bulaşık, temizlik sadece sizin sorumluluğunuzda mı? Siz bunlara yetişmeye çalışırken eşiniz nerede ve ne yapıyor? Bir kenarda durup, hımmm işlere yetişemiyorsun, boşanalım mı diyor? Durum buysa, o koca müsveddesini siz boşayın bence.
Bir de neden temizlikçi tutmayı, temizlik ve ev işleri konusunda plan program yapmayı kadın ayarlamak zorunda? Bakıyorum burada konu sahiplerine verilen akıllar genelde bu yönde. Erkeklerin evden bu kadar sorumsuz olmasını reddedin en başta. Bir kere de eh yeter be, ben de insanım, bu işler benim demirbaşım değil, boş boş konuşacağına al eline süpürgeyi süpürmeye başla da eve bir katkın olsun ya da yallah kapı orada, kim kimi boşuyormuş gör restini çekin, bakalım ne oluyor. Hepsi paşa herhalde bu tiplerin, öyle tahtlarına yayılıp, işleri de başkaları görsün bekliyorlar. Tövbe ya...
Valla kafam almıyor. Düşünün kadın ve erkek çalışıyor. Erkek işten dönünce tv karşısına yayılıyor, kadın çocuğuma mı baksam, yemek mi yapsam, yoksa temizlik mi diye kendini paralıyor ve bunun normal olduğunu düşünüyor. Yani bir dönüp koltuğa çökmüş adama şöyle bir baksa, bunun benden fazlası ne ki diye düşünse? O adamın da utanması lazım kadın kendini bu kadar paralarken ama... Saygı duyup, sevmemek lazım böylelerini.Aynen bunları yazmaya geldim. Sen yazmışsın zaten benim yerime aynen katılıyorum.
Paşalar sadrazamın yaverleri ya.. Bu nasıl bir lüks erkeklerdeki?
Konu sahibi de akıl verin evliliğim bitecek diyor tövbe yarabbim. Adam imzayı atıp köle kontratı imzalamış zaten. Boşanmak özgürlük olur bu durumdaki kadınlar için. Evde besleyip bakacak bir kişi eksilir.
Eşiniz akşam geldiğinden itibaren yatıncaya kadar ne yapıyor?merhaba hanımlar. ben 3 yıllık evliyim. ve evlendiğimden beri ev işlerine düzenli bir şekilde yetişemiyorum. çalışıyorum. akşam evde olmam 6 buçuğu buluyor.doğru düzgün evde yemek pişmiyor, ütüler dağ gibi oluyor, kirli sepeti doluyor, ev dağınıklık içinde. 1buçuk yaşında oğlum var. ve ben işten gelince onunla ilgilenmek istiyorum. iş yapmak içimden gelmiyor. genel olarak mutsuz ruh halinde bir insanım. eşimle artık kavgalar eder haldeyiz. boşanmak istediğini söylüyor. benim çok rahat olduğumu, çocuk bakımı konusunda güveni olmadığını söylüyor. lütfen bana çözüm önerlerinde bulunun kızlar. yoksa evliliğim bitecek bu sebeple...neyi nasıl bir düzene koyabilirim
merhaba hanımlar. ben 3 yıllık evliyim. ve evlendiğimden beri ev işlerine düzenli bir şekilde yetişemiyorum. çalışıyorum. akşam evde olmam 6 buçuğu buluyor.doğru düzgün evde yemek pişmiyor, ütüler dağ gibi oluyor, kirli sepeti doluyor, ev dağınıklık içinde. 1buçuk yaşında oğlum var. ve ben işten gelince onunla ilgilenmek istiyorum. iş yapmak içimden gelmiyor. genel olarak mutsuz ruh halinde bir insanım. eşimle artık kavgalar eder haldeyiz. boşanmak istediğini söylüyor. benim çok rahat olduğumu, çocuk bakımı konusunda güveni olmadığını söylüyor. lütfen bana çözüm önerlerinde bulunun kızlar. yoksa evliliğim bitecek bu sebeple...neyi nasıl bir düzene koyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?