Af edersiniz ama kocanız çalışmıyorsa, neden yemekleri işten gelip siz yapıyorsunuz? Eşiniz siz gelene kadar evin her işini hallediyorsa, tamam anlaşılır bir durum da... Hafta sonu gelirsek full yapıyorumla, bütün işleri hallediyorum demek mi istediniz? Yani eşinizin yardım etmesinden kastınız, sadece çocuğu oyalamak mı? Ya biz kadınlar olarak, "eşin yardım etmesinin tanımı nedir" mevzusunu ciddi olarak bir masaya yatırmalıyız bence. =(bende senin gibiyim Kocam çalışmiyo.
kamuda memurum..
eşim en büyük yardimcim... eve gelir gelmez yemek yapıyorum.
1,5 yaşinda bebegim var. eşim ilgileniyor oyun oynuyorlar:)
bende yoruluyorum ama yapıyorum boş kalanlari..
haftasonu gelirsek full yapıyorum
ütüsü çamaşiri wc ve banyo temizlemesi... evi toplama süpürme işleri..
zahmetle eşin yardim etsin çocuğa bakiversin..
sende ev işleri yaparsin..
yemegi kendim yapmak istiyorum..eşim ev işleri yardim ediyo bana sağolsun. ütüsünü yapmayi sevdiğim için yapıyorum yoksa yapmamAf edersiniz ama kocanız çalışmıyorsa, neden yemekleri işten gelip siz yapıyorsunuz? Eşiniz siz gelene kadar evin her işini hallediyorsa, tamam anlaşılır bir durum da... Hafta sonu gelirsek full yapıyorumla, bütün işleri hallediyorum demek mi istediniz? Yani eşinizin yardım etmesinden kastınız, sadece çocuğu oyalamak mı? Ya biz kadınlar olarak, "eşin yardım etmesinin tanımı nedir" mevzusunu ciddi olarak bir masaya yatırmalıyız bence. =(
Haa, o zaman sorun yok. =) İlk yazdığınız mesajdan sadece çocuğa bakıyor gibi bir anlam çıkıyordu da. O zaman sizin adınıza sevindim.yemegi kendim yapmak istiyorum.. ev işleri yardim ediyo bana sağolsun.
çaqlışan kadinlarin kocalari ben çalışıyorum doğrudan tv geçmek yatmak biz de çalıştıkça doğrudan mutfaga koş yemegi yap her işi yap... oh valla ben kıyamet koparirim eşim çalışmadığı halde yaptırıyorum ona. bulaşık makineyi boşatirmisin diyorum. zahmetle evi süpürür diyorum yaptırıyorum her işi.. adam benim yorulduğumu biliyor. çocuk işi mükemmel bir baba. çok şükür . altini aliyor yemegini yediriyo çok güzel oyun oynuyorlar maşallah...
kocalar yardim etsin senin kocan yardim etmiyosa boşa gitsin...
çok mu lazimdi..
Planlı olmak zorundasınız.merhaba hanımlar. ben 3 yıllık evliyim. ve evlendiğimden beri ev işlerine düzenli bir şekilde yetişemiyorum. çalışıyorum. akşam evde olmam 6 buçuğu buluyor.doğru düzgün evde yemek pişmiyor, ütüler dağ gibi oluyor, kirli sepeti doluyor, ev dağınıklık içinde. 1buçuk yaşında oğlum var. ve ben işten gelince onunla ilgilenmek istiyorum. iş yapmak içimden gelmiyor. genel olarak mutsuz ruh halinde bir insanım. eşimle artık kavgalar eder haldeyiz. boşanmak istediğini söylüyor. benim çok rahat olduğumu, çocuk bakımı konusunda güveni olmadığını söylüyor. lütfen bana çözüm önerlerinde bulunun kızlar. yoksa evliliğim bitecek bu sebeple...neyi nasıl bir düzene koyabilirim
Evlendiğinizden beri sürekli yorgun olmanız, ev işleri yapamamanız, mutfak işlerini sevmemenizle ilgili konu açıp duruyorsunuz. Bir de üstüne eşinizle yaşadığınız tartışmalar, kıskançlıklar vs. var. Kıyın paraya artık, bir temizlikçi tutun. Kendinize de bebeğinize de bakacak vaktiniz olur hem.merhaba hanımlar. ben 3 yıllık evliyim. ve evlendiğimden beri ev işlerine düzenli bir şekilde yetişemiyorum. çalışıyorum. akşam evde olmam 6 buçuğu buluyor.doğru düzgün evde yemek pişmiyor, ütüler dağ gibi oluyor, kirli sepeti doluyor, ev dağınıklık içinde. 1buçuk yaşında oğlum var. ve ben işten gelince onunla ilgilenmek istiyorum. iş yapmak içimden gelmiyor. genel olarak mutsuz ruh halinde bir insanım. eşimle artık kavgalar eder haldeyiz. boşanmak istediğini söylüyor. benim çok rahat olduğumu, çocuk bakımı konusunda güveni olmadığını söylüyor. lütfen bana çözüm önerlerinde bulunun kızlar. yoksa evliliğim bitecek bu sebeple...neyi nasıl bir düzene koyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?