- Konu Sahibi esmergirl356
-
slm cnm bekarım çalışıyorum pek temizlik yapamıyorum ve iyice tembelleştim lisede dışarıya çıkmaz hep temizlik yapardım o çekmeceleri tek tek döküp düzeltirdim şimdi ise gardrobumu bile düzeltmeye üşenir oldum ve bi temizliğe başladığımda önce hertarafı daha da dağıtırım ondan sonra işin içinden zor çıkarım aslında sıraya koysam süper olurda bi pazarıda temizliğe heba etmek istemiyorum:26:
Evliyim ,iş yapmıyorum.Kadın tutuyorum düzenli olarak.Dolap düzenleme ve etrafı toplamak tek yaptığım.Zaten çok da dağılmıyor evimiz.
benden sana tavsiye kendini tembel alistirma canim bi kac gun zorla kendini sonrasi gelir bekarken bende senin gibiydim tembel alistim simdi cok zorlaniorum ama alismaya calisiyorum senin simdi bi oda benim koca ev dusun o yuzden simdiden alistir kendini sen islerden korkma isler senden korksun hep bunu getir aklina bide muzik ac oh mis gibi bi bakarsan her yer piril piril olmus :)
dogruuuu çoook haklisiiiin tweety salee :))))))
bu önerin için çok çok sagol :)
Ben islerden kormiyim, isler benden korksun !!!Süper bir motivasyon cumlesi :))
ayyy oduumu patlattin ne cabuk yazdin cvbi siteye uye oldgumdan beri aldigim en hizli cvb seninkiz islerdede boyle olursan cabucak bitiriverirsin ayrica cevrimdisi duruon yoksa gorunmezmisinn anamm hayalettt
cevabi yazip hemen kapattim canim da ondan :)))) cevrimdisiydim gerçekten yanii
çok tatlisin caniiimm :))) MasaAllah de nolur... sonra nazar degiyo :)
EVet dogru en iyisi islerde boyle olmak :))
hala cevrimdisisin kiz genemu yazip kapattin
MASSALAH DEMEYI UNUTTUMMM MASSSALLAHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?