bende benzer bir ihtiyactan dolayı bayagi araştırdım. çevremdeki tüm arkadaşlar bebekizle firmasından kurdurmuştu, ve satış sonrası servisten çok memnundu. gelip kurdular, çok saygılı temiz arkadaşlardı kuran ekip (ev kurulumu olduğu için benim için muhatap önemli), üşenmedende detaylıca eğitimde verdiler. görüntüler beklediğimden iyi çıktı, cepten ve internetten rahatça izliyorum. tavsiye ederim.
Merhaba, evimize bebek kamera sistemi kurdurmak için 1 aydır araştırma yapıyoruz eşim ve ben hangi firmayla konuştuysak herkes farklı bir şey anlatıyor açıkçası kafamız iyice karışmıştı. Eşim iş yerinde bir arkadaşının öğle yemeğinde telefondan evini izlediğini görünce , hemen sormuş ve 3 sene önce bir firmaya takdırdıklarını öğrenmiş ve telefonlarını sağolsun vermiş. Hemen aradım konuşum ve arada tavsiyede olunca anlaştık ve hemen montaj yaptırdım.1 aydır kullanıyorum .Tüm annelere tavsiye ediyorum. Fiyatları gayet uygun ve evde çok temiz çalıştılar, ben hiç böyle bir görüntü kalitesi ve evin duvarları zarar görmeden montaj olacağını hiç düşünmemiştim. Ben memnun kaldım, bir çok tanıdığıma önerdim burada bu soruyu görünce buraya da yazmak istedim. Kamera kurdurduğumuz firmanın internet sitesi http://www.bebek-kamera.com umarım herkese faydası olur. Teşekkür ederim.
Merhaba, evimize bebek kamera sistemi kurdurmak için 1 aydır araştırma yapıyoruz eşim ve ben hangi firmayla konuştuysak herkes farklı bir şey anlatıyor açıkçası kafamız iyice karışmıştı. Eşim iş yerinde bir arkadaşının öğle yemeğinde telefondan evini izlediğini görünce , hemen sormuş ve 3 sene önce bir firmaya takdırdıklarını öğrenmiş ve telefonlarını sağolsun vermiş. Hemen aradım konuşum ve arada tavsiyede olunca anlaştık ve hemen montaj yaptırdım.1 aydır kullanıyorum .Tüm annelere tavsiye ediyorum. Fiyatları gayet uygun ve evde çok temiz çalıştılar, ben hiç böyle bir görüntü kalitesi ve evin duvarları zarar görmeden montaj olacağını hiç düşünmemiştim. Ben memnun kaldım, bir çok tanıdığıma önerdim burada bu soruyu görünce buraya da yazmak istedim. Kamera kurdurduğumuz firmanın internet sitesi http://www.bebek-kamera.com umarım herkese faydası olur. Teşekkür ederim.
Tüm annelere sevgiler, bu firmayı montaj yaptırdım. Biz mennun kaldık , temiz çalıştılar ve her şeyden güzeli evimi istediğim an cepten hem izliyorum hemde dinliyorum. www.bebek-kamera.com
Herkese selamlar, biz yurtdışından aldığımız bir kamera sistemini kullanıyoruz. Ama kameranın takibi zor olduğu için lookinform adlı ürünü kullanıyoruz. Bizim yerimize otomatik olarak görüntüyü tarıyor ve önemli hareketlerde bize bildirim veriyorlar. Denemenizi öneririm çünkü gerçekten paranoyak olmaktan kurtardı beni.