Ev almak imkansız mı lütfen akıl verin 🥲

Bizde borsadan paramızı kurtarırsak fuzul eve gireceğiz.Yalnız çekilişliye deyil 5 ay sonraya.2.5 veya 3 5 milyon verip 5 veya 7 milyon alacağız.Bu çok mantıklı 3 yılda 60 bin 70 bin bandında ödemesi var .Krediden çok çok ucuza geliyor taksiti.Elinizdeki parayı biraz daha yükseltip girebilirsiniz.

Hangi şehirde yaşayıp ev bakıyorsunuz bilmiyorum ancak ev icin para altin döviz birikimi sizin çevrenizdeki kan emiciler riskinden dolayı biriktirmek asla mantıklı gelmiyor. Biri olmasa biri isteyecek gibi duruyor. 3 4m luk evler değil daha makul bi ev alınabilir belki oda sayısı küçük belki de 20 30 yaş ve üstü evler. O evi alıp kiraya vereceksiniz. Gelen parayı katlamasi için altına yatiricaksiniz. Eger yaşlı bi ev varsa ve kentsel dönüşüme girerse yaşadınız. Belki bi kaç sene daha kirada durursunuz ancak en nihayetinde kredi olmaksızın en az 1 sene daha kiradasiniz demektir. Evin konumu yaşı m²sine bakmaksızın eldeki parayı yatirmaniz gerekli. Eminim sehrinizde daha uygun yatırım amaçlı satılık evler vardır.

Altında zaten daha azdı altın olduğu için 600e çıktı paramız. Ama para biriktirmekle zor geliyor bir de açıkçası kenarda altın durdukça gidecek gibi duruyor borç isteyenler oluyor ya da eşimin ailesinin bazı ihtiyaçları olabiliyor onlara gider diye korkuyorum biriktirdiğimiz o yüzden bir yere ödemek daha mantıklı geliyor ama bilemedim :( bir de evler eskiye oranla çok zamlanmıyor şu an yaşadığım şehirde
Size lazımken ne borç vermesi? Söylemeyin, eşinizi de tenbihleyin, onlar bu konuda hiç iyi degiller, söylenecek sey vaar, söylenmeyecek sey var..

Kredi imkansız maalesef ancak krediyle bile zor dediğiniz gibi. Evler en ucuz 3-4 milyon biz çekecek olsak çekeceğimiz ancak 1 milyon ona da ev olmaz. Ailemizde de para yok maalesef
Emin evim güvenilir, sadece gittiğin temsilci güvensiz oluyor. Ben bu ay yazıldım, 3 milyona. 5_16 kişilik gruba. Peşinatsız sisteme girdim. 75 bin Taksit ödeyeceğim. 200 küsür civarı onlar para aldı. Hatta çok mantıklı buldum arabayada yazıldım. Arabayı ocakta alacağım. Peşinat verebilirseniz taksitleriniz düşük oluyor. 3 milyonun faizi aylık 100 bin ödersen geri dönüşü 6,7 hatta 8 milyon olabiliyor bankadan bankaya değişiyor

Yakın zamanda o sistem üzerinden araba aldım. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Her şey konuştuğumuz gibi oldu.
Daha öncesinde yine araba için yazılmıştım ama dediğiniz gibi arabaların da bi anda pahalandığı döneme denk geldi. Haliyle para pul olacaktı. Çıktım sistemden. Dosya masrafı hariç(ki sisteme girerken dosya masrafını iade alamayacağınızı söylüyorlar) tüm paramı dedikleri günde yatırdılar
Not: ben kuralı sisteme girmedim. Belli bi miktar peşinat verip 5 ay snr parayı alacak şekilde ayarladık ödemeleri. Kuralı sistem bana da mantıksız geliyor
Merhaba, peki ev seçimi nasıl oluyor o sistemlerde, cok yabancıyım bu konuya, acıkcası biraz da önyargılıyım, fakat bazen de mantıklı gibi geliyor, sistemde bulunmuş gerçek birinden bilgi almak yararlı olabilir

Merhaba, peki ev seçimi nasıl oluyor o sistemlerde, cok yabancıyım bu konuya, acıkcası biraz da önyargılıyım, fakat bazen de mantıklı gibi geliyor, sistemde bulunmuş gerçek birinden bilgi almak yararlı olabilir
Merhaba.
Araba da ev de aynı sistem. Siz evi buluyorsunuz. Onlar sadece parayı ödüyor

Emin evimden kuzenim araba aldı, bende araba için girdim bir kaç ay sonra alacağım parayı. Burada önemli olan iyi planlama yapmak. Bu gün emin evim için 3000000 TL ye anlaştınız ama seneye ev oldu 4000000 o zaman sorun. Eğer para tutma sorununuz varsa paranız bu yolla birikmiş olur en azından. Ama yok ben zaten para biriktirebiliyorum derseniz emin evime vereceğiniz taksiti her ay bankada altın hesabına atın bu şekilde evin artışı miktarınca paranızda değerlenir.

Back
X