Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük ihtimalle tek çalışan erkek ve baştan bu dini hassasiyetleri söylemiştir. bu durumda vaziyeti kabul eden kadın olmuş oluyor aslında.Ailelerde para yoksa ev almanın 2 yolu var sadece. Birincisi kredi cekip alınabilecek en uygun evi alip ileride daha büyüğüne geçmek. İkincisi o para ile bir sekilde is kurma olsun, arsa alip değerlemesini beklemek olsun bunu yapmak. İş kurma ve değerlenecek yatırım bulma kısmı da size uymuyor. Bu durumda maalesef ev alamazsınız. Enflasyon ortamında para biriktirerek ya da fuzulev vs ev alınmaz. Bunlar aslında temel matematik ve finansal okur yazarlıktır. Eşi bu kadar ev isterken insanların krediye su muameleyi yapmasını da hiç anlamayacağım.
yahu herkes sizin emekli imam ama banka faizi yiyen dedeniz değil işteYemiyor işte eminim kredi kartı o bu vardır maaş promosyonu da yiyordur sadece aylık 50 60 bin ödemek zor geliyordur 5 sene 10 sene zor geliyordur kolay değil işte.
Eşinizle toplam geliriniz ne? Eşiniz kredi olayına olumlu bakmak zorunda yoksa kimse size o paraları karşılıksız vermez yine faize girer.Kredi imkansız maalesef ancak krediyle bile zor dediğiniz gibi. Evler en ucuz 3-4 milyon biz çekecek olsak çekeceğimiz ancak 1 milyon ona da ev olmaz. Ailemizde de para yok maalesef
600 bin tl nizi Çamaşır suyuna yatırıp bekletin 3 gün sonra 3 misline çıkıyor. Arttırarak ilerlersiniz.Merhaba arkadaşlar. Ben yeni evli sayılırım bu yüzden belki acele diyeceksiniz ama ben de zaten hemen alalım istemiyorum ama en azından önümüzdeki 5 yıl içinde bir ihtimal var mı merak ediyorum. Ev alanlara danışmak istiyorum bazı şeyleri. Malum kiralar çok pahalı ev bulmak zor falan. Şöyle bir durum var ki eşim asla krediye bulaşmak istemiyor. Elbet bende istemiyorum ama ben mecbur kalırsak bulaşabiliriz kafasındayım ama eşim katiyen karşı bu ihtimali eliyoruz. Elimizde toplam 600 gibi bir miktar var biliyorum bu evin yanına bile yanaşamaz. Krediye bulaşmadan bir yöntem var mı bilmek istiyorum. Son zamanlarda fuzulev emin evim reklamları çok çıkıyor karşıma ve reklamda çok güzel fırsatlar görünüyor ancak biliyorum birçok kişi şikayet ediyor. Ama şikayet edenlerin çoğuna bakıyorum evlerin tam pahalandığı zamana denk gelmişler evler 400-500ken bir anda 2 milyona falan çıkmıştı tabi o zaman başvuranlar için baya sıkıntı. Şu anda da şikayet eden oluyor elbet ama bazılarına baktım gayet almışlar evi bunu duyunca da bir şans vermek gerekir mi acaba diye düşündüm? Hiç buralardan bir deneyimi olan var mı? Ama dediğim gibi bir anda evlerin 3 katına çıktığı zamanlardan bahsetmiyorum daha yakın zamanlarda deneyimleyen var mı? Eşime kalsa o diyor ki para biriktirir öyle alırız ama para biriktirerek ev almak imkansız gibi bir şey bunu ona anlatamıyorum tek çözüm bu tip yerler gibi geliyor kredi de çekmeyince. Başka önerisi olan varsa onu da dinleyebilirim
Yakın zamanda o sistem üzerinden araba aldım. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Her şey konuştuğumuz gibi oldu.Merhaba arkadaşlar. Ben yeni evli sayılırım bu yüzden belki acele diyeceksiniz ama ben de zaten hemen alalım istemiyorum ama en azından önümüzdeki 5 yıl içinde bir ihtimal var mı merak ediyorum. Ev alanlara danışmak istiyorum bazı şeyleri. Malum kiralar çok pahalı ev bulmak zor falan. Şöyle bir durum var ki eşim asla krediye bulaşmak istemiyor. Elbet bende istemiyorum ama ben mecbur kalırsak bulaşabiliriz kafasındayım ama eşim katiyen karşı bu ihtimali eliyoruz. Elimizde toplam 600 gibi bir miktar var biliyorum bu evin yanına bile yanaşamaz. Krediye bulaşmadan bir yöntem var mı bilmek istiyorum. Son zamanlarda fuzulev emin evim reklamları çok çıkıyor karşıma ve reklamda çok güzel fırsatlar görünüyor ancak biliyorum birçok kişi şikayet ediyor. Ama şikayet edenlerin çoğuna bakıyorum evlerin tam pahalandığı zamana denk gelmişler evler 400-500ken bir anda 2 milyona falan çıkmıştı tabi o zaman başvuranlar için baya sıkıntı. Şu anda da şikayet eden oluyor elbet ama bazılarına baktım gayet almışlar evi bunu duyunca da bir şans vermek gerekir mi acaba diye düşündüm? Hiç buralardan bir deneyimi olan var mı? Ama dediğim gibi bir anda evlerin 3 katına çıktığı zamanlardan bahsetmiyorum daha yakın zamanlarda deneyimleyen var mı? Eşime kalsa o diyor ki para biriktirir öyle alırız ama para biriktirerek ev almak imkansız gibi bir şey bunu ona anlatamıyorum tek çözüm bu tip yerler gibi geliyor kredi de çekmeyince. Başka önerisi olan varsa onu da dinleyebilirim
Benim arkadaşlarım ev araba vs aldı bu sistemle. Bence olabilir neden olmasin. Biz zamanında kredi dusukken almıştık kredi, önümüzdeki yıl için araba modelini bu sistemle yükseltmek istiyorum nasipse.Merhaba arkadaşlar. Ben yeni evli sayılırım bu yüzden belki acele diyeceksiniz ama ben de zaten hemen alalım istemiyorum ama en azından önümüzdeki 5 yıl içinde bir ihtimal var mı merak ediyorum. Ev alanlara danışmak istiyorum bazı şeyleri. Malum kiralar çok pahalı ev bulmak zor falan. Şöyle bir durum var ki eşim asla krediye bulaşmak istemiyor. Elbet bende istemiyorum ama ben mecbur kalırsak bulaşabiliriz kafasındayım ama eşim katiyen karşı bu ihtimali eliyoruz. Elimizde toplam 600 gibi bir miktar var biliyorum bu evin yanına bile yanaşamaz. Krediye bulaşmadan bir yöntem var mı bilmek istiyorum. Son zamanlarda fuzulev emin evim reklamları çok çıkıyor karşıma ve reklamda çok güzel fırsatlar görünüyor ancak biliyorum birçok kişi şikayet ediyor. Ama şikayet edenlerin çoğuna bakıyorum evlerin tam pahalandığı zamana denk gelmişler evler 400-500ken bir anda 2 milyona falan çıkmıştı tabi o zaman başvuranlar için baya sıkıntı. Şu anda da şikayet eden oluyor elbet ama bazılarına baktım gayet almışlar evi bunu duyunca da bir şans vermek gerekir mi acaba diye düşündüm? Hiç buralardan bir deneyimi olan var mı? Ama dediğim gibi bir anda evlerin 3 katına çıktığı zamanlardan bahsetmiyorum daha yakın zamanlarda deneyimleyen var mı? Eşime kalsa o diyor ki para biriktirir öyle alırız ama para biriktirerek ev almak imkansız gibi bir şey bunu ona anlatamıyorum tek çözüm bu tip yerler gibi geliyor kredi de çekmeyince. Başka önerisi olan varsa onu da dinleyebilirim
Biz de araba kredimizin taksiti biter bitmez girmeyi dusunuyoruzYakın zamanda o sistem üzerinden araba aldım. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Her şey konuştuğumuz gibi oldu.
Daha öncesinde yine araba için yazılmıştım ama dediğiniz gibi arabaların da bi anda pahalandığı döneme denk geldi. Haliyle para pul olacaktı. Çıktım sistemden. Dosya masrafı hariç(ki sisteme girerken dosya masrafını iade alamayacağınızı söylüyorlar) tüm paramı dedikleri günde yatırdılar
Not: ben kuralı sisteme girmedim. Belli bi miktar peşinat verip 5 ay snr parayı alacak şekilde ayarladık ödemeleri. Kuralı sistem bana da mantıksız geliyor
Nasip olur inşallah en güzel şekilde alırsınız eviniziBiz de araba kredimizin taksiti biter bitmez girmeyi dusunuyoruz
katılım bankalarını araştırın.Paranızı altın veya dolar yapın üzerine para biriktirin.1+1alarak başlayın sonra satar büyütürsünüz.Tabii istanbul dışından yatırımlık alma seçeneğinide düşününDetaylarını bilmiyorsunuz ama sanırım. Biliyorsanız aydınlatır mısınız o akrabanızın nasıl aldığını
Araba konusunda biraz detay verir misiniz,araç var ama yükseltmek için düşünüyorum, Nasıl aldınız araç satiş konusunda satıcılar sıkıntı yaratıyor diye duymuştum ne kadar ödeyip ne kadar peşinat verdiniz,zahmet olmazsa aydınlatır mısınız ve hangisinden aldınızYakın zamanda o sistem üzerinden araba aldım. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Her şey konuştuğumuz gibi oldu.
Daha öncesinde yine araba için yazılmıştım ama dediğiniz gibi arabaların da bi anda pahalandığı döneme denk geldi. Haliyle para pul olacaktı. Çıktım sistemden. Dosya masrafı hariç(ki sisteme girerken dosya masrafını iade alamayacağınızı söylüyorlar) tüm paramı dedikleri günde yatırdılar
Not: ben kuralı sisteme girmedim. Belli bi miktar peşinat verip 5 ay snr parayı alacak şekilde ayarladık ödemeleri. Kuralı sistem bana da mantıksız geliyor
Ev aldim 2023 'de ama degistiemeyi dusunuyoruz, nasip olur insallah.Nasip olur inşallah en güzel şekilde alırsınız evinizi
Merhaba araba için 5 aylık sistemden araba aldınız kaç ay, her ay ne kadar ödediniz? Sonuç olarak ne kadar verdiler?Yakın zamanda o sistem üzerinden araba aldım. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Her şey konuştuğumuz gibi oldu.
Bizim bi akrabamızda aynı böyle, asla faizli işlemlere girmez, fabrikada çalışıyor mecburi maaş hesabı var onuda yattığı gibi hepsini çekiyormuş, promosyonlarıda hep bağış yapıyor. Her sene sorar bildiğiniz var mı diye(yoksul ihtiyacı olan vs) önce yakın çevreye yoksa muhtara gider erzak alır, kurumlara bağışlar, hemde az buz parada değil yani.büyük ihtimalle tek çalışan erkek ve baştan bu dini hassasiyetleri söylemiştir. bu durumda vaziyeti kabul eden kadın olmuş oluyor aslında.
yahu herkes sizin emekli imam ama banka faizi yiyen dedeniz değil işte
var böyle insanlar asla bankada para bile tutmuyor
zorunlu olduğu için hesabı var ziraatte filan o da -ancak belki işyeri başka maaş hesabı derse onu açıyor
asla faiz almıyor vermiyor kredi kartı kullanmıyo (ben de kullanmıyorum gerçi) promosyon vs alırsa onu direkt bir yere bağış filan yapıyor yemiyor
niye herkesi sadece kendi bildiğiniz insanlar gibi sanıyosunuz ki?
Em...evden aldım. Tamamen sizin ödeyeceğiniz miktara göre değişiyor ödeme planı.Araba konusunda biraz detay verir misiniz,araç var ama yükseltmek için düşünüyorum, Nasıl aldınız araç satiş konusunda satıcılar sıkıntı yaratıyor diye duymuştum ne kadar ödeyip ne kadar peşinat verdiniz,zahmet olmazsa aydınlatır mısınız ve hangisinden aldınız
Bi, önceki yorumda detaylı anlattım. Sormak istediğiniz başka bişey olursa tecrübelerimden yola çıkarak cevap verebilirimMerhaba araba için 5 aylık sistemden araba aldınız kaç ay, her ay ne kadar ödediniz? Sonuç olarak ne kadar verdiler?
Teşekkür ederim. Daha kaç ay ödeyeceksiniz?Bi, önceki yorumda detaylı anlattım. Sormak istediğiniz başka bişey olursa tecrübelerimden yola çıkarak cevap verebilirim