Ev almak imkansız mı lütfen akıl verin 🥲

Bizde borsadan paramızı kurtarırsak fuzul eve gireceğiz.Yalnız çekilişliye deyil 5 ay sonraya.2.5 veya 3 5 milyon verip 5 veya 7 milyon alacağız.Bu çok mantıklı 3 yılda 60 bin 70 bin bandında ödemesi var .Krediden çok çok ucuza geliyor taksiti.Elinizdeki parayı biraz daha yükseltip girebilirsiniz.

Hangi şehirde yaşayıp ev bakıyorsunuz bilmiyorum ancak ev icin para altin döviz birikimi sizin çevrenizdeki kan emiciler riskinden dolayı biriktirmek asla mantıklı gelmiyor. Biri olmasa biri isteyecek gibi duruyor. 3 4m luk evler değil daha makul bi ev alınabilir belki oda sayısı küçük belki de 20 30 yaş ve üstü evler. O evi alıp kiraya vereceksiniz. Gelen parayı katlamasi için altına yatiricaksiniz. Eger yaşlı bi ev varsa ve kentsel dönüşüme girerse yaşadınız. Belki bi kaç sene daha kirada durursunuz ancak en nihayetinde kredi olmaksızın en az 1 sene daha kiradasiniz demektir. Evin konumu yaşı m²sine bakmaksızın eldeki parayı yatirmaniz gerekli. Eminim sehrinizde daha uygun yatırım amaçlı satılık evler vardır.

Altında zaten daha azdı altın olduğu için 600e çıktı paramız. Ama para biriktirmekle zor geliyor bir de açıkçası kenarda altın durdukça gidecek gibi duruyor borç isteyenler oluyor ya da eşimin ailesinin bazı ihtiyaçları olabiliyor onlara gider diye korkuyorum biriktirdiğimiz o yüzden bir yere ödemek daha mantıklı geliyor ama bilemedim :( bir de evler eskiye oranla çok zamlanmıyor şu an yaşadığım şehirde
Size lazımken ne borç vermesi? Söylemeyin, eşinizi de tenbihleyin, onlar bu konuda hiç iyi degiller, söylenecek sey vaar, söylenmeyecek sey var..

Back
X