- Konu Sahibi _sekerpare_
arkadaşlar beni yüreklendirdiniz teşekkür ederim .yarın eşim ailesiyle görüşecek biraz peşinat ayarlıycak inşallah tabii.biz bir giriş katı bulduk oturduğum apartmanın hemen iki bina ötesinde 85 bin diyorlar orası üzerinde yoğunlaşıyoruz .bu arada girişin bazı negatif yönleri var tabii tereddüt ediyoruz ama olsun benim olacak düşünmesi bile harika.bu arada oğlum 9 yaşında ve okuyor.ayrıca merak edenler için söyliyim biz geçen yıllar içinde ancak geçimimizi sağladık krediye filan kalkışmamız mümkün değildi.bundan sonra olacak inşallah.iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar .
benim annemler de yıllarca girişememiş alamamış sonra ben işe girince kredi çektim yarı yarıya ödedik giriş kattan ev aldılar borcun yarısı bitti bile! baştan rutubet oldu ama babamın işleri birden açılınca komple yalıtım yaptırdılar içten; dıştan da site yaptırdı zaten; bahçeyi görmelisin botanik park gibi acayip güzel! vaktiyle kalkışsalardı şimdiye 2. evi alırlardı! gözünü karartmadan olmuyor; çocuk da büyüyor biran önce alın bence