• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev kiyafeti sorunu

Artık çoğu marka sweatleri falan eskitme tarzda yapiyor bence hos ve cool duruyorlar adam kendi yapmis birak giysin frak giyecek değil ya :)

• Beğen
Reactions: 000
Elendin rekoru geri alıyorum. :KK25:Profile yaşını büyük yazmışsın. 6.sınıf deyince ben çok daha eski sandım. Bizde 2005den sweat var. :KK70: :rolleyes:
Müzeye koyun artık siz onu 🤣 ileride torunlar, arkadaşlarına hava atar “Bak bu benim dedemin sweati, tam 15 sene giymiş” 🤣

Konu sahibi bence salın adamı. Ben de evde çoraplarımı giydiğim eşortmanın üstüne çekiyorum evde, hatta belim, kasıklarım ağrıyorsa üstümü alt eşortmanın içine bile sokuyorum, sıcak sıcak oh. Evde rahat olmalı insan

Ben uzlaşmaya giderdim.
33 yıldır bir düzenim var bu öyle bir anda silip atılmaz.
Özenli sıfatını nasıl şemalandırdığını konuşurdum. Çünkü çok şık pijama grupları da var. Belki ikna olurdu. Ama diyelim olmadi bazen benim istediğim gibi olurdu bazen onun istediği gibi.
Ama tamamen eşimin istediği şekilde evde duramazdım. Hem benim değerlerim kabul görürdü hem onunkiler. Belki bazı günler pijama günü yapıp full pijamalı takılırdık. Yani ben tek tarafın dediğinin hep kabul görüp diğer tarafın hep göz ardı edilmesini doğru bulmuyorum.

Tabi bunlar pijama için. Konu sahibi bence haklı değil. Eşi forma giyiyormuş. Ne var ki bunda? O zaman eşi de konu sahibi tayt giydiğinde karışsın. Bana garip geldi isteği. Bir temele oturtamadım.

insanların kırmızı çizgileri vardır. Ben mesela evde pijamayla, boxerla gezen, her gün duş almayan bir adama katlanamazdım. Bunun orta yolu yok benim için. İki günde bir duş alayım ya da pijama günü olsun falan olmaz. O yüzden o kriterlere uyan bir adam seçtim. Bunlar ufak şeyler gibi görünüyor size ama bence soğumaya bile sebep. Umarım size de pijama seven adam denk gelir. Aksi ciddi sorun yaratabilir çünkü.

Bu arada pamuklu forma yok. Forma zaten evde giymek için uygun kumaştan üretilmemiş bir ürün. Üstelik kokar üstünde bütün gün durunca.

katıldım

yani üstümde şuan bir uzun kollu bady var

ben bunu eskiden dışarıda giyerdim sonra yıprandı gibi geldi, şimdi evde giyiyorum

erkekler biraz daha zor, dışarıda gömlek giyen eskiyeni evde giyemez ama tişört sweet vs giyilir

bu nedenle dışarıda giyilip de evde devam edilecek kıyafetler de şifon gömlek giyilmez de penye olan giyilir

tamam çamaşır sulu kıyafet giyilince hoş olmaz da omzu bol vs diye de karşıdaki kişi hem de 10 yıllık kıyafeti için huzursuz edilmez

pijama konusuna gelince evet ben de sevmem evde pijamalı olmayı hatta kapı çaldığında açabilecek kıyafette olmaktır benim ölçüm

aslinda soyle,
cocuklar benim cok cabuk eskitiyor, bir aylik pantolon yirtilabiliyor mesela, atmaya kiyamam ki onu,
yama dikerim, ki ozenerek dikerim, okula falan da gider o sekilde.
bollasan urunlerim olmustu zamaninda, onu da terzide duzelttirmistim, yine disarida giyilecek kadar iyi durumdaydi.

ben de pijamali durmam, esim oyle dursa illa ki modumu dusurur.

Benimkinin de bir tane yeşil pijaması var 10 yıllık. Onu üstünden çıkarmaz. Zorla çıkarttırıp yıkarım. Yıkayınca da hemen kurutur geri giyer. Bir kere çöpe attım şakası yaptım nerdeyse ilişkimiz bitiyordu 🤷‍♀️ ay napiym banane ne giyerse giysin. Ben de libido falan kalmıyor o pijamayı görünce

Eğer birinin tarzını pek sevmediysem, ona hediye olarak kendi zevkime uygun kıyafetler alırım ve ona ne kadar yakıştığına ikna ederim. Yavaş yavaş.
Sıfır sıkıntı :)))

Dizilerde olduğu gibi takım elbise giysin, kravat taksın.
Benim babam öyleydi mesela. Evde kumaş pantolon gömlekle otururdu, eşofman ya da kot pantolon giydiğini görmedim adamın. Hastanede hasta yatağında sabah kalkar traş olur pantolon gömlek giyerdi. Hastasın pijamayla yat dediğimiz de koca koca doktorlar profesörler geliyor her gün, pijamayla durulmaz derdi. Dizi jönü değil 40 yıllık memurdu sadece. Bir konuda daha yazdım, bu işin doğrusu yanlışı, oluru olmazı yok. Nasıl alışkanlık geliştirdiyseniz, nasıl büyütüldüyseniz öyle devam ediyor. Ama evlilik içinde karşıdaki insanın istek ve beğenilerine de uyum sağlamak gerekiyor.

Yaa biz de inanilmaz pacoz giyinirdik doğumdan önce, eski kıyafetler solmuş klorak olmuş fln derkeeeeen bebek geldi, bebek geleceği için malum lohusa pijaması geceliği derken eşim de pijama takımları almıştı kendine bikac parca. Bizde doğumdan sonra bir aydınlanma oldu, şimdi ben lohusalık çeyizlik geceliklerimi o da şık pijamalarını giyiyor adnan ziyagil mübarek, insan kendini çok iyi hissediyor ama 😍 bakalım böyle devam eder mi zaman gösterecek 😂

İyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
eşiniz ne iş yapıyor?

İyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
Haksizsin

ben maalesef bu konuda kocanız gibiyim. partnerim evdeki giysime karışırsa da sevgilisini sorgulardım üzülürdüm. partnerim evde rahat olduğu giysileri giysin isterim aynı şekilde çünkü gözümdeki çekiciliğine giysileri engel olmuyor. dışarı çıkarken müdahale edilebilir. ımmm isterseniz direkt eski tişörtleri atın yer bezi falan yapın giyemesin ya da ortadan yok edin kaybettiğini sansın. çok zekiyim bugün allahıım :D

N'olur eşiniz için bir alışveriş yapın ve evde onları giysin valla ben bile kadın gözüyle anlamadım adamın ne giyeceğini 😅

Aman allahım neler okudum ben ya liseden kalma eşofman mi :silah:.Dışarıda ne kadar kıyafetime özen gösteriuorsam evde de aynı şekilde özen gösteririm.kaldi ki pijamayla bile evde dolaşmam akşama kadar.uyumlu ve rahat giyinirim genellikle tayt ve t shirt .eşime de aynı şekilde uyarırım en azından dizleri çıkmış ve çamaşır suyu lekeleri olan kıyafetleri giymeyiverin yahu.insanin modu düşer.

Benim bir sevgilim annesinin geyikli taytini giyerdi:21:
Valla benim icin problem değil açıkçası ne giyindigi, donla bile gezebilir. Kendi evi neticede . Ben de sabahlıkla gezmiyorum neticede evde,eski tsortlerimi giyiniyorum.
Ama göz zevkinizi bozuyorsa kalitlei bir takım alın hediye edin. Onu giysin akşamları
Kayınvalidemin diz altı donunu kocamda hayal ettim 🤣🤣🤣

Benimki de hep şortla sadece adam sıcağı sevmiyo usumuyo da acayip tüy döküyor 😂😂😂😂

Esimin bir ayakkabısı vardı. Allahim nefret ediyor kurtulamiyordum bir türlü. Biraz giyinince eski gibi duran çirkin birseydi . Attım kurtuldum haberi yok hala . Bakıp bulamadı sormadı muhtemelen . Kışın pek kullanmıyor. Ee sorarsa da bilmiyorum aldığını yerine mi koyuyorsun? Bi ayakkabını bile bulamıyorsun nerden bileyim diyeceğim. Kavga çıkarıp siyrilacağim :KK51:

Bir tane de pijamasi var yakası okadar büyümüştükii ama rahat diye vazgecemiyordu. Pijama takimi aldım yüzüne bakmıyor artik.

Ben eşimde şunu farkettim çocuklara bana herseyi alalım giyinelim istiyor ama kendine gelince parayı harcayamiyor. Oysaki en çok onun hakkı.
Bunu anladığımdan beri eşime ben alıp zorluyorum.

o çirkin ayakkabisindan asla vazgecirememiştim.ona gerçekten tutkundu.

Ama kizkardaşşş o ayakkabilar Nalet ,ben sigara içmem fakat o ayakkabıyı görünce sigara tellemek istiyordum öyle dertliydim.

Back
X