- 18 Ekim 2014
- 7.833
- 36.098
- 748
- Konu Sahibi ayyuzlum01
Artık çoğu marka sweatleri falan eskitme tarzda yapiyor bence hos ve cool duruyorlar adam kendi yapmis birak giysin frak giyecek değil ya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müzeye koyun artık siz onuElendin rekoru geri alıyorum.Profile yaşını büyük yazmışsın. 6.sınıf deyince ben çok daha eski sandım. Bizde 2005den sweat var.
![]()
![]()
Ben uzlaşmaya giderdim.
33 yıldır bir düzenim var bu öyle bir anda silip atılmaz.
Özenli sıfatını nasıl şemalandırdığını konuşurdum. Çünkü çok şık pijama grupları da var. Belki ikna olurdu. Ama diyelim olmadi bazen benim istediğim gibi olurdu bazen onun istediği gibi.
Ama tamamen eşimin istediği şekilde evde duramazdım. Hem benim değerlerim kabul görürdü hem onunkiler. Belki bazı günler pijama günü yapıp full pijamalı takılırdık. Yani ben tek tarafın dediğinin hep kabul görüp diğer tarafın hep göz ardı edilmesini doğru bulmuyorum.
Tabi bunlar pijama için. Konu sahibi bence haklı değil. Eşi forma giyiyormuş. Ne var ki bunda? O zaman eşi de konu sahibi tayt giydiğinde karışsın. Bana garip geldi isteği. Bir temele oturtamadım.
katıldım
yani üstümde şuan bir uzun kollu bady var
ben bunu eskiden dışarıda giyerdim sonra yıprandı gibi geldi, şimdi evde giyiyorum
erkekler biraz daha zor, dışarıda gömlek giyen eskiyeni evde giyemez ama tişört sweet vs giyilir
bu nedenle dışarıda giyilip de evde devam edilecek kıyafetler de şifon gömlek giyilmez de penye olan giyilir
tamam çamaşır sulu kıyafet giyilince hoş olmaz da omzu bol vs diye de karşıdaki kişi hem de 10 yıllık kıyafeti için huzursuz edilmez
pijama konusuna gelince evet ben de sevmem evde pijamalı olmayı hatta kapı çaldığında açabilecek kıyafette olmaktır benim ölçüm
Lise forması güldürdünüz, sağolun.Evde de dışarıda da en önemlisi rahat ve temiz olmak bence. Hijyen sorunu olmadığı sürece isterse lise formasını giysin evde ne zararı var?
Benim babam öyleydi mesela. Evde kumaş pantolon gömlekle otururdu, eşofman ya da kot pantolon giydiğini görmedim adamın. Hastanede hasta yatağında sabah kalkar traş olur pantolon gömlek giyerdi. Hastasın pijamayla yat dediğimiz de koca koca doktorlar profesörler geliyor her gün, pijamayla durulmaz derdi. Dizi jönü değil 40 yıllık memurdu sadece. Bir konuda daha yazdım, bu işin doğrusu yanlışı, oluru olmazı yok. Nasıl alışkanlık geliştirdiyseniz, nasıl büyütüldüyseniz öyle devam ediyor. Ama evlilik içinde karşıdaki insanın istek ve beğenilerine de uyum sağlamak gerekiyor.Dizilerde olduğu gibi takım elbise giysin, kravat taksın.
eşiniz ne iş yapıyor?İyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
Haksizsinİyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
N'olur eşiniz için bir alışveriş yapın ve evde onları giysin valla ben bile kadın gözüyle anlamadım adamın ne giyeceğiniİyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Kayınvalidemin diz altı donunu kocamda hayal ettimBenim bir sevgilim annesinin geyikli taytini giyerdi
Valla benim icin problem değil açıkçası ne giyindigi, donla bile gezebilir. Kendi evi neticede . Ben de sabahlıkla gezmiyorum neticede evde,eski tsortlerimi giyiniyorum.
Ama göz zevkinizi bozuyorsa kalitlei bir takım alın hediye edin. Onu giysin akşamları
Benimki de hep şortla sadece adam sıcağı sevmiyo usumuyo da acayip tüy döküyorİyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.