• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev kiyafeti sorunu

ay adamı rahat bırakın istediğini giysin. size ne üstünden başından evin içinde ? salın azıcık adamı mutlu o oyle demekki o sweat ile bırlıkte.

edit: kım hortlattı konuyu kadın yok olmuş sitede bile yok😂

Ben hoşuma gitmeyen kıyafetleri bir şekilde ortadan kaldırıyorum ama genelde dışarıda giyinenler oluyor evde giydiklerine hiç takılmadım bende rahat giyinmeyi severim çünkü.Ayrıca evde gitmek için alınan 50 tane eşofman,pijama takımını gereksiz buluyorum

A2813FB7-99AA-4999-82C0-9D85052AD639.webp

Benim eşim de evde 15 sene önce askerden verdikleri yeşil atletlerini giyiyor 😸

İyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
Haksız ya da haklı olma takıntısı?
Sen bana dar giyme dedindi de ben çıkardım şimdi sıra sende hesaplaşması.
E birer kere ödetmişsiniz formayı istemeseydin o zaman. 😂
Şunları bir erkek kadına yapınca öyle böyle diye yerden yere vuruyoruz, kusura bakma.

Zorla güzellik elde edersiniz belki ama insan evinde de rahat etmezse ettiği yere kaçar.

Bana değer versin, benim tarafımdan beğenilmeye uğraşsın hırsı sizinki. Belk bu onla belki de sizle ilgili bir sorun bu.
Her gün hazırlanıp giyinip bekliyorsanı karşılık alamadınız diye takınıyorsunuzdur.
Belki siz bütün gün evdesinizdir, adam akşam eve gelip rahat giyinmeyi hayal ediyordur.

Benim de mesela öyle bir sweatim var, 12 çekmece ev eşofman/pijamam olmasına rağmen elim ona gidiyor sıklıkla.
Biraz siyahtan griye dönük artık, kol uçları deformeli falan. Yıkayıp giyiyorum çok eve gelmişim hissi veriyor.
Nolacak yani?

Ben de cicek desenli bir pijamasi var onu sevmiyorum. Yani paspal giyinmesi rahat giyinmesi tamam tabi ki de oyle olacak ama tarzim olmayan bir sey giyince uyuz oluyorum. Bir de bir tshirtu var sanirsin bir hafta ayni tshirtle. Banyo yapiyor ama ev kiyafetlerini duzenli yikamiyor. Kisacasi cogu kadinin yasadigi bir problemi yazmissiniz haha.

Ne komik konu bu.. bi beyaz tshirt esofman giymek niye bu kadar zor😐

Benim evde genelde giydigim sey beyaz tshirt altina esofman. Sanirim bi 30-40 beyaz dar tshirtlerden var ama beyaz, kesinlikle baska renk sevmem. Ayri programda yikarim filan. Arada salca oluyor cikmiyor ama yapacak birsey yok, onlar temizlik bezi oluyor. Her sabah yenisini giyerim meburen, en sevmedigim sey ise kizartma kokusudur. Kizartmadan sonra dus alirim😐

Valla benim koca her gün atletle oturuyor ben napayım 😄😄😄
bizim evde beyaz atlet yasak 🤣 en gıcık olduğum şeydir. Evlenmeden önce uyanmıştım. Renkli kolsuz üstler aldım çeşit çeşit, çevirip çevirip giyiyor. Herkes durumdan memnun 😁 evde nasıl görmek istiyorsan alıp koyacaksın gardrobuna, onları giyecek. Şahsen takım forması da giyse sorun olmazdı. Her şey atletten iyidir. ben de olabildiği kadar dikkat ederim giydiğime. Ev kıyafeti de güzel olabilir pekala.

Bence evde de olsan rahat ve özenli güzel olmalı. Evde rahat olucam diye özensiz solmuş eprimiş kıyafet iyi mi gerçekten?
Ben de evde dikkat ederim eşofmanın üzerine uyumlu tşört veya kazak seçerim. Eşimin de öyle olmasını isterim.

Ben de evde eski bol yumuşak rahat seyleri giymeyi seviyorum.En son polar yumusacik bir sabahlik aldim çok kasılıyorum icinde huzursuzum 300 lira verdim diye sanirim 😂
Sabahlık giyiyor musınuz gerçekten. Ben alışamadım bir türlü, kapı arkasındaki askıda tozlanmaktan eskiyorlar

Evde nasıl rahat ediyorsa öyle giysin

Çok dert etmeyin bence

Karışmayın da

Back
X