- Konu Sahibi ayyuzlum01
Ablam adamın üzerindeki kıyafeti beğenmiyorsan çıkarsın, hiç giymesin :) hiçbir şey giymesin yani belki hayatınıza renk gelir, evliliğiniz ateşlenir fena mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haksız ya da haklı olma takıntısı?İyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
bizim evde beyaz atlet yasakValla benim koca her gün atletle oturuyor ben napayım![]()
Sabahlık giyiyor musınuz gerçekten. Ben alışamadım bir türlü, kapı arkasındaki askıda tozlanmaktan eskiyorlarBen de evde eski bol yumuşak rahat seyleri giymeyi seviyorum.En son polar yumusacik bir sabahlik aldim çok kasılıyorum icinde huzursuzum 300 lira verdim diye sanirim![]()
Kısa kollu tişörtle dolanirim evde bazen üşür gibi olunca giyiniyorumSabahlık giyiyor musınuz gerçekten. Ben alışamadım bir türlü, kapı arkasındaki askıda tozlanmaktan eskiyorlar
Hatayı burada yapıyorum demek ki, benim onun için ayrıca hırkalarım varKısa kollu tişörtle dolanirim evde bazen üşür gibi olunca giyiniyorum