• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev kiyafeti sorunu

İyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
Ya sanane sanane insan evinde rahat olmak istiyor sidikli donla mı çıktı karşına niye bu kadar dert ettin kendine ya. Sen yap bakımını giyin güzel güzel hayatınıza dahil ettiğiniz insanların dahil ettiğiniz gibi kalmasına dayanamıyorsunuz. Onu öyle sevmişsin ama öyle beğenmiyorsun şöyle olsa daha iyi böyle olsa daha iyi diyorsun. O zaman ondan geriye ne kalacak adam seviyorum diyor seviyorum. Bırak mutlu hissettiği gibi kalsın

Eğer, eşin senin bir defa dışarıya çıkarken giydiğin kıyafeti değiştirmeni söyledi diye bunu takıntı yapıp, ben de onun kıyafetlerine karışırım demiyorsan, gerçekten bu mu derdin? İnsanların, şu dertlendikleri şeyleri okuyunca, Allah başka dert vermesin tabii ki ama, bu insanların başka dertleri yok mu acaba diye ciddi ciddi düşünmüyor değilim.

Ya sanane sanane insan evinde rahat olmak istiyor sidikli donla mı çıktı karşına niye bu kadar dert ettin kendine ya. Sen yap bakımını giyin güzel güzel hayatınıza dahil ettiğiniz insanların dahil ettiğiniz gibi kalmasına dayanamıyorsunuz. Onu öyle sevmişsin ama öyle beğenmiyorsun şöyle olsa daha iyi böyle olsa daha iyi diyorsun. O zaman ondan geriye ne kalacak adam seviyorum diyor seviyorum. Bırak mutlu hissettiği gibi kalsın
ne bu sinir? bence biraz saygili olun.

bizim evde beyaz atlet yasak 🤣 en gıcık olduğum şeydir. Evlenmeden önce uyanmıştım. Renkli kolsuz üstler aldım çeşit çeşit, çevirip çevirip giyiyor. Herkes durumdan memnun 😁 evde nasıl görmek istiyorsan alıp koyacaksın gardrobuna, onları giyecek. Şahsen takım forması da giyse sorun olmazdı. Her şey atletten iyidir. ben de olabildiği kadar dikkat ederim giydiğime. Ev kıyafeti de güzel olabilir pekala.
Belki beyaz olsa bende tepki gosterirdim 😄 Ama siyah genelde birde termal iclikler oluyor uzun kollu onları çok giyiyor, tişört giyer arada da 😄 ses etmem ya ne giyerse giysin napayım 😄

Bence konu sahibi haklı, yapılan yorumlara çok şaşırdım. Kadın zaten kocam evde smokin ile dolaşsın dememiş daha düzgün ev kıyafetleri seçebilir demek istemiş. Tamam insan evde rahat olmak isteyebilir ama daha düzgün eşofman takımları seçilerek de rahat olunabilir bana kalırsa.

Ayrıca bu forumda kadınların ev içinde de kendine dikkat etmesi gerektiğini söyleyen, bolca leoparlı tayt içeren, yorumlar okudum ama konu beyefendilere gelince nedense çoğunluk aksi yönde yorum yapmış.

Bence konu sahibi haklı, yapılan yorumlara çok şaşırdım. Kadın zaten kocam evde smokin ile dolaşsın dememiş daha düzgün ev kıyafetleri seçebilir demek istemiş. Tamam insan evde rahat olmak isteyebilir ama daha düzgün eşofman takımları seçilerek de rahat olunabilir bana kalırsa.

Ayrıca bu forumda kadınların ev içinde de kendine dikkat etmesi gerektiğini söyleyen, bolca leoparlı tayt içeren, yorumlar okudum ama konu beyefendilere gelince nedense çoğunluk aksi yönde yorum yapmış.
kadinlardaki kistasa bakar misin sidikli (🤮) degilse, kokmuyorsa tamam diyorlar hajashjahaja bu kadar dusuk standardi hayatimda ilk kez burada okuyorum ya.

Rahat giymek, eski, uyumsuz, göze hoş gelmeyecek şekilde midir anlamadım.
Konu eski ama yorumlar enteresan geldi bana. Eşi haklı bulup konu sahibine hakaret edecek noktaya gelenler, evlerinde ne giyiyor hayal etmek istemedim. 🙄
Eşler birbirine hoş gözükmeli bence, kadın erkek farketmez. Burada konu eşim evde giydiğim kıyafetleri özensiz buluyor doyr açılsa, eşine ne denmemezdi muhtemelen. Erkek olunca sidikli olmaması yeterli. 😱

Back
X