- 11 Eylül 2021
- 799
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi ayyuzlum01
Ya sanane sanane insan evinde rahat olmak istiyor sidikli donla mı çıktı karşına niye bu kadar dert ettin kendine ya. Sen yap bakımını giyin güzel güzel hayatınıza dahil ettiğiniz insanların dahil ettiğiniz gibi kalmasına dayanamıyorsunuz. Onu öyle sevmişsin ama öyle beğenmiyorsun şöyle olsa daha iyi böyle olsa daha iyi diyorsun. O zaman ondan geriye ne kalacak adam seviyorum diyor seviyorum. Bırak mutlu hissettiği gibi kalsınİyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?