ev konusu

ev eşyaları

• Ankete Katılan
    50
eşinin ailesinin köyüne götürün şimdiden şahsen benm yurt dışına gitme imkanım olsa dönmeyi düşünmeden giderim

Ben satmak istedim ama özellikle spotçular çok düşük fiyat verdiler, satmaya kıyamadım açıkçası.

Bazı yeni eşyalarımı internet üzerinden ditek kendim sattım, öyle de baya uğraşıyorsunuz.

Ayrı ev tutup eşyaları koyma fikri iyi bence, özellikle tr ye uzun süre gelip kalma durumunuz varsa. Bu sene çocuklarla geldik, orada burada kaldık, hani ailelerin evlerinde elbette ama çok zor oluyor. Keşke dedik 1+1 evimiz olaydı da orada kalaydık geldiğimizde.

Alys

damdan düşen gel yardımına ihtiyaç var

Evet canım, aynı karar aşamasından geçtim, ama tam o ara eşyalar bana batar olmuştu, hani minimal yaşama geçme açısından, deli gibi de eşyam vardı, eşyalardan kurtulma fikri daha cazip geldi.

Şu an hangi eve gitsem bir eşyamı buluyorum, kardeşlerimde annemde falan, ahaha tablolarım süs eşyalarım, bir garip oluyorum açıkçası:)

Bazen kardeşlerim dalga geçiyor, işte şu gereksiz eşya be içindi falan diye :)))
Şimdi de gereklileri bile almıyorum, sonumuz hayırlı olsun.

Kolay bir karar gibi görünüyor ama değil aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…