Daha da onemlisi konu sahibi bunu bahçe sanıp korkuyor.Eşiniz bunu bahçe mi sanıyor?
Cidden rutubet oluyor mu? Benim bahçe diyince korkum rutubet. Bide fotoğrafta gördüğünüz gibi duvarı yüksek bu evin. Isınamadım ben.Siz haklisiiniz bencebocek orumcek hic eksik olmuyor bir ev bulup cikmak istiyorum bahceli ev rezalet
gerci bu bahcede degil
birde ustune rutubet ekleniyor kiraci olmak neysede ev sahibi olmak zulum
Daha da onemlisi konu sahibi bunu bahçe sanıp korkuyor.
Böyle bir ev alabiliyorsaniz ne güzel!!! Ülke ekonomisinde hayal de
Ev güzel değil ki? Soğuk, beton beton, hapishane gibi bi yer. Bi de pahalıdır kesin. Şunu alacağıma apartman dairesi alırım en azından balkona çıkınca ferah ferah etrafa bakarım.Daha da onemlisi konu sahibi bunu bahçe sanıp korkuyor.
Böyle bir ev alabiliyorsaniz ne güzel!!! Ülke ekonomisinde hayal de
Çok pahalı değil burada ki evlere göre, apartman dairesi zaten burasıEv güzel değil ki? Soğuk, beton beton, hapishane gibi bi yer. Bi de pahalıdır kesin. Şunu alacağıma apartman dairesi alırım en azından balkona çıkınca ferah ferah etrafa bakarım.
Ürdün de yaşıyoruz biz.Nerde bu ev özel olmazsa?
Neresi ki orası? Cidden çok çirkin ama yav.Çok pahalı değil burada ki evlere göre, apartman dairesi zaten burası
Cidden mi? Bende teras severim böyle sevmem ama bu alt katı eşim çok istiyor baya büyük ve çocuklar oynar diye. Evin içi çok güzel sıkıntı yok sıkıntı sadece ruhum daralır mı buradaNeresi ki orası? Cidden çok çirkin ama yav.
Ben yazın bahçede yasarım eker dikerim bazen bazı konulara yazmıştımKızlar sonun da ev alıcaz, bir yer bulduk. Ama ev almadan daha kavgalarımız bitmiyor. Ben böcekten (karıncadan bile) korkan bi insanım. Huylanırım hemen görürsem. Eşimde bahçe olmayan evi asla almam diyor. Beğendiği evin bahçesi de bu. Sizce duvarları çok yüksek değil mi? Çok mu aşağıda acaba? Rutubet felan olur mu korkuyorum. Bu işlerden anlayan kişiler yorum yaparsa çok sevinirim.
Benim fotoğrafa bakarken daraldı ruhumCidden mi? Bende teras severim böyle sevmem ama bu alt katı eşim çok istiyor baya büyük ve çocuklar oynar diye. Evin içi çok güzel sıkıntı yok sıkıntı sadece ruhum daralır mı burada
Yok bizim ki böyle değil. Burası kocaman bir alan, bizim normal apartman dairesi alt katı sana ait bir alan yapmışlar.Ben yazın bahçede tasarım eker dikerim bazen bazı konulara yazarım
Siz bahçe nedir bilmiyorsunuz bence
Dediğim gibi bu bahçe değil
Bir kaç taze sıcak resim çekmeyip atayım
Eki Görüntüle 3109706 Eki Görüntüle 3109709
Bu sadece bir kısmı ağaçların arkasında sebzeler ekili
Bahçe olunca böcek börtü oluyor
Ama ben yok ben biraz yapılan inşaat malzemesiyle ilgili bide şehirle ilgili bir durum
Denize yakın yada uzak vb..
Bahçe böyle olur
Çıkıp çay kahve icikicek oturma alanı okucak gün çiçek olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?