Ev konusu:(

Açık yazayım, sen çok şımarık bir tipe benziyorsun. Geçenki konunu okudum yorum yazacaktım yarıda kaldı silindi.. Tahmin ettiğim gibi baban haklı, sen de olayları çarpıtarak anlatıyorsun bize... Baban ne derse desin haklı, güven ona. Cephe alma bu tarz durumlardan dolayı, ne onu ne kocanı ayrı tutma. Adamın söylediklerinden cımbızla bir çok şey çekilip alınır, senin buraya yazdığın haliyle bile bir kelimesi bir çok şey anlatıyor.

Sastim kaldim duruma
Uzuldugunuz konu babanizin evi size vermemesi, sonra veririm demesi ve siz kiradaki evi benimsememeniz mi ?
Bizler napalim ? Belki 10 yil kirada oturacagiz ?
Siz daha 9 ay kirada oturmayi kaldiramamissiniz.. Omur boyu kirada oturanlar napsin ?
Elalem muteahitin kizi kirada oturuyor diye laf soyluyorlar demissin de elalem icin mi yasiyoruz biz ?

Biraz simarik, zengin kiz cocuklarina benzettim sizi...
Babaniz madem.iyi niyetli, size karsi sefkatli davraniyor. Vardir bir bildigi deyip bekleyeceksiniz.. Bunda bu kadar uzulup dert edilecek birsey goremedim ben..
Keske benim babamin durumu da iyi olsa, hic maddi sikinti cekmese de bana ev mev vermese.. Yeterki onlar iyi mutlu olsun Allah saglik verdigi surece oderim kirami.. Baba evinde bende hic.kiraci olmadim zorlanacagim belkide ama ilk evlendiginde herkesin bir anda malesef evi.olmuyor ayrica istediniz ev de yuksek meblagli evler...Babaniz dugun masraflarinizi da karsilamis daha ne yapsin adam ?

Son düzenleyen: Moderatör:

senin durum daha ciddiymiş kuzum bilemedim, bilmiyorum öyle yap o zaman, ama ilişkiniz iyice oturmadan ev almanız da normal değil en zenginlerin bile çocukları kirada oturuyor sebebiyse eşinin de kendini göstermesi yani eşin bile istemez sizin hazır evi. nasılsa eviniz olucak kiranız da ödeniyor güç gösterisine gerek yok

Babamın durumu iyi, ev ve yazlığımız var. Sağolsun.
Senin baban için, Hem Benim olan senin diyor, hem de borca girmeyin filan... Babanın ilginç bir düşünce tarzı varmış.

Bence bu kadar açıklama yapmak zorunda değilsin burda ki insanlara. Tabi ki babanın imkanı varken, evliliğine de güveniyorsun ev sahibi olmak en doğal hakkın..Sonuçta baban kimee bırakacak ben öldükten sonra mal bırakılmasından ziyade evlatlara sağken destek yapılmasını daha mantıklı buluyorum. Tabi kendilerini zora sokmadan..

Baban haklı. O zaman da hak vermiştim şimdi de hak veriyorum. 9 aylık evlisin ve baban eşine daha güvenmiyor. 9 aylık koca zaten nasıl babandan ev istiyor onu anlayamıyorum. Eve para vereceksiniz tabii ama yine de o istediğin özelliklerde ki eve paranız yetmiyor. Kocanı baban ev sahibi yapmak istemiyor.

Önce sen tedavinin ol. Bu arada esin ile gez toz evliliğin tadını çıkar. Sonra hamile kal. Çocuğu yap kredi çek baban da sözünü tutsun.

Benim de durumum senin ki ile aynı benim babam da çok lüks bi daire verdi saolsun ama eşimin ailesi 1 gr altın bile takmadı bence baban eşinin durumu olmamasından kaynaklı yapmıyor yoksa yapardı eşinin mesleği ne

Bu mesajini baska bir konuda gordum. Neden buradaki kendi konuna da yazmadin? Babanin derdi bu olmasin sakin?

Ki ben ben ben dedigin kisimda diger konuda konu sahibinin takilarinin altinlarinin uzerine yatilmis. Var mi benim gibi olan diye sormus.

Bu mesajini baska bir konuda gordum. Neden buradaki kendi konuna da yazmadin? Babanin derdi bu olmasin sakin?

Ki ben ben ben dedigin kisimda diger konuda konu sahibinin takilarinin altinlarinin uzerine yatilmis. Var mi benim gibi olan diye sormus.
konumun dısına cıkmamak icin yazmadım. zaten mesajlara cevap olarak yazdıklarımda var. 2 konumda da bundan bahsetmiştim

konumun dısına cıkmamak icin yazmadım. zaten mesajlara cevap olarak yazdıklarımda var. 2 konumda da bundan bahsetmiştim
Bu konuda bunlar yazmiyor sadece kv ye destek veriyoruz demissin. Neyse ben sadece daha objektif yorum yapilsin adina bu alintiyi yaptim. Demekki babani dusunduren daha farkli seyler varmis.

Bu konuda bunlar yazmiyor sadece kv ye destek veriyoruz demissin. Neyse ben sadece daha objektif yorum yapilsin adina bu alintiyi yaptim. Demekki babani dusunduren daha farkli seyler varmis.
tamamda ben bu konuda bir şey demedim zaten. benim eşimin ailesi güllük gülistanlık demedim cogu konumda da vardır.iyi insanlardır ama faydalarını görmedim.neyin araştırması bu..

Bence o evi almalısın. Lafla peynir gemisi yürümez. Bugün veririm der, 5 yıl sonra ne parası der. Hem şimdi almayacaksınız da çoluk çocuk olunca mı alcaksınız.

Babanın önerisi hiç mantıklı değil.

bence babanız şimdi size o evi verecek ama evliliğinizde bir sorun yaşayıp boşandığınızda ev eşinizle size yarı yarıya paylaştırılacak...Belki de babanız bunu düşünüyordur hayattta ne olacağı belli olmaz.Evliliğinizin oturmasını çocuk sahibi olmanızı bu yüzden istiyor gibi geldi bana...

Ben babanızı haklı bulmadım. Madem sizi o kadar düşünüyor,,borca girin istemiyor evlerden birini verebilir. Kaça mal edip kaça satıyorlar az çok biliyoruz sonuçta, hibe edilse ne kadar kaybeder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…