- 6 Nisan 2013
- 183
- 114
- 103
- Konu Sahibi karamelizeee
-
bilemiyorum ki canım gittigim doktorum bana tedaviye hemen baslamamız gerekiyor yasın gencken her gecen 1 yıl senin icin eksi yazıyor yumurtalıkların hic calısmıyor hic olgunlasma olmadıgını söyledi.. Yatacaksın ilac ve asılama sürecinde sadece ihtiyaclarını gidermek icin kalkacaksın dedi. belki tutunma sürecinde olablir. henuz dusunmedigim icin baslamadım tedaviye
5 kurus fayda gormedik kimseden 150 bin felan masaallah o babaya sizi sahipleniyor kolluyor
inşaat mühendisi, memurBenim de durumum senin ki ile aynı benim babam da çok lüks bi daire verdi saolsun ama eşimin ailesi 1 gr altın bile takmadı bence baban eşinin durumu olmamasından kaynaklı yapmıyor yoksa yapardı eşinin mesleği ne
BEN BEN BEEEEEENNNN... Eşim hala vefat eden babasının bilmem kacıncı borcunu ödüyor, annesinin emekli maası yok biz destek veriyoruz..Eşim cocuklugundan beri calısıp bakmıs,yaranamamıs fazlasını istemişler..Herşeyimi eşim ve babam yaptı sagolsun..Eşim kendisi yapmasına ragmen onun ailesi cekemedi..
konumun dısına cıkmamak icin yazmadım. zaten mesajlara cevap olarak yazdıklarımda var. 2 konumda da bundan bahsetmiştimBu mesajini baska bir konuda gordum. Neden buradaki kendi konuna da yazmadin? Babanin derdi bu olmasin sakin?
Ki ben ben ben dedigin kisimda diger konuda konu sahibinin takilarinin altinlarinin uzerine yatilmis. Var mi benim gibi olan diye sormus.
Bu konuda bunlar yazmiyor sadece kv ye destek veriyoruz demissin. Neyse ben sadece daha objektif yorum yapilsin adina bu alintiyi yaptim. Demekki babani dusunduren daha farkli seyler varmis.konumun dısına cıkmamak icin yazmadım. zaten mesajlara cevap olarak yazdıklarımda var. 2 konumda da bundan bahsetmiştim
tamamda ben bu konuda bir şey demedim zaten. benim eşimin ailesi güllük gülistanlık demedim cogu konumda da vardır.iyi insanlardır ama faydalarını görmedim.neyin araştırması bu..Bu konuda bunlar yazmiyor sadece kv ye destek veriyoruz demissin. Neyse ben sadece daha objektif yorum yapilsin adina bu alintiyi yaptim. Demekki babani dusunduren daha farkli seyler varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?