Hayır kalamaz. Babam var. Kardeşim de üniversite okuyor.Annen sizin evde kalırmı
Kalamaz canım babam ve kardeşim var15 dakika çok uzun bir mesafe değil. Anneniz size gelmez mi?
Kalamaz canım babam ve kardeşim var
Biz sabah 7de evden çıkıyoruz eşimle. O saatle gel, akşam 5te git diyemem açıkçası.Kalsın demedim ki, sabah gelsin siz dönünce gitsin.
O kadar uzak değilmiş ya bence taşınmaya gerek yok.Herkese merhaba. 1 ay sonra 1 yaşına girecek bir kızım var. Şuan ücretsiz izindeyim. Ama artık yaz sonuna doğru başlamayı düşünüyorum. Kızıma annem bakacak. Şuan oturdugumuz ev annemgile arabayla 15 dk kadar uzaklıkta. Anneme yakın bir yere taşınmayı düşünüyordum aslında ama o mahallede bir kaç ev gezme fırsatım oldu bugün. Semt şehrin en lüks semtlerinden biri. Haliyle kiralar çok pahalı ve evler çok eski,çokta büyük. Gezdiğim evlerden biri biraz aklıma yattı gibi ama onunda tuvaleti banyosu çok kötü. Tadilat yaptırmadan taşınamam oraya. Bizim şuan oturdugumuz evde merkeze çok yakın ve sıfır daire. Kira nispeten ucuz. Mahallemizide çok seviyorum açıkçası. Marketler, pazar, manav hepsi ayagımın altında. Anneme yakın otursam annem bizim evde de bakardı kızıma. Şimdi sabahın köründe onu yatagından kaldırıp yola düşecek olmak çok canımı sıkıyor. Ama mantıklı olanda taşınmak gibi geliyor. Bir yandan da şimdiki evle o evi kıyaslıyorum.. Uçurum var arada. Annemin bu tarafa taşınma ihtimali yok bu arada. Ne yapmalıyım sizce?
Ev tasiyacaksiniz, hem kira fazla hem tadilat yapılacak taşınmak mantıksız bnce.. arabadan inip annenizin evine birakacaksiniz usuyecek kadar dışarda kalmayacakki çocuğunuzAracımız var ama üşür, hasta olur diye kıyamıyorum..
Bir yıl çalıştım sabah eşim sabah bıraktı bizim de aramız 20 dakika felan akşam aldı kızım alışmıştı benim annemin gelme şansı yoktu ama anneniz size gelebilse daha iyi olur tabii kiAracımız var ama üşür, hasta olur diye kıyamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?