Ev konusunda hangisi mantıklı?

Kış mevsiminde taksiyle size gelse sabahlari suz ödeseniz isden gelincede evine biraksaniz.Havalar isinincada cocugu getir gotur yaparsiniz.En 3.5 yasindada krese baslatirsiniz.

Boş yere sorun yapıyorsunuz gerçekten. Hiç canınızı sıkmayın. Bir gün anneniz gelir bir gün siz bırakırsınız gidip öyle öyle bir bakmışsınız kocaman olmuş bebik. Allah güzel ömürler versin. 15 dakika mesafe hiçbir şey emin olun.

Yazın tamamda kışın kadına yazık.
Bence uygun bir ev bulup taşının ,ilerde baktınız olmadı ,yapcak bişey yok okula başlayınca telrar taşınırsınız eski semte.

Annene yakın oturunca annen sizde bakacaksa, anlaşın bir taksiciyle her gün sabah annenizi alıp size getirsin. Yakın eve yürüyeceğine, uzak evde apartmanın önünden biner, sizin evde iner. Daha kolay olur.
Kira farkı, tadilat, taşınma masraflarıyla kıyaslayınca taksi parası hiç birşey tutmaz.
Yada siz yarım saat erken uyanıp gidip alıp gelirsiniz.

Bende benzeri bi durumdayım. Bir senedir her sabah oğlumu kayinvalideme bırakıp ise gidiyorum. Mesafede yaklaşık 15dk sürüyor. Ve çokda zor yada katlanılmaz Bi durum değil. Oğlum 3 yaşına geldikten sonrada evime 5 dk mesafedeki anaokuluna vermeyi planlıyorum. Yani geçici bi süre kayinvalideme bakacak. Evinden memnunsan bence taşındığına değmez. Sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama belki bir iki sene sonra evinize daha yakın bir anaokuluna verme imkanınız vardır sizinde.

Şuan oturdugumuz binanın altı anaokulu canım. 1 2 sene sonrasını düşündüğümde hiç taşınmamak en mantıklısı geliyor. Kızıma kıyamadıgımdan taşınayım diyordum ama en mantıklısı sabah bırakıp akşam almak sanırım. Birde arkadaşların dediği gibi kışın bir taksiciyle anlaşıp sabah annemin buraya gelmesini sağlayabilirim.

Arkadaşlar taksi fikri süpermiş. Herkese çok teşekkür ederim, rahatlattınız beni. En azından kışın bi taksiciyle anlaşıp annemin buraya gelmesini sağlayabilirim. Yazında eşim bırakıp alır. Çünkü ben ilçeye gidip geliyorum servisle. Akşamda onlar gelene kadar yemeği filan hazır etmiş olurum. Binamızın altında kreş var. 2 3 sene sonra oraya başlar zaten. Aklınıza hayranım, iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…