Eviniz ne olacak şimdi?Daha önceki açtıgım konudan tanıyanlar olur belki;
Başka bir eve kiraya çıktık ; çünkü huzur vermiyceklerdi ve ogünden sonra kimseyle tartışmadık kafamız rahat olsun diye daha uzağa kiraya geldik.
Bu süre zarfında kayınpederimle eşim telefonda konuştu öyle birşeyin olmayacağını herkesin ilk başta alınan eve razı olduğunu eltimin böyle yapmasındaki amacının aile apartmanındaki amca karısı yengeyle kavga etmesiymiş.
Ama bunun için bizim huzurumuzu bozma hakkına sahip değilmiş gerekirse evlerini satıp başka yere gidebilirlermiş.
Biz çok yıprandıgımız için kavga dinlemek için biraz herkesten ve herşeyden uzak kalmak istiyoruz
Ev kalıcak bir süre öyle taşınmakta birşey yokki yengemin eski evine girdik kiraya ztn abimde nakliye firmasında çalışıyorEviniz ne olacak şimdi?
Taşınmanız ışık hızında olmuş
En iyisini yapmışsınız kesinlikle mesafe koyun anlasınlar bundan sonra.Daha önceki açtıgım konudan tanıyanlar olur belki;
Başka bir eve kiraya çıktık ; çünkü huzur vermiyceklerdi ve ogünden sonra kimseyle tartışmadık kafamız rahat olsun diye daha uzağa kiraya geldik.
Bu süre zarfında kayınpederimle eşim telefonda konuştu öyle birşeyin olmayacağını herkesin ilk başta alınan eve razı olduğunu eltimin böyle yapmasındaki amacının aile apartmanındaki amca karısı yengeyle kavga etmesiymiş.
Ama bunun için bizim huzurumuzu bozma hakkına sahip değilmiş gerekirse evlerini satıp başka yere gidebilirlermiş.
Biz çok yıprandıgımız için kavga dinlemek için biraz herkesten ve herşeyden uzak kalmak istiyoruz
Yazdgm gibi yengemin eski eviBen kaç zamandır ev bulamıyorum siz bu kadar kısa sürede nasıl ev buldunuz da taşındınız valla helal :)
İnsanların sağlık problemleriyle dalga geçmenizin nedenini hiç anlamadım doğrusu o konuyla bu konuda aynı değil bu konuyu neden karıştırdığını gıda anlamış değilim ne kadar komik demi insanların derdiyle dalga geçmekBen sizin sağlık sorunlarınız da var diye hatırlıyorum.İki hafta önce dua ediyorduk size,sağlığınıza kavusun esiniz de hastaliginizdan bikip baska kadinlara meyletmesin diye....hatta çorba yapaniniz bile yoktu.Sizin adiniza sevindim birden tum aileniz sizin için seferber olmuş,siz kendinizi iyi hissedip kavga için bile olsa hasta yataginizdan kalkabilmissiniz.Ev bulup tasiyabilmissiniz.Esiniz ve babası sizin yanınızda olmuş.Demek ki herseyde bir hayır varmış.Bunlar olmasa siz anemi rahatsızlığından ölen var mı diye konu acacakken şimdi hastaliginizi bile unuttunuz.
Kendi evinizi ne yaptınız ?Ev kalıcak bir süre öyle taşınmakta birşey yokki yengemin eski evine girdik kiraya ztn abimde nakliye firmasında çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?