Okumayın o zamanYa arkadaş ne evmiş. Her gün konu açıyorsunuz dakikası dakikasına sanki bizde o evin içindeyiz. Azıcık siz de rahatlayın bize de rahat verin yahu !
Ne var ev taşımakta görende komple evini kaldrp götrdm sanıck buzdolabı televzyn koltuk birde yatagm dolabm ne var bunda geceden de elbiselerimi topladm 5 tane abla bir tane abi anne baba olunca abide nakliyeci olunca çok fazla zor olmuyor ev toplamak bu kadar da büyütmeyin ev taşımayıBundan sonraki konun da evi hızlı taşımanın sırları gibi bisey olursa şaşırmayacagım..
Tamam büyütmem yeterki siz isteyin..Ne var ev taşımakta görende komple evini kaldrp götrdm sanıck buzdolabı televzyn koltuk birde yatagm dolabm ne var bunda geceden de elbiselerimi topladm 5 tane abla bir tane abi anne baba olunca abide nakliyeci olunca çok fazla zor olmuyor ev toplamak bu kadar da büyütmeyin ev taşımayı
EstağfurullahTamam büyütmem yeterki siz isteyin..
Kv evimden gidin dedi galiba onlarda tasindiBu konu çok garip, madem tapu eşinizin adına ne diye başka eve kiraya gittiniz??
Benim tapulu evim olsa bir Allahın kulu beni kiraya gönderemez! Sıkıysa denesinler.
Ama siz önce eltinin evini basıyorsunuz sonra da kuzu kuzu gidip kiraya çıkıyorsunuz. Ben tapunun eşinizin üstünde olduğuna inanmadım.
Ben sizin saglik problemleriniz ile dalga geçmiyorum hatta o konunuzu olursanız size ilk dönüş yapan ,size dua eden kisilerdenim.Ama siz insanların zekası ile dalga geciyorsunuz.O konularinizda annenizin uzakta olduğunu size bakmaya gelemediginizi kayinvalidenizin evinin yakın olduğunu ama size bir çorba yapmadigina dair ayrı konu bile açtınız.Sonra bir baktık kayinvalideniz size anneciginizin evine yakın ev almış.Sonra bu evin kavgaları başladı.Simdi ev tasidiniz ama sabahtan beri farklı konularda yorumlarınızı okudum.Yani tatlı bir pazar sabahı yaşıyorsunuz.Gecen hafta ablaniz şiddet gördüğü için depresyondaydi.Siz hastalıktan yikiyorsunuz ama herkese bir cevap,yaka paça karşılıklı kavgalar,ev taşımalar....bence bir masallahi hak ediyorsunuz.Allah sagliginizi bozmasın diyorumİnsanların sağlık problemleriyle dalga geçmenizin nedenini hiç anlamadım doğrusu o konuyla bu konuda aynı değil bu konuyu neden karıştırdığını gıda anlamış değilim ne kadar komik demi insanların derdiyle dalga geçmek
İyi de tapu eşimin üzerine diyor, tapusu üzerimizde olan evden bizi kim nasıl kovuyor?Kv evimden gidin dedi galiba onlarda tasindi
Ben o zamanda belirttim bu evi ben nişanlıyken aldılar ve 4 senedir aynı evde oturuyrmBen sizin saglik problemleriniz ile dalga geçmiyorum hatta o konunuzu olursanız size ilk dönüş yapan ,size dua eden kisilerdenim.Ama siz insanların zekası ile dalga geciyorsunuz.O konularinizda annenizin uzakta olduğunu size bakmaya gelemediginizi kayinvalidenizin evinin yakın olduğunu ama size bir çorba yapmadigina dair ayrı konu bile açtınız.Sonra bir baktık kayinvalideniz size anneciginizin evine yakın ev almış.Sonra bu evin kavgaları başladı.Simdi ev tasidiniz ama sabahtan beri farklı konularda yorumlarınızı okudum.Yani tatlı bir pazar sabahı yaşıyorsunuz.Gecen hafta ablaniz şiddet gördüğü için depresyondaydi.Siz hastalıktan yikiyorsunuz ama herkese bir cevap,yaka paça karşılıklı kavgalar,ev taşımalar....bence bir masallahi hak ediyorsunuz.Allah sagliginizi bozmasın diyorum
iyide hangi nrmal insan evi varken kiraya cıkar bana bunu acıklaBen o zamanda belirttim bu evi ben nişanlıyken aldılar ve 4 senedir aynı evde oturuyrm
Değil demek ki kimse tapulu evini bırakıp gitmez... satalim derler satilana kadarda başka yerde kalalim yada kiraya verelim huzurum olur en azından diye dusunduler belki... Ama yine de insan kendi evini birakmaz en azından satana kadarİyi de tapu eşimin üzerine diyor, tapusu üzerimizde olan evden bizi kim nasıl kovuyor?
Açıklıyim bir insanın o evde huzuru yoksa sürekli rahatsız ediliyorsan huzurun kalmadıysa ve yengenin ucuz bir ücrete verecek kiralık bir evi varsa neden duruyim hem kiraya geldgm yer uzakta hem de o insanlar evimin yerini bilmiyor yani zırt port gelemezler artık ayrıca kafam rahat evide kimseye verdigimde yok sadece uzaklaşıp kafa dinlemek istiyorumiyide hangi nrmal insan evi varken kiraya cıkar bana bunu acıkla
Aynen bana da çok mantıksız geldi. Herşey çok hızlı ve mantıksız ilerliyorDeğil demek ki kimse tapulu evini bırakıp gitmez... satalim derler satilana kadarda başka yerde kalalim yada kiraya verelim huzurum olur en azından diye dusunduler belki... Ama yine de insan kendi evini birakmaz en azından satana kadar
Neyi anlamadıgınızı söyleyin açıklıyimAynen bana da çok mantıksız geldi. Herşey çok hızlı ve mantıksız ilerliyor
Kimsenin evimden çıkardığı yok ben sadece artık rahatsız etmesinler diye kafa dinlemek için geldim yengemin evine konu bundan ibaret ve evkonusunda ne yapacagımıza karar vericez evin degeriyle aynı değerde bir ev bulursam şuan kiraya geldiğim yerde onu satıp buradan alıcam şuan ev fiyatlarına bakıyoruz herkesten uzak bir yerde yeni bir ev çok daha mantıklı olurBelkide evi size verirken anlaşmanız farklıydı
Yoksa ev sizin olsa siz almış olsanız kim kimi evinden çıkarabilir
Var birşeyler
Önceki yorumlarımda yazdım anlamadığım noktaları bir daha yazayım;Neyi anlamadıgınızı söyleyin açıklıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?