Ev konusunda son nokta .

Bundan sonraki konun da evi hızlı taşımanın sırları gibi bisey olursa şaşırmayacagım..

Bundan sonraki konun da evi hızlı taşımanın sırları gibi bisey olursa şaşırmayacagım..
Ne var ev taşımakta görende komple evini kaldrp götrdm sanıck buzdolabı televzyn koltuk birde yatagm dolabm ne var bunda geceden de elbiselerimi topladm 5 tane abla bir tane abi anne baba olunca abide nakliyeci olunca çok fazla zor olmuyor ev toplamak bu kadar da büyütmeyin ev taşımayı

Tamam büyütmem yeterki siz isteyin..

Şimdi cıktıgınız ev ne olacak? Kiraya mı vereceksiniz.. ben zerre anlamadım bir mantık göremedim bu işte.. evi vermiyorsunuz,aileyle görüşmüyorsunuz,e aile apt da değil,kapını acmasan kım rahatsız edecek seni? Ne diye ev tasıdın anlamadım

Kv evimden gidin dedi galiba onlarda tasindi

Ben sizin saglik problemleriniz ile dalga geçmiyorum hatta o konunuzu olursanız size ilk dönüş yapan ,size dua eden kisilerdenim.Ama siz insanların zekası ile dalga geciyorsunuz.O konularinizda annenizin uzakta olduğunu size bakmaya gelemediginizi kayinvalidenizin evinin yakın olduğunu ama size bir çorba yapmadigina dair ayrı konu bile açtınız.Sonra bir baktık kayinvalideniz size anneciginizin evine yakın ev almış.Sonra bu evin kavgaları başladı.Simdi ev tasidiniz ama sabahtan beri farklı konularda yorumlarınızı okudum.Yani tatlı bir pazar sabahı yaşıyorsunuz.Gecen hafta ablaniz şiddet gördüğü için depresyondaydi.Siz hastalıktan yikiyorsunuz ama herkese bir cevap,yaka paça karşılıklı kavgalar,ev taşımalar....bence bir masallahi hak ediyorsunuz.Allah sagliginizi bozmasın diyorum

Ben o zamanda belirttim bu evi ben nişanlıyken aldılar ve 4 senedir aynı evde oturuyrm

İyi de tapu eşimin üzerine diyor, tapusu üzerimizde olan evden bizi kim nasıl kovuyor?
Değil demek ki kimse tapulu evini bırakıp gitmez... satalim derler satilana kadarda başka yerde kalalim yada kiraya verelim huzurum olur en azından diye dusunduler belki... Ama yine de insan kendi evini birakmaz en azından satana kadar

iyide hangi nrmal insan evi varken kiraya cıkar bana bunu acıkla
Açıklıyim bir insanın o evde huzuru yoksa sürekli rahatsız ediliyorsan huzurun kalmadıysa ve yengenin ucuz bir ücrete verecek kiralık bir evi varsa neden duruyim hem kiraya geldgm yer uzakta hem de o insanlar evimin yerini bilmiyor yani zırt port gelemezler artık ayrıca kafam rahat evide kimseye verdigimde yok sadece uzaklaşıp kafa dinlemek istiyorum

Aynen bana da çok mantıksız geldi. Herşey çok hızlı ve mantıksız ilerliyor

Bence yanlış yapmışsınız.Evinizin tapusu elinizdeyken kim ne yapabilir ki.. Ama üzüldüm sizin için yinede.. Eltinizin sırf şimarıklığı yüzünden evinizden huzurunuzdan oldunuz. Üzülmeyin iyi veya kötü yapılan şey kimsenin yanına kar kalmaz.

Belkide evi size verirken anlaşmanız farklıydı
Yoksa ev sizin olsa siz almış olsanız kim kimi evinden çıkarabilir
Var birşeyler

Belkide evi size verirken anlaşmanız farklıydı
Yoksa ev sizin olsa siz almış olsanız kim kimi evinden çıkarabilir
Var birşeyler
Kimsenin evimden çıkardığı yok ben sadece artık rahatsız etmesinler diye kafa dinlemek için geldim yengemin evine konu bundan ibaret ve evkonusunda ne yapacagımıza karar vericez evin degeriyle aynı değerde bir ev bulursam şuan kiraya geldiğim yerde onu satıp buradan alıcam şuan ev fiyatlarına bakıyoruz herkesten uzak bir yerde yeni bir ev çok daha mantıklı olur

Neyi anlamadıgınızı söyleyin açıklıyim
Önceki yorumlarımda yazdım anlamadığım noktaları bir daha yazayım;

Madem tapu eşinizin üzerine hangi sebeple kiraya çıktınız??

Eltiniz eşyasını yükleyip sizin eve zorla taşınacak değildi sonuçta. Kapıyı açmadığınız sürece kimse içeri de giremez ama siz tapulu eviniz varken üç gün içinde kiraya çıkmışsınız.

Bu devirde hangimiz senelerdir oturduğumuz “tapusu üzerimizde olan evden” elti o evi istiyor diye başka eve kiraya çıkarız? Hem de kafamız rahat etsin diye diyorsunuz.

Ben hiçbir mantık bulamadım. Bunun tek bir açıklaması var bana göre o da gerçekte evin tapusu sizin üzerinizde değil.

Cok ilgincsiniz.
Kendi tapulu evinizi birakip kiraya ciktiginizi yazmissiniz, hem de eltinizden ve kvden bu teklifi duydugunuz zaman cok buyuk tepki vermenize ragmen.
Daha 2 3 gun once "bana evimden cik diyene boyle yaparim, siz pasifsiniz" diye yorumlar yapmaniza ragmen kiraya cikmissiniz.

Bu 3 gunde hem evi bulmussunuz, hem temizlemissiniz, hem o esyalari tasimiz ve yerlesmissiniz.

O kadar isinizin arasinda buraya da bu konuyu acmissiniz. Ustelik yalniz kalmak istiyorum, dusunmeye ihtiyacim var diyorsunuz ama hala ev de ev diye konular aciyorsunuz.
O kadar kavga,gurultu, tasimadan sonra gercekten buraya konu acacak firsati bulabilmissiniz.
Butun bunlara ragmen burdaki insanlar abartiyor oyle mi ?

Hayatin olagan akisina uygun degil yaptiklariniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…