Valla İstanbul'da kiralar yüksek benim.nacizane tavsiyem ikinizde çalışıyorsunuz bir süre para biriktirme imkanı bulabileceğiniz bir evde oturun ileriyi de düşünün Rabbim nasip eder de bebeğiniz olursa falan ,ücretsiz iziniydi vs vs elbette herkes daha güzel ferah bir evde yaşamak ister Allah kendi evinizi nasip etsin inşallah. Çok ben olsam çok gösterişe kaçmadan derli toplu bi ev bakardımNişanlımla Allah nasib ederse yakımda düğünumuz var ve istanbulda bir ev kiralayacagiz. O 5.000 ve. 2500 tl kazaniyorum. Tutmak istedigi ev 1800 lira ve merkezi yerlere uzak. Bense 2500 tl ye cok buyuk merkezi bir yerde olan aidati 400 tl olan bir evi sevdim. Ama bana tamamen gosteristen baska birsey olmadigini soyluyor. Bir haftadir surekli tartisiyoruz neredeyse kavgalarin dozu yuzunden ayrilma noktasina geldik. Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Mi? Tesekkurler
İstanbul için bütçeniz çok kısıtlı bence..Daha makul ve güzel evler bulabilirsiniz. .Hangi semtten düşünüyorsunuz?Nişanlımla Allah nasib ederse yakımda düğünumuz var ve istanbulda bir ev kiralayacagiz. O 5.000 ve. 2500 tl kazaniyorum. Tutmak istedigi ev 1800 lira ve merkezi yerlere uzak. Bense 2500 tl ye cok buyuk merkezi bir yerde olan aidati 400 tl olan bir evi sevdim. Ama bana tamamen gosteristen baska birsey olmadigini soyluyor. Bir haftadir surekli tartisiyoruz neredeyse kavgalarin dozu yuzunden ayrilma noktasina geldik. Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Mi? Tesekkurler
Ondan sonra insanlara nispet yapalım derken açlıktan birbirlerini yesinler :) Bu nasıl bir bakış açısıdır cnm benim?Eğer çevrenizdeki insanlar,kiskanc,hain ve fesatsa 2900 luk evi tutun
Cok iyi temiz insanlarsa 1800.
Nişanlınızı haklı buldum. Gelirinize göre yüksek bir kiradan bahsediyorsunuz.Nişanlımla Allah nasib ederse yakımda düğünumuz var ve istanbulda bir ev kiralayacagiz. O 5.000 ve. 2500 tl kazaniyorum. Tutmak istedigi ev 1800 lira ve merkezi yerlere uzak. Bense 2500 tl ye cok buyuk merkezi bir yerde olan aidati 400 tl olan bir evi sevdim. Ama bana tamamen gosteristen baska birsey olmadigini soyluyor. Bir haftadir surekli tartisiyoruz neredeyse kavgalarin dozu yuzunden ayrilma noktasina geldik. Sizce benim mi gozum yuksekte yeni evliler tavsiyede bulunabilir
Mi? Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?